Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

01 gru 2007, 17:08

witajcie :-D

u nas nocka zle jak zwykle ostatnio , ah dzien tez jak to sobota zwariowany sprzatanie , zakuupy w dodatku w beznadziejną pogode leje i leje :ico_olaboga:

ania w TESCO sa duzę puzle 30x30 za 10 sztuk . 16 zł wiec sie opłaca

aga
zajebiaszcza swiniorka :ico_haha_01: jak fajnie wygląda EMI pełzająca za nią ,może sie wkoncu nauczy raczkowac :ico_noniewiem: chodz na gołej podłodze bedzie jej cięzko rozkładaj puzle niech tam próbuje , a jak juz nabieze wprawy to podłoga nie bedzie stanowiła granic :ico_oczko:

urmajo biudulko no lecz sie bo w pon . do nowej pracki trza , liść z kapusty najlepszy jest na zapalenie leki sie nieumywaja (słyszałaś o tym ) - o kapuście jakie ma włąsciwości? to spróbuj

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 gru 2007, 17:19

taa kapusta też dobra sprawa

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!

01 gru 2007, 18:36

no własnie muszę do roboty i iść więc z regularnego ciumkania nici. :ico_placzek:

A o kapuście to słyszałam i stosowałam przy Mikołaju, bo wtedy to dopiero miałam z tymi cyckami cyrki. Na szczęście kapucha w domu jest :-D

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

01 gru 2007, 19:05

ale mi od wczoraj szwankuje TT az sie nie chce włazic :ico_zly: zamula jak choleraaaa juz mnie to wku...... :ico_zly:

no mela dziś spała 1 raz i chyba z godzine wiec polegnie szybko

Awatar użytkownika
urmajo

01 gru 2007, 19:13

Mi też tt muli. Wkurzyć się można.

A Majeczka własnie zapragnęła się zdrzemnąć. Ciekawe do której będę z nią walczyła po kąpieli? A chciałam położyć się wcześniej, bo dzisiejsza noc była koszmarna. :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

01 gru 2007, 19:57

A my już po rodzinnej imprezce :-) Nafutrowali mnie tak że chyba przez tydzień nic nie zjem :ico_noniewiem:
Emi zasnęła mi na rękach w samochodzie. Pospała z 40 minut więc pewnie kąpiel po 20 dopiero będzie.

A co do tt to masakra. Zamula niemiłosiernie. Zanim się strona załadowała to ja zdążyłam sobie herbatkę zrobić :ico_olaboga:

urmajo mam nadzieję że szybko Ci przejdzie to zapalenie piersi. A swoją drogą myślałam że to tylko na początku się może zrobić.
A co do kapusty to jest niezastąpiona na te sprawy :ico_oczko:

becia u nas też leje. Jest 7 stopni w plusie więc śnieg znika w oka mgnieniu.

A my mieliśmy iść dzisiaj do kina ale strasznie mnie brzuch boli jak na @ :ico_szoking: mam nadzieję że to jakiś fałszywy alarm :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

01 gru 2007, 20:31

Urmajo Gozdzik ma racje wez sobie kapuste i cieple kapiele na piersi ja miala mto straszne zycze Ci zdrowka i zeby Ci szybko zeszlo ja sobie masowalam piers od pachy do sutka i wyciskalam sraszny bol tez miala goraczke 40stopni bole glowy i wsyztskiego co sie tylko dziala, obys wyzdrowiala do poniedzialku bo bedziesz miala przekichany pierwszy dzien w pracy, a to wogole co sie stalo ze tak Ci sie stalo???przestalas karmic czy co??? Ja tez myslalam ze zapalenie piersi moze byc tylko na pcozatku a widac ze nie, ja jak odstawialam Macka od peirsi to poporstu mi pokarm przestal sie zbierac a balam sie strasznie jak to bedzie,
Macie racje tt zamula strasznie, ja dzis caly dzien w domu ze strasznie marudnym Mackiem idziemy sie zaraz kapac kaszka i spacku a ja w droge jestem dobra zona i msuze pojechac oddac mojego P kolegom jakies rzeczy a moj mezulek idzie spac bo strasznie zmeczony ale dobra zoneczka jestem co????
i jak wroce to wejde do was ciekawe czy wejde wogole straszne to tt co sie stal owiecie moze???

[ Dodano: 2007-12-01, 19:33 ]
u nas pogoda do d... byl snieg a teraz juz ani grama i zimno 2 stopnie
Aga przykro mi ze nie poszlas do kina moze to @ ale ja knie chchesz to trzymam kciuki zeby nie :)

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

01 gru 2007, 21:16

mela sie tez zdzemneła po 18 zasneła se sama moze pospała z 20 min ciekawe teraz kiedy spanko tez zaraz idziemy kąpac

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

01 gru 2007, 22:57

a ja dobra zoneczka wrocilam juz od mojego P kolegow zawiozlam im co trzeba a teraz pije baleysa z mleczkiem i lodem i ogladam film na tvn polecam fajny i mezulek robi zapiekaneczki z serkiem i czosnkiem ???? :) uwielbiam czosnek chociaz troche mi obniza cisnienie. Moze bede pozniej jakby co to kolorowych snow i spokojnej nocki wyspijcie sie :)

[ Dodano: 2007-12-01, 21:58 ]
a zapomnialam napsiac ze macius dawno wykapany i uspiony :) a my wolni i czas dla siebie :)
Aga jak sie czujesz???

Awatar użytkownika
__DOMI__
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

01 gru 2007, 23:43

dobry wieczór kochane
u nas dzionek minął w miare dobrze, Krzysuiowi ciut lepiej, ale jeszcze chyrla moja bidulkę

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”