Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lis 2009, 23:15

dziewczyny, juz dawno nie chwalilyscie sie brzuszkami! Prosze pokazac, to porownamy :ico_oczko: ja wkleilam dzisiejsze na 3. trymestrze...

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

13 lis 2009, 10:39

cześć Kochane,

Miło mi że tak się o mnie dopytywałyście...napisałam tak późno bo nam się zeszło u lekarza a potem w korkach.
Kiepsko spałam i strasznie mi smutno. Choć staram się nie denerwować...
Jak na złość nie mogłam spać a obudziłam się o 7 rano :ico_zly:
i tak siedzę, chyba wezmę się za sprzątanie żeby mi dzień szybciej zleciał...

Wczoraj byłam jeszcze po skierowanie na to echo ale nie u swojego lekarza i pomimo zalecenia pani z usg że pilnie (im starsza ciąża tym trudniej zbadać, zasłaniają kości i echo odbijają jak są juz mocne - tak mówiła) to lekarz wypisał w trybie zwykłym nie pilnym dodając sarkastycznie "bez przesady"...(bez komentarza)
badanie umówiłam na 19 listopada więc w miarę...ale będę próbowała jeszcze wcześniej gdzieś podzwonić.

Mam nadzieję, że wszystkie czujecie się dobrze.
ślę uściski!

lilo

13 lis 2009, 10:53

anusiek, oj ci lekarze :ico_sorki: Ale wszystko będzie dobrze, trzymamy kciuki :ico_sorki:

Helen, widziałam zdjęcie - pięknie wyglądasz!!!!!!!! :ico_brawa_01:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2009, 11:20

hejka

ja jakos niewyspana
nocke przespalam ale juz po wyjsciu meza do pracy nie moglam zasnac :ico_noniewiem:

anusiek, trzymam kciuki zeby z serduszkiem bylo wszystko ok :ico_sorki: :ico_sorki:
a ten lekarz to jakis dziwny :ico_noniewiem:

Helen brzuszek super :ico_oczko: slicznie wygladasz, a pepek ci wystaje??

wlasnie laski jak z waszymi pepkami??
u mnie chyba za duzo sadelka i nie moze sie wybic :ico_haha_01: :ico_oczko:

ja za godz do szkoly musze wychodzic ale za bardzo mi sie nie chce :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

13 lis 2009, 11:46

Helen, dzis wieczorkiem albo jutro sie pochwale,bo dzis mezus w pracy jest :ico_sorki:

A brzusio super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: I jaki malutki,sliczny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
"bez przesady"..
- :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Podzwon ale nie martw sie na zapas,tydzien trzeba bedzie poczekac ale ja mysle,ze wszystko bedzie dobrze :ico_sorki: :ico_sorki:

leona, u mnie w pierwszej nie wyszedl,ani teraz. :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lis 2009, 13:21

Witam :-D
geheimnis napisał/a:
Toya,
- nie znam :ico_szoking:
Masz prawo nie znać,bo to łódzka stacja telewizyjna,która dodatkowo ma w ofercie internet i telefon.Ja u nich korzystam tylko z netu,reszta jest do bani. :ico_nienie:
anusiek, z umawianiem się na wizyty tak jest.Lekarze mają wszystko w d...e.Niech ich szlag.Ale nie denerwuj się kochana,wierzę że wszystko z Twoją dzidzią jest w najlepszym porządku. :ico_sorki:
Helen, śliczny brzuchalek.W ogóle bardzo ładnie wyglądasz. :ico_brawa_01:
u mnie chyba za duzo sadelka i nie moze sie wybic :ico_haha_01: :ico_oczko:
Mnie już dawno wylazł.Śmiesznie wyglądam jak założę obcisłą bluzkę.A miałam nadzieję że zostanie na swoim miejscu. :ico_haha_01:

A ja dziś idę do dentysty.Dziś w nocy obudził mnie ból dziąseł.Mam nadzieję że nie rozwinie się żaden poważny stan zapalny. :ico_sorki: Mam nadzieję że dentystka mi coś rozsądnego doradzi. :ico_sorki: Najgorsze że to się dzieje po tej stronie żuchwy co miałam ostatnio lekarstwo wkładane i teraz ząb czeka na poród i leczenie kanałowe.Nie wiem czy to czasem nie od niego,choć sam ząb mnie nie boli :ico_noniewiem:

Musiałam przez to przesunąć na późniejszą godzine spotkanie z przyjaciółką,ale i tak do mnie wpadnie więc nie bedę się nudzić do wieczora :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

13 lis 2009, 13:47

bo to łódzka stacja telewizyjna
- yhy :ico_sorki:

geheimnis, to powodzenia u dentysty :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

My ylismy na malym spacerku,mezus w pracy to troche sie nudzimy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

13 lis 2009, 14:22

Helen, śliczny masz brzuszek i cała reszta też slicznie :ico_brawa_01:
ja też mam jeszcze widoczny choć malutki :ico_oczko:
geheimnis, powodzenia u dentyski :ico_sorki: i udanego spotkanka później :-)

ja się biorę za sprzątanie już od paru godzin ale mam lenia jak nie wiem co :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

13 lis 2009, 15:22

ja dzis wyjatkowo aktywnie,spacer,zakupy,prasowanie,sprzatanie i gotowanie obiadku.Teraz usiadlam i objadlam sie biszkoptow i ciastek maslanych :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2009, 15:41

hejka

a ja po szkole

z rana tak ladnie pogodnie bylo a teraz juz szaro jak nie wiem :ico_olaboga: :ico_chory:

geheimnis, powodzenia na wizycie, moze to nic powaznego :ico_sorki:

ja zaraz biore sie za obiad, bo przekasilam kanapke ale dalej glodna jestem :ico_haha_01: :ico_oczko:
a obiadzik dzisiaj szybki bo mam rybke i frytki do tego :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”