hej ...to najwazniejsze...trzymaj sie dzielnie kobito!!!!Ja Cie podziwiam bardzo bo masz dwojke dzieciaczkow i takiego M. w domu jak ja...bardzo jestes dzielnadzieci wracaj ą do zdrowia,

[ Dodano: 25-11-2011, 20:51 ]
patrycjaaa rany...

hej ...to najwazniejsze...trzymaj sie dzielnie kobito!!!!Ja Cie podziwiam bardzo bo masz dwojke dzieciaczkow i takiego M. w domu jak ja...bardzo jestes dzielnadzieci wracaj ą do zdrowia,
oj nie jestem dzielna. już przy pierwszym zastrzyku w przychodni płakałam jak bóbr, strasznie się tym przejęłam, Ola nigdy tak poważnie nie chorowała. Mat miał taki katar, że aż nim zwracał. wszytsko było w katarze. Uzbierało by się tego ze 3 szklankihej ...to najwazniejsze...trzymaj sie dzielnie kobito!!!!Ja Cie podziwiam bardzo bo masz dwojke dzieciaczkow i takiego M. w domu jak ja...bardzo jestes dzielna
oj to dobrzea mąż miał akuart urlop przez tydzień i bardzo mi pomagał
juz napewno bedzie dobrze...dobrze wietrz mieszaknie przy kazdej okazji to bakterie /wirusy wywieje...nawet jak sie jakies dostana...a malucha caluj tylko ja np uzywam takiego sprayu antybakteryjnego odkazajacego do rak (w zelu tez mam i nosze w torebce tak ze mam zawsze na spacerzeStrasznie sie boję powtórki tego koszmaru.
no właśnie muszę sobie sprawić coś takiego. Ale póki co jesteśmy już zapożyczeni, a wypłata dopiero w środę.uzywam takiego sprayu antybakteryjnego odkazajacego do rak (w zelu tez mam i nosze w torebce tak ze mam zawsze na spacerze) ale i usta mozna sobie wysmarowac
dostaje probiotyki i wit. c. pediatra mówi, ze nie ma nic specjalnego dla wzmocnienia takiego malucha.a dali mu jakies witaminy lub preparaty na wzmocnienie???
szkoda gadac ...nam rachunki i czynsz zjadaja 90% pensji M.
nie jestem w temacie. Muszą Cię sami zwolnić, żebyś dostała jakieś pieniądze tak????Uzgadnialiście już to????chyba sie w koncu zbire na odwage i napisze do nich w przyszlym tygodniu czy i kiedy mnie zamierzaja zwolnic!!!
Ola po augumentinie bardzo zwracałapatrycja duzo zdrowka dla Blaneczki.A moze trzeba zmienic antybiotyk.Moja po jednym tez tak wymiotowala a jak jej doktor zmienil to juz bylo dobrze.
juz w czerwcu dali znac ze po macierzynskim nie bedzie dla mnie miejsca pracy...ale to nie bylo oficjalne zwolnienie...chyba bedziesz wlasnie musiala sama sie domagac o pieniązki bo oni sie chyba nie spiesza ze zwolnieniem Cie z pracy
niestety...A to takie nie szczelne jest???
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości