Awatar użytkownika
karolas
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 gru 2007, 20:26

WOWWWWWWWWWWWWjestem bardzo miło zaskoczona, ze tak miło mnie przywitałście hi hi hi , dziekuje bardzo no to w takim razie bede do was nieraz wpadać jak czas pozwoli bo teraz mała mi chodzi juz i wszędzie jej pełno nistety ;),buziaczki dla was wszystkich :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
No nic zmykam odbywać rytuał wieczorny, własnie maz kończy kapać kacperka bo jutro idzie do przedszkola takze szybciej musi isc juz spac a ja zaraz sie zabieram za kąpiel Amelci, potem kolacyjka i finał"poprostu tańcz" papasiu do nastepnego razu.
ps. nieraz was czytam ale juz na odpisywanki nie mam czasu postaram sie wpadac częsciej naprawde ;)

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

02 gru 2007, 22:01

Witajcie z wieczorka
Witaj Karolas wpadaj czesciej
u nas dzien pelen wrazen, bylismy u moich rodzicow potem u tesciow i wrocilismy do domu dopiero kolo 19, Macius wykapany i nakarmiony zasnal a my ogladamy you can dance chyba jal wiekszosc :)
ja dostalam dzis @ boli mnie jak cholera wiec ide sie polozyc
a co do Gosi to i ja sie do niej odzywalam ale nic nie odpisala mam nadzieje ze wsyztsko ok, duzo zdrowka dla Michasia :) buziaki
Urmajo a Twoja piers jak??? i jak samopoczucie przed jutrem???? powodzonka zycze
Aga chyba wzielam od Ciebie te bolesci i @ :(

[ Dodano: 2007-12-02, 21:30 ]
Aga nie ma problemu zeby kupic tego misia ale napisz mi gdzie go moge kupic bo niewiem

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

02 gru 2007, 22:47

Majka dopiero zasnęła. Miki jeszcze nie spi, bo oglądał You can dance i czeka na tatę.

karolina z moja piersią już prawie ok, troszkę tylko pobolewa. Na szczęście nie mam już temperatury. A Tobie współczuję bólu. Ja już nie pamiętam jak to jest mieć @, ale wcale nie tęsknię do tego.

A co do jutra to pracą nie stresuję się w ogóle, bo wychodzę z założenia , że jak nie ta praca to inna, ale na pewno będę martwiła się jak tam moje szkraby. Miki chory, a Majka jeszcze nigdy nie była tak długo bez mamusi :ico_placzek: Na szczęście w razie jakiś wielkich problemów wystarczy telefon i przybędę, bo do pracy mam tylko 2(lub 3) km.

Awatar użytkownika
Aniaaa
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

02 gru 2007, 22:57

Dziewczyny orientujecie się może ile kosztują te Misie z Fundacji TVN „Nie jesteś sam” ?

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

02 gru 2007, 23:16

dziewczyny aukcja misi jest juz zakonczona :ico_placzek: tydzien temu wszystkie misie już sprzedali , a dzis mówili w tv na TVN ze trwa akcja na nastepne projekty misi na nastepny rok czyli mozna wysyłać dzieci projekty to lutego

Rysunki (projekty) ukochanych misiów wykonane przez dzieci, do konkursu, który na naszej antenie ogłosiła Barbara Bukowska - najsłynniejsza projektantka i producentka misiów na świecie - można nadsyłać na adres:

Forget-me-Not
"Sklep Misiowy"
ul. Chmielna 15
00-021 Warszawa

Konkurs trwa do dnia 14 lutego 2007 r.
W konkursie mogą brać udział dzieci do lat 18. Każda wysłana praca/ rysunek musi zawierać opis misia (kim jest miś, dlaczego powstał, czemu właśnie tak wygląda, kogo przedstawia). Każda wysłana praca/ rysunek musi zawierać dane dziecka: imię, nazwisko, adres zamieszkania i telefon kontaktowy.
Na odwrocie rysunku można także napisać list z informacjami o imieniu misia, jego rodzinie i stanie ducha. Pani Bukowska zapewnia, że obejrzy każdą pracę i przeczyta każdy list. Troje dzieci, które zwyciężą w konkursie, w nagrodę pojedzie do Sztokholmu!

CENA OD 50 ZŁ.

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

02 gru 2007, 23:20

Niespodzianka!!!Jestem!!!
Co ja widzę,moja psiułka,zawitała,ach :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Kórczę wczoraj to nikt o mnie nie pytał,pewnie nawet niezauważył nikt że mnie nie ma, a dzis proszę :ico_brawa_01: Nie no dzięki,że pamiętacie o mojej istotce :-) Misiek jakoś tak troszke pokaszluje,ale chyba na ząbki/obserwuję go i narazie jest tak samo!!!
Aniaa-fajowskie zdjęcia :-D :ico_brawa_01:
Karolcia,Beci,dzięki za to ze jesteście takie kochane :ico_brawa_01:
Urmajo-ciesze się ze juz ci lepiej :-) A i powodzenia jutro w pracy,tylko za dużo niemyśl jak tam babcia sobie radzi! Wszystko bedzie dobrze,z nikim obcym nie zostaje!

[ Dodano: 2007-12-02, 22:21 ]
Co wy macie z tymi MISIAMI???????????????????

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

02 gru 2007, 23:24

hehehe cioteczkaa god moring :ico_haha_01: :532: jak sie ciesze ,że cie widze :-D

aga chciała misia ,ale akcja zakonczona :ico_placzek: jush

Awatar użytkownika
nana

02 gru 2007, 23:28

Są osoby, które raz w życiu spotkane bywają niezapomniane.
CO NIE???

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

02 gru 2007, 23:31

nooooo baaaaaaa..... gdzies ty była cholero jak cie nie było? :ico_szoking:

no patrzcie jaka zołza nawet sie niepochwali trza ponaglac :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
nana

02 gru 2007, 23:33

Aaaaaaaaaaaachhhhhhhhhhhhhhh
Cioteczko jutro Ci wysle te skarpetusie KAKI,bo chciałąm w sobotę,ale to sie mijało z celem bo i tak lezałoby przez sobote!Nie gniewasz się?

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”