dziewczyny wy też macie takie napuchnięte nogi jak ja????jadę zaraz do gina, pewnie mi będzie wciskał szereg badań na zatrucie ciążowe

mi tylko trochę popuchł w sensie że np adidasy mnie delikatnie cisną ale ogolnie tego nie widac
[ Dodano: 2011-02-07, 17:57 ]
. No chyba nie odmówi????A na co babcia zbiera tę emeryturę????

o to chodzi ze jak M mowi o dolozeniu to gada ze "dalam ci .. na coś tam na coś" ok dała, ale juz druga zime siedzi u nas i sie nie dolozy nawet zlotowki i jeszcze M wyzywa od chamow itp.. ok ale no nie jest moim obowiazkiem wychowywac wszystkich na okolo
nie mam pojcia co ona z tymi pieniedzmi robi, a wiem ze nawet jak siedzi tutaj u nas to ma kase, bo raz jak weszlam do kuchni to grzebala w pieniadzach i schowala w majtki

a za 15 minut przyszla( chyba myslala ze tego nie widzialam) i mowi "jeju jaka ja biedna nie mam zadnych pieniedzy"- heh ja sie tylko usmiechnelam
w ogole to raz bylismy u niej w domu Ona gdzies poszla, a M poprawial jej kurtke i wypadla papuga stowek
M wlozyl spowrotem i sie zasmial, jak babcia weszłą powiedział "babciu daj na kebaby" a Ona "matko nie mam nie mam "