karo,

za 38 tydzień! Już i Ty niedługo dołączysz do czekających niecierpliwie

za 1 miesiac
Amy!
Samanta, ja już też odnosze takie wrażenie że całą wiecznosć bedę w tej ciąży chodziła

ale to ponoć normalne na tym etapie. Jak u lekarza?
mmarta, no jak widać jeszcze z
Samantą na porodówce nie jesteśmy - chociaż kto wie co tam jej dzisiaj lekarz powiedział

Upałów nie chcę

,a u nas dzisiaj już się baaardzo ociepliło i ma być upał przez cały następny tydzień
sloowgirl, ajk się czujesz? Życzę szybkiego uwolnienia się od tego rumienia no i zeby na Krzysia nie przeszło
Wczoraj późnym wieczorem byłam w szpitalu. Nie tam żeby cos się działo, ale zauważyłam strasznie dużo wydzieliny z krwią i wolałam to sprawdzic. Akurat był na dyżurze mój lekarz

Zbadał i powiedział, że o wydzielinę mam się nie martwić bo to naczynka krwionosne pękają. Szyjka jest krótka

i półmiękka, ale jeszcze niestety skierowana ku tyłowi. Rozwarcie tylko na 1 palec. Skórczy żadnych nie było. Kazał zgosic się ponownie w poniedziałek - może już mnie zostawi w szpitalu jeśli drogi rodne będą lepiej przygotowane do porodu i pojawia się skórcze, a jak nie to odeśle do domku, a potem miałabym przyjechać w srodę

Dzisiaj zaczęłam odczuwać delikatne skórcze, ale baaaaardzo rzadko i bardzo leciutkie - prawie bezbolesne. No cóż, już mi wszystko jedno w którym dniu urodzę - mam tylko najdzieję, że akcja się rozkręci bez oxy