Ilonuś, nareszcie dotarłaś na TT

fotki super! a ja sie napaliłam włąsnie na kolczyki u Lenki, bo Vinee ślicznie tak ślicznie wygląda. pogadam z kubą i może skoczymy do kosmetyczki, tylko boje sie, ze sobie będzie przy tych uszach grzebać i je pourywa

a co do opony, to nadal jestem w klubie, a na weselu rzeczywiscie wyglądałam jak laska-nebraska, ale to raczej zasługa majtek ściągających
Beatka schudniesz na pewno, nie martw sie!
Jaśnie Pani ale słodziuchna jest Łucja

a ty juz nie przesadzaj, na buźce ładnie wyglądasz to znaczy, ze kilogramy sie ciebie nie trzymają, jeszcze będziesz jak Pamela...biust juz jest
Fela z sikania nici, ale za to w poniedzialek dwa bobki wpadły do nocnika, nie podniecam sie tym za bardzo, bo pół rodziny stękało razem z lenką, więc chyba zrobiła, żebyśmy sie od niej odwalili

w dzień zawsze śpi, wstaje koło 9, a po 14 ją usypiam, zresztą sama włazi do łóżeczka jak jest zmęczona i marudna, za to ostatnio wieczorami nie chce spać, wczoraj zasnęła po 22, myślałam, ze sie wykończe
Delfinko chyba nie doczytałaś....a moze nie chcesz zdradzić mi swojej tajemnicy

jak robisz te loki: papiloty, wałki, czy jakis sprzęt?
Marta no to dobrze, ze masz juz przygotowane czym cie będą faszerowac podczas porodu

oby jak najmniej bolało, bo troszke to musi
Gosia super zdjęcia, ale ty juz masz duzego synka

kiedy on tak urósł????
Julie ale ze mnie pierdoła, a ja myslalam, ze ty czekasz na umowe

tobie to dobrze, kaska spływa na konto

rozglądasz sie juz za opiekunką? patrzyłaś na te strony, ktore
Felicity podała?
ja ide dzis o 19 z tymi dziewczynami, z ktorymi pracowalam w przedszkolu, no nie ze wszystkimi oczywiscie

, na pizze. na szczescie wybraly lokal blisko mojego mieszkanka, bo pogoda taka, ze nie chce mi sie szlajac po mieście
[ Dodano: 2007-06-27, 14:25 ]
swbasia juz niedługo będziemy tobie kibicować