Od urodzenia używam żel i szmpon 2w1 z Nivea i mleczko nawilżające też z Nivea - rewelacja, spróbuj Gie
ja uzywam tez NIVEA baby, tyle, ze mydelka w kostce i oliwki... zelem mi jakos niewygodnie myc Su, bo jak tylko go nabiore na reke i chce jej umyc np. nozki, ktore sa zanurzone w wodzie, to zel mi zaraz splywa... no, ale moze cos pokombinuje... dzieki za rady...
i ja tez kocham zapach tych kosmetykow dla dzieci NIVEA - miodzio :)
nie doczytałaś, A. był na zakupach w carfurze, zdrzemnął się u shoo na ramieniu i pojechał na zakupy no i właśnie wrócił
doczytalam, ale zapomnialam o tym... wybacz SHOO...
wyje sąsiadki pies
wspolczuje, mam nadzieje, ze pies sie w koncu uciszy i Maja przespi spokojnie nocke... a jak nie, to dzwon do Niej, zeby uciszyla kundla, bo Twoje dziecko sie przez niego budzi...
moj pies w ogole w domu nie szczeka, no, chyba, ze kaze mu dac glos... i czasem jak domofon zadzwoni, ale to raz na tydzien i to szczeknie 2 razy i koniec...
Su sie w ogole nie boi szczekania...
dobra, teraz juz naprawde ide spac, pppaaaa...
[ Dodano: 2009-02-05, 21:50 ]
Gie na te ząbkowanie też ci polecam Viburcol
a co to jest?? syrop? czopki?? ja daje malej ten Panadol i zazwyczaj tez sie po nim uspokaja... moze dzisiaj po prostu jakos pozniej zadzialal, ale teraz myszka juz smacznie spi... mam nadzieje, ze sie nie obudzi jak ja sie bede kapac i suszyc wlosy...
pappaaaa