No wiem najprawdopodobniej bo tylko 2 razy się kochaliśmy więc mniej więcej wiem .a ty nie jestes w stanie policzyć który to tydzień?
Zaraz policzę z ciekawości ale na pewno nie ma 10 tyg.
Boże jak ja się wkurwiłam znów na moja siostrę.Ludzie toż to siostra się nie może nazywać.
Od razu napisze ze jest bezrobotna już i siedzi w domu.Nic nie robi .Śpi do 11 ,około 13 śniadanie i leżenie w piżamie w łóżku z lapkiem. Wiec jak Lilcia poszła spać to proszę ją by zrobiła mi coś z włosami bo jadę potem do miasta .Ona umie ładne fryzury robić.
A ona że jest bardzo zajęta i nie ma czasu . Kur..a ja dziś tyle zrobiłam że nie mam nawet siły wam pisać co ,obiad ugotowałam też przy czym ja mam dziecko .No ale ona nie ma czasu. Jutro P nie da rady jechać ze mną do lekarza a ja w nocy nie widzę i nie jestem w stanie jechać. Ale nie ma mowy bym ja cholera poprosiła .bo wiem ze nie pojedzie.Wczoraj już zagadywałam czy by nie pojechała w czwartek ze mną do miasta odebrać okulary itp ale oczywiście odmowa.
Nie będę sie jej prosić. Jeszcze nie wiem co zrobię bo P wolnego nie dostanie tak z dnia na dzień a kolega nie chce się z nim zamienić.Najwyżej poproszę koleżankę Age ale ona ma 2 dzieci które są same w domu wiec nie wiem czy mi pomoże. Ale spróbuje.
Ojj przykro miec taka siostre ktora pamieta o tobie gdy sama czegos potrzebuje. Ale przyjdzie i na nia czas.Choc wiem że ja tak nie zrobie bo nie umiem .