ejo dziewczyny, wpadłam na chwilke, zeby sie pochwalic, ze zdałam egzamin dzisiaj na prawko,
no to gratulaski

ja tez zdalam w marcu testy a 26 maja ma z praktycznego

i cala chora jestem bo jak tym razem obleje to bede musiala pol kursu wykupic

bo to trzecie podejscie do praktycznego masakra i kolejna kasa do wywalenia

am nadzieje ze kochana lepij ci pujdzie niz mnie i zdasz za pierwszym razem
Wiolus Filipcio jest cudny taki sliczniusi grubasio
no byla a teraz pannica jak sie patrzy

czas tak szybko nam plynie

pięknie się śmieje na nowym zdjęciu
Dzieki kochaniutka takie te nasze iskiereczki malenkie byly ajuz takie duzie a twoj niusiek taki prawdziwy mezczyzna juz jest cudenko
powiem ze mam w sumie nijaką opinię na ten temat,moja Natalka używała chodzika,bardzo uwielbiała sie w nim porusza,i nic jej nie dolega ale siostry niunia miala jedną nóżke krzywą iod chodzika,więc różnie to bywa chyba zależy od dziecka,
dokladnie terz tak pisalam roznie dzieci reaguja Moja Adziulka chodzila i wszystko nawet ok chociaz nie wiem czy ta krzywa stopa to po czesci nie wina tego chodzika Niby to wstrzas po zastrzyku ale nie jestem pewna czy chodzik tez nie mial swoj udzial w tym W kazdym badz razie ja ma chodzik ale go nie uzyje dopuki Wercia chodzic nie bedzie a nie chce go sprzedawac tak odrazu zeby kuzynce przykrosci nie zrobic bo kupila wypasiony chodziczek i sie cieszyla tak bardzo wiec lezy sobie zapakowany i czeka na moment az niunia bedzie zasowac to wtedy dla zabawy ja wsadze jak w fotelik z gadzetami
moj maly tak super zasówa po podłodze,ale trudno musze zaplacic i go odebrac,a potem zobaczymy
No wlasnie jak tak super zasowa to lepiej poczekaj z wkladaniem do niego zawsze moze polezec troszke dluzej im puzniej go wsadzisz do chodzika tym lepiej takie jest mje zdanie ale oczywiscie zrobisz kochana jak uwazasz

( w koncu ty tu rzadzisz)he he he
dana super te zdjęcia jaka byla malusia
dzieki bardzo
oj jak ten czas leci jak szalony,jak patrze na mojego urwisa,normalnie jestem w szoku

z dnia na dzień jest coraz większy,mądrzejszy i cwańszy

a moja mamanauczyła robic kosi kosi,jak to słyszy to składa rączki jedna w drugą i porusza w jedną i drugą strone a przy tym cieszy sie jak szalon
Oj leci leci Brawa dla niego

za te kosi kosi super facet z niego