karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 lis 2009, 11:44

no właśnie Amola co lekarz mówią na temat tej śpiączki? Znaleźli przyzynę? Biedactwo,takie maleństwo :ico_placzek: Rozumiem twój żal z powodu tego,że nie możesz przy niej być,ale teraz ipewnie twój mąż jest przy niej,prawda?A ty musisz walczyć o maluszka w brzuchu,popatrz jak daleko już dotarłaś.Codziennie szanse twojego maleństwa na przeżycie jeśli by urodziło się wcześniej są coraz większe. I nie mów o sobie,że złą matką jesteś :ico_nienie: Zabraniam!!! Jest w tym szpitalu jakiś psycholog? Może by ci pomógł jakoś to wszystko ogarnąć.A jak mąż się trzyma? Przytulam mocno.

Amola85
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

22 lis 2009, 12:05

W tym problem, ze nie jestem przy niej, a maz mi tak wszystkiego nie chce mowic!! :ico_placzek: nawet moj lekarz prowadzacy zabronil mu... maz oczywiscie jest caly czas przy Meli... ;( a biedna Ola teraz taka odstawiona :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: tak jest psycholog i z nim juz nawet rozmawialam, ale co z tego..to mi nic nie pomaga;(( wiem tylko od mojej 13 letniej siory ktora przekupilam, ze z mala BARDZO zle, male szanse jej daja na przezycie :ico_placzek: ile musze dzieci stracic w tym roku? przeciez mala taka zdrowiutka byla, byla nasza nagroda za utrate Tomusia :ico_placzek: poprostu miala w trakcie snu zatrzymanie akcji serca, i ponoc u dzieci w jej wieku to czesto sie tak zdarza :ico_olaboga: dizewczyny ja sie bardzo boje o cala moja trojke!! o meza tez.. musi sam z tym rade sobie dawac, o Ole tez sie martwie, a najbardziej o Mele i młodego pod sercem... na niego te moje stresy napewno zle wplyna :ico_olaboga: dziewczyny.. boje sie zeby to sie zle nie skonczylo dla ich obojga :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: przepraszam ze robie taki okropny nastroj,ale naprawde mam bardzo brudne mysli juz.... :ico_placzek: :ico_placzek:

[ Dodano: 2009-11-22, 11:43 ]
a i eve.ok :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 7 miesiac!!

( :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: )

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 lis 2009, 15:17

Amola nie mów,że robisz zły nastrój,przecież nie po to tutaj ze sobą piszemy,żeby tylko słodzić i pisać jak jest pięknie.Jak któraś ma problem to przecież musimy się jakoś wspierać,szkoda,że tylko przez internet,ale to zawsze coś. Mam nadzieję,że malutka się obudzi i będzie zdrowa i że malutki pod serduszkiem tez urodzi się zdrowiutki.Nie myśl tak,że stracisz jeszcze dziecko,myśl,że musi być dobrze.łatwo mi tak gadać,bo to nie mnie spotkało,ale jak się będziesz zadręczała to i tak nic nie da,a może zaszkodzić.Twój mąż też ma teraz ciężko,wszystko się na niego zwaliło,a starsza córeczka pewnie nie rozumie co się dzieje.Ktoś z rodziny się nią zajmuje?

Amola85
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

22 lis 2009, 19:24

tak, moja starsza siostra, na zmiane z obuma babciami, siostra jest lekarzem wiec sie orientuje i zna troche ludzi, wiec pilnuje wszysktiego co tam sie u Meli dzieje :ico_wstydzioch:

herbaciana
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

22 lis 2009, 20:40

Amolka kochanie nie mów,że jesteś złą mamą!!!na złą mamę nadają się takie lale co wyrzucają swoje maleństwa na śmietnik.jesteś najlepsza mama na swiecie.modle sie za was dziewczynki moje.Jaś i pozostałe moje dzieci nad wami czuwają.wierze,że będzie dobrze.
mój nr tel ERA 606671736
padam z nóg.jutro napisze bo wstyd sie przyznac 3 kieliszki martini zrobiły swoje...

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 lis 2009, 21:13

hej kochane...Jaga juz śpi, wiec chwilka dla siebie

herbaciana ale apetytu narobiłaś :ico_olaboga: tym martini :ico_noniewiem: mnie tak strasznie do piwa, za którym nigdy nie przepadałam ciągnie :-) ale trza odczekać :-)

a teraz najważniejsze - amola zobaczysz...Los was strasznie próbuje, ale ja wierzę, na prawdę mocno, że nie na darmo...i córeczka sie wykaraska :ico_sorki: jest mała, ma silny organizm, jest pod dobrą opieką i ma najwspanialszych rodziców na swiecie :ico_sorki: trzymaj sie kochana i wierz - mocno. a Młodego donosisz - zobaczysz, jeszcze przyjdzie czas, że po terminie bedziesz rodzić :-)
i pisz, płacz, jak tylko masz ochotę...w końcu my nie tylko do tańca tutaj, a moze przede wszystkim nie do niego...

[ Dodano: 2009-11-23, 09:35 ]
hej kochane :-D

ja sie tylko poniedziałkowo witam i zaraz znikam :-)
moze do potem jak Jaga odpusci :ico_noniewiem: :ico_haha_01:

herbaciana
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

23 lis 2009, 10:44

witajcie z rana :ico_sorki:
melona na śniadanko i bułeczki z czekoladą?

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lis 2009, 12:11

melona na śniadanko i bułeczki z czekoladą?
o tak :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-11-23, 11:12 ]
Amola jak się czujesz?

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lis 2009, 12:18

ja na śniadanko płatki z jogurtem wcięłam a teraz po miseczce kisielu z Jagą zjadłyśmy :-)
jakie plany na dziś? :-)

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lis 2009, 14:31

jakie plany na dziś?
posiedzieć w domuku i zabrać się do pisania pracy licencjackiej :-)

[ Dodano: 2009-11-23, 13:31 ]
a wy co porabiacie dziś?

[ Dodano: 2009-11-23, 13:33 ]
jutro idę do rodzinnego po skierowanie na USG tarczycy,bo ten diabetolog mi poradził,żebym zrobiła sobie,w środę badanka w laboratorium,a popołudniu zebranie w szkole,w piątek wizyta u gina,w niedzielę uczelnia (w piątek i sobotę mam wykłady to nie jadę).Taki mam plan tygodniowy :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”