Witam
Dzień paskudny wstawać mi sie nie chciało wcale.
Wczoraj zaczęłam walkę z ciuszkami dla dzidzi.Poszykowałam sobie i szoku doznałam ile tego jest.Dziś kolejna partia,jak wyschnie do jutra do wstawiam następną,bo dziś miejsca nie będę miała na suszarce
Pranie jak pranie,fajnie się te ciuszki ogląda i od proszku tak ładnie pachną,ale jak pomyślę o ich prasowaniu to mnie od razu kręgoslup zaczyna boleć.
A dziś muszę jeszcze do weterynarza jechać,jakbym nie miała dość problemów.Kocica musiała sobie oko zatrzeć czy coś bo jej się stan zapalny wdał.Mój mąż się cieszy bo teraz cały dzień spędza grzecznie w koszyku,w kącie bo światło ją razi.Taka osowiała sie bidula zrobiła.Mój mąż to sadysta.
Przemywam jej oko rumiankiem,wkraplam łagodne krople dla ukojenia ale to nic nie daje.Potrzebuje antybiotyku zdecydowanie.Tata mój sie dzis z pracy wcześniej urwie i mnie zawiezie.
Ja witamin nie bralam a zaparcia byly,wiec to niekoniecznie od witamin.Jedz jogurciki,jablka i duzo pij - mi pomaga

no właśnie już trzeci dzień nie biorę i zaparcia zniknęły,także to faktycznie wina witamin była.
leona napisał/a:
kupilismy wanienke, butelki, smoczki, szczotke, nozyczki, fride do nosa i apre innych drobiazgow

- uwielbiam takie zakupy

My teraz po wstępne zakupy w niedziele jedziemy,bo tylko wtedy mąż ma wolne w tym tyg.A wczoraj od rodziców dostaliśmy kołdre dla bobasa

Fajna lekka,antyalergiczna,anty roztoczowa i jakaś tam jeszcze anty coś.
leona napisał/a:
czy moze poczekacie az sie maluchy urodza??
- lepiej poczekac,ja kupilam i nie uzywalam

Ja planuje ten zakup na styczeń,po porodzie.Wcześniej nie wiem czy się przyda w ogóle.
Co do mojego samopoczucia to wlasnie mialam 3 skurcze w odstepach 20-minutowych i czekam co bedzie dalej,boli jak nie wiem co,porod mi sie przypomnial

Mam nadzieję że przeszło???
leona napisał/a:
ja stawiam za skonczony 31tc

Tort już pewnie zjedzony to ja stawiam nowy za skończony 30.

równiez stawiam

za 30tyg
anusiek napisał/a:
czekam dziś na wózek i wyniki ze krwi
pochwalisz sie pozniej wozeczkiem???
a wyniki mam nadzieje ze beda dobre

trzymam kciuki za dobre wyniki.