Witam.
Byłam wczoraj z kotem u weta i oczywiście w ruch poszły antybiotyki i to ile

2 zastrzyki,tabletki do brania i krople z antybiotykiem do oczu.W czwartek powtórka z rozrywki.

Ale dziś przynajmniej widzę już lekką poprawę.
A ja dziś wstawiłam kolejne pranie.Zaczęłam prasować,ale dość szybko wymiękłam.Dobrze że się wzięłam za to tak wcześniej,będę miała sporo czasu na to wszystko.
Dziewczyny,gratuluję kolejnych tygodni.
anusiek, wózek super.Na prawdę i bardzo ładny odcień niebieskiego,w sam raz dla syneczka
Jestem po wizycie. Ze mną wszystko OK, szyjka długa i zamknięta - lekarz twierdzi że w tym roku nie urodzę, wyniki ok,
Gratulacje,przynajmniej ty możesz mieć spokojną głowę

Super wiadomości.
dobrze, ze przede mna pierwszy porod, to sie az tak nie stresuje

jak to mawia moja mama - im mniej wiesz, tym lepiej spisz

No to będzie też mój pierwszy poród,ale i tak mam już cykora.W zeszlym roku,przed zabiegiem podali mi leki na rozwarcie szyjki żeby mi jej mechanicznie nie musieli otwierać,no i żeby macica się powoli zaczęła sama oczyszczać.MATKO JEDYNA,myślałam że padnę,pół dnia i pół nocy się męczyłam.Z bólu byłam cała mokra.To jak pomyślę że to i tak pryszcz przy porodzie to ja pitolę,NIE RODZĘ.
I jedyne co mnie przestraszyło to to że Maniek ma już 2200kg a jeszcze tyle czasu do porodu to ile on będzie ważył i jak ja mam go wycisnąć z siebie?

Ło mamo,a tu jeszcze ok 8 tyg wzrostu i powiększania wagi malucha.Ja mam USG za tydz i mam nadzieję że mój maluch w miarę rozsądnych rozmiarów będzie.Ja mam przecież taką miedniczkę malutką,nie urodzę SN za dużego bobasa.
Mam wyniki badań, w sumie anemia i bakterie w moczu no ale nic nie dostałam, mam nadał brać magne b6 i nospę (bo miałam skurcze bolesne)
O jej,to dziwne że ci niczego nie dali na anemie i bateryjki.

Ja badania robie za tydz,ciekawe jakie cuda u mnie wyjdą.
usg mam zrobić w czwartek bo moja ginka się dopatrzyła że z ostatniego badania brzuszko mojego dziecka lekarz określił na 20tc!!! a reszta na 30! na dole komentarz do badania że wszystko jest w normie
Dobry lekarz,nie ma co

No ale pomyłki się zdarzają,