ja przytyłam 11 po 3 tygodniach mam -13 i brzuch znikł prawie zupełnie :) tylko ta ciemna krecha została
No to wagę miałaś malutką. A kreska chyba z dłuższym czasem ale znika.Tak miałam z Lilą.
szkieletorku kurcze ty masz energii i sił,ja teraz już zupełnie bez entuzjazmu sprzątam tylko na bieżąco a przydało by się znów tak porządniej
heheh daje głowę sobie uciąć że gdy mała się urodzi to właśnie będę tylko tak ogarniać i żadnych generalnych porządków przez długi czas.Tak było z Lila a teraz przy drugim to ja pewna jestem więc dlatego skoro mi się chce to robię bo potem znów domek zapuszczę hihi
No to masz modela w domu.No proszę proszę.
jutro moze sie uda na spacerek wyjsc polazic z mezem bo sama to juz nie ryzykuje
bo dochodze w jedna strone a wrocic nie moge
Skąd ja to znam ?
Ostatnio chyba w wtorek byłam z Lila na spacerku u cioci i niestety z powrotem dzwoniłam do siostry by po nas przyjechała bo nie dałam rady przyjść.
Lala trzymaj się bo nic innego nie przychodzi mi na myśl by cie jakoś pocieszyć.
Też bym chciała już urodzić.A ty masz już termin za sobą więc tym bardziej się nie dziwię.
U nas jakoś dzień zleciał. Rano po śniadaniu wiadome sprzątanie kuchni i na dole. Pranie prasowanie obiad.Upiekłam 3 blachy bez. Ale żylaki dały mi o sobie bardzo znać.Noga napuchła nie dodając tak że prawa noga jest 2 razy większa. Dlatego gdy mała poszła na drzemkę ja też szybko położyłam się. Przespałam godzinkę i jest troszku lepiej. Znaczy nie boli tak bardzo bo da się chodzić i coś robić. Po obiedzie już jesteśmy.Posprzątałam i zaraz biorę się za sprzątanie na górze u nas.Może umyje te ostatnie okna w salonie.
Lubie sobie posprzątać w piątek i sobie mieć wolną. Jutro na 14:30 mam wizytę u ginekologa.Ciekawa jestem co tam ciekawego u małej choć raczej wszystko dobrze bo łobuziarka fika codziennie i to dość ostro.
A mam pytanie do mamuś karmiących piersią tych które urodziły drugie dziecko. Czy to prawda że podczas karmienia gdy macica się obkurcza czuć ból brzucha dość silny momentami ? Tak mi ostatnio opowiadała znajoma co niedawno urodziła że tak miała i że to ponoć przy drugim dziecku normalne.