Cześć dziewczynki. Ja dopiero teraz bo wczesniej nie było w ogóle czasu. Bylismy na zakupach, potem umyłam jedno okno, uprałam firankę i powiesiłam światełka. W tygodniu zajmę się drugim. Staram się nie przesadzac tym bardziej ze forma juz nie ta i jest coraz ciężej, zresztą same wiecie. Dlatego Mariola Ty nie przesadzaj Ja rozumiem pewne sprawy, wiem ze opieka nad dzieckiem jest w tej chwili wyczerpująca tym bardziej ze tak samo jak Ty jestem cały dzien praktycznie sama. Nasze dzidzie są w takim wieku gdzie są bardzo ruchliwe i trzeba poświęcać naprawde duzo czasu. Ale są pewne rzeczy które naprawde mozesz sobie odpuścić. Nie musisz miec błysku w domu kosztem drugiej dzidzi.Więc uważaj na siebie
Marcia mnie tez martwi to ze tak bardzo spuchłaś. Kiedy wybierasz sie teraz do lekarza? Dobrze kochana ze to juz koncóweczka, dasz na pewno radę. Trzymam kciuki zebyś jednak nie musiała znowu leżec w szpitalu.
Kasia bardzo podoba mi się kącik dla malutkiej i kolor pościeli. Super
K@tk@ ja zawsze jak czytam Twoje posty jest mi przeraźliwie smutno ze musicie przez to wszystko przechodzic Los Was w tym roku bardzo doświadczył. Musisz wierzyc w to ze następny będzie o wiele szczęśliwszy. Musisz byc teraz bardzo silna, dla siebie męża, Twojej siostry która na pewno sama doskonale zdaje sobie sprawe ze Ty zawsze bedziesz myślec i pamiętac o tym ze miałyście rodzic razem. Ja naprawde wierze w to ze tym razem Wam się uda. Kiedy będziecie mieli badania genetyczne? Moja znajoma jest dokładnie w tej samej sytuacji, dwa razy traciła dzidzię i badania nic nie wykazały. Co sie okazało miała przewlekła anginę która spowodowała spustoszenie w jej organiźmie, najprawdopodobniej to było powodem ale dopóki nie bedzie miała wszystkich badan na 100% nikt tego nie stwierdzi.
Tulę Cię do serduszka i przesyłam tysiąc pozytywnych fluidów
Monia ja przygotuje Mackowi kombinezon zeby wziął jak bedzie nas odbierał. U nas trzeba miec wszystko swoje oprócz ubranek dla dzidzi.
Justyna napisze to co ostatnio. Mam nadzieje ze Kuba w koncu przejrzy na oczy, taka terapia na pewno Wam nie zaszkodzi.
Uciekam na razie bo musze umyc Patryka i zaraz idzie spac.
Zobaczcie jaka dzidzia sie urodziła
http://fakty.interia.pl/galerie/fototyd ... 731,1,273+