Kinga możesz małej dać kropelki NASIVIN. Natali po jednym dniu z tymi kropelkami przeszedł katar, a polecone przez naszego pediatrę więc bezpieczne!!!!! A co do kataru to właśnie męczy....mnie. Błeeeeeeeeee

Ja sobie jednak myślę, że to ci raczej niepotrzebne, bo świetnie wyglądasz. A jak chcesz schudnąć, to niebawem na pewno ten moment nastąpi i tak jak będziesz musiała za Milenką ganiać
Basiu ja za bardzo nie mam jak pobiegać po sklepach...sama wiesz mam gromadkę, mąż w pracy....a perspektywa pójścia z czwórką na zakupy mnie przeraża...napewno nic nie zostałoby mi w kieszeni...byłoby mamusiu kup mi to, a mi to, ..... itp.violu ale szaleństwo zakupowe cię ogarnęło, a teraz w sklepach do tego jeszcze same przeceny...
ja się wybieram jutro na małe co nieco, bo chciałabym Wiki coś na przyszłą zimę kupić, a może i dla Tadzika, ale raczej na teraz bo z nim to nie wiem jaki rozmiar miałby być w przyszłym roku, jak się uda okazyjnie za 40-50% ceny, to kaska w kieszeni dla mnie zostanie
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość