Witam dziewczyny, ja tez dawno nie zagladałam, ale jakos nie chce mi sie nawet tego laptopa odpalic.
Dawid w nocy nie daje spac, budzi sie co godzine czy poł, oj straszne to jest.
Mamy juz drugiego zęba od tygodnia, a on ciagle płacze w nocy i sie budzi, zawsze sie budził ale teraz to juz przesada
Jeszcze pamietacie pisałam ze mały ma uczulenie na jakis składnik antybiotyku i dostał wysypki na buzi, juz miał zagojone wszystko, ale teraz jak spi to ciaglel sie drapie po tej buzi i ocieraz o poduszke, ze rano zawsze wstaje z podrazniona buzi.
Nie wiem co mam robic, moze to dlatego tak płacze bo go swedzi
Koroneczko ja tez bym dodała jakis akcent mocniejszego kolorku, bedzie tak razniej i weselej
Murchinson,
dla MAteuszka za podnoszenia, u nas tez coraz czesciej zaczyna sie podnosci, głownie w łozeczku. nawet tam siedzi chwile, ale tak na sztywno na podłodze, posiedzi chwile i zaraz sie przewraca
patrycja_g, ciesze sie ze juz u was lepiej, obyscie juz byli zdrwoi, no i gratulacje za zabki, bo widze ze tez juz dwa macie
A no i sto latek za 7 miesiac
aniawlkp86, współczuje tych pobudek, oj ja to ciagle tam mam. Mnie jakos DAwid tylko 150 mleka wypije na spaniu a tak to w dzien wcale, no i jakos malo tego, potem czesto w nocy jest głodny, ale wiecej jak zrobie to nie wypije.
Sliczne zdjecie dziewczynek
Mariola_Larose, gratulacje zabka
pewnie dlatego te wymioty, u nas na poczatku to zeba nie było widac ale pod łyzeczka było go słychac
markotka, ciesze sie ze twoj wrocił, pewnie macie duzo do obgadania po takiej przerwie, a na dlugo wrocił? czy juz zostanie.
Nowa i Emilia zdrowka dla waszych dzieci kochane
Nie wiem co tam jeszcze miałam komu pisac.
No a ja dalej nie mam tez miesiaczki we wtorek bedzie dwa tydonie, ale byłam u gina i nie jestem w ciazy test tez robiłąm. Moze to przez te moje bakterie, dalej tam sa, przepisał mi inne tabletki, a jak to nie pomoze to bedziemy robic badanie bakteryjne i szukac przyczyny, no i przyczyny braku miesiaczki.
Mam nadzieje ze nic złego sie nie dzieje.
Dobra zmykam spac, zyczy wszystkim spokojnej nocki