Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

02 gru 2007, 16:48

karolas no heja włąśnie nie wiem co sie dzieje nie ma jej na gg pewnie gdzies wybyli niespodziewanie :ico_olaboga:

dziewczyny czy oglądacie w tej chwili ,, ZŁOTE TARASY,,?????? TVN
- ale zajebiście hipnotyzuje rusek :ico_szoking: nawet powaliło PUDZIANA :ico_smiechbig: :528: ALE CIENIAS HEHEHEEH :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
karolas
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 gru 2007, 17:13

becia hi hi hi pozwolisz ze tak do ciebie sie zwróce bo chyba gosiak tak mówi hi hi hi, no ja włąsnie ogladam złote tarasy ale wiesz co, z poczatku mi sie wydawało ze Pudziana to wcale nie rusza a ruskowi cos dzis nie wychodzi, bo Pudzian z poczatku smiał sie jak nie wiem widziałaś hahahahah, pozniej juz było lepiej z tą hipnozą ;)
No wałsnie myślałam ze Gosię na gg złapię bo ostatnio nie miałam jak wejsc ale jej ni maa, moze u tesciów na obiadku znów są albo u mamy Gosi :),mam nadzieje ze wszystko oki bo cos mi wczoraj wspomniała ze Misiek pokaszliwał, mam nadzieje ze to np. od ząbkow i ze wszystko poza tym oki :),pozdriawiam
ps. Co z tymi cholernymi reklamami tez masz piszesz ten problem? :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
A bedziesz ogladac finał "poprostu tańcz"o 20.00? Ja mam zmiar ale moja faworytka i tak odpadła 2 odcinki temu-natala ach szkoda bo zajebista była, a tak sobie popisałm troszke u was bo mi sie nudzi na moich lutowkach juz popisałam co miałam a teraz czekam na forumową kumpele i tak sobie klikam tutaj hi hi hi.

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

02 gru 2007, 17:19

nnio jasne zaglądaj kiedy chcesz i pisz co chcesz :) ile sie daaaaaa znaczy sie hihih . no tez widziałąm ,że pudzian miał straszne opory na poczatku ,ale moze dlatego ,że rusek mówił ogólnie do wszystkich i nie był tylko na nim skoncentrowany ,ale potem poszła jak z bicza hihi.... wiesz ja nie oglądam ,,yo can dance,, czasem tylko zerkne , wole juz ,,taniec z gwiazdami,,...... karolas gosia pewnie pojechała z rafałem po maxa bo on u babbci od piątku siedzi jak dobrze pamietam :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Aniaaa
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

02 gru 2007, 18:27

Cześć marcóweczki. Nie zaglądałam przez weekend,bo mąż wczoraj przyjechał ale przed chwilą znów pojechał i dopiero w piątek wróci :ico_placzek: :ico_placzek:
U nas wszystko dobrze, Karolinka poszła spać wczoraj po północy i tylko raz się obudziła o 6 na mleczko,bo w dzień mało zjadła i dalej poszła spać :-) wstała dopiero o 9 :ico_brawa_01:
Pewnie dlatego tak spała,bo wiedziała,że tatuś musi się wyspać :-) zobaczymy jak dziś będzie :ico_noniewiem:

obiecałam wam w piątek zdjęcia ale dopiero dziś mam czas,żeby wrzucić. Zaraz coś powklejam jak chcecie :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-12-02, 17:28 ]
karolas, tak jak beti pisze -
nnio jasne zaglądaj kiedy chcesz i pisz co chcesz :) ile sie daaaaaa znaczy sie hihih
w końcu nasze dzieciaczki tylko miesiąc młodsze :-)

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!

02 gru 2007, 18:35

Aniaaa dawaj fotki.

karolas wpadaj i pisz jak tylko będziesz miała ochotę.

Awatar użytkownika
Aniaaa
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

02 gru 2007, 18:56

Wszystkie zdjęcia z wczorajszego wieczorku :-)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

W szlafroczku jak Mela ale akurat spać nie chciała i paradowała w łóżeczku to popstrykałam przy okazji :-D

Awatar użytkownika
urmajo

02 gru 2007, 19:13

Aniaaa fotki super

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

02 gru 2007, 19:16

ania skąd ja to znam :-) życie kierowcy tira tez to przerabialismy ojjj pare latek wsumie ponad połowa naszego życia razem w rozjazdach .....
a szlafroczek heheh god :-D paradówka mała świruje przed tatusiem hihihi :ico_brawa_01:

urmajo jak przygotowania do jutrzejszego ranka przed pracą?

Awatar użytkownika
urmajo

02 gru 2007, 19:24

na razie trudno mówic o przygotowaniach. Układam tylko sobie w głowie plan dnia dla Majeczki, żeby dać wytyczne teściowej. Miki jutro też zostaje w domu, bo chory jest i kaszle strasznie. W związku z tym jutro siedzą wszyscy w domu.

Awatar użytkownika
Aniaaa
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

02 gru 2007, 19:29

beatris, no cóż takie życie... Na całe szczęście znalazł taką firmę, w której co weekend się zjeżdża do domku. No czasem musi zostać na weekend gdzieś w Niemczech jak mu czasu braknie ale tak to w każdy weekend jest w domciu :-)
No właśnie urmajo jak tam przed jutrzejszym dniem ?

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”