eSKa
4000 - letni staruszek

11 wrz 2007, 12:51

Ulamisiula no ty to przeżyłaś z tym wyrostkiem dziewczyno, nic tylko reportaż z tego zrobić :ico_olaboga:

Paulina hehe ja rano nawet nie zauważyłam że mam takie wspaniałe hasełko na suwaczku, ale teraz już zmieniłam na bardziej aktualne :-D

Mamo zuzi i masz rację jeśli chodzi o męża ja jestem zdania że kłopotów z pracy nie należy przynosić do domu, wiadomo że człowiek z pracy przychodzi zmęczony ale to nie znaczy że macie koło niego latać jak koło jakiegoś króla, w końcu ty przecież też cały dzien nie leżysz do góry brzuchem :ico_oczko:
"Pyta sie po co to robie, wiec mu odp. ze tak mnie wk...es ze musze gdzies nadmiar energii stracic... Idiota jeden!!! " :ico_smiechbig:

Agnieszka ty weź przykład z mamy zuzi i meliske pij zamiast się nakręcać, wiem że łatwo się pisze ale jesli lekarza dzis nie ma to nic nie zrobisz a na pewno lepiej przeczekać do jutra w jako takim spokoju.

Paulina trzymaj się dzielnie, i nie daj się przekupić byle pierdołką :ico_nienie:

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

11 wrz 2007, 12:51

Mamo Zuzi no i fajny ten lezaczek... ja tylko nie moge patrzyc na polskie ceny, bo zal za serducho sciska... Ale z drugiej strony niektorzy w Polsce na ten lezaczek musieli by pracowac caly dzien, a tutaj jest sie w stanie na taki zarobic przez 4 godziny... Wiec moze nalezy tak spojrzec na ta cene...

[ Dodano: 2007-09-11, 12:54 ]
eSKazlikwidowalas malzenski suwaczek?? A pod tym jednym ze czekasz juz jeden dzien jest wciaz ten ze jestes szczesliwa mama :)

[ Dodano: 2007-09-11, 12:55 ]
Paulina ten lezaczek co mi pokazalas nawet bardziej sie mi podoba, ale niestety nie widzialam go w Norwegii... Lipa...

[ Dodano: 2007-09-11, 12:55 ]
Dobra lece na te zakupy, wogole to musze do lazienki i sie ubrac bo ciagle w pizamce latam :-D

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

11 wrz 2007, 12:58

leżaczki super, nawet na allegro nie muszę szukać, bo tu mam cały asortyment :ico_brawa_01:

ESKA chyba tak zrobię :ico_sorki:
MAMOZUZI to dziś wypijemy meliskę razem :ico_zdrowko:

[ Dodano: 2007-09-11, 13:06 ]
aha...MAMOZUZI powywalali by nam te komputerki na pewno :ico_oczko:
ale tak z drugiej strony to powinni się cieszyć, bo 2/3 :ico_oczko: naszego gadania napiszemy tu, a oni słyszą już tą ostateczną wersję :ico_oczko:

eSKa
4000 - letni staruszek

11 wrz 2007, 13:12

Dominisia co do wożenia dziecka samochodem to ostatnio mąż kuzynki wpadł do nas o 21.00 po coś tam i mówi że muszą jeszcze rundkę strzelic bo mała juz prawie zasypia. Wszyscy wykąpani do spania , kuzynka w piżamie na to dres, mała (ich córka) piżamka i jakis polarek i usypianie w aucie :ico_olaboga: Nigdy nie mieli z nią problemów a teraz najlepiej zasypia w aucie :-D

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2007, 13:35

Z tym wozeniem to racja... wiec lezaczek z wibracjami moze sie w istocie przydac... Zwlaszcza jak male ma kolki i jest niespokojne.... A propos kolek, wyczytalam w szwedzkiej gazecie dla mam maluchow, ze najnowsze badania wykazaly ze na kolki o wiele lepiej dzialaja paleczki kwasu m,lekowego (np polski Lacid, LAcidofil) niz simetikon (tj, skladnik najbardziej popularnych kropli na kolki)... Wiec nowa nadzieja :ico_sorki:
Dominisia, masz racje z cenami, juz nic nie narzekajmy.
Agniesia, no to chlup meliska :ico_zdrowko: I teraz spokoj przede wszystkim!!! I masz racje z mezami, wygadamy sie tutaj to potem mamy mniejsza potrzebe im jak swiniom do koryta nagadac :ico_haha_01:

Paulinka, zagrzewajmy sie do walki :-D :ico_oczko:

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

11 wrz 2007, 13:44

no ja taka jakaś silniejsza jestem wtedy w rozmowie z W. bo wszystko mam usalone, co i jak ma być, i nie ryczę jak głupia w połowie już pierwszego zdania :ico_oczko:
MAMOZUZI poczęstuj tą pizzą, bo smaka narobiłaś :ico_ciezarowka: :064:

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

11 wrz 2007, 14:24

Hej dziewczyny ale naprodukowalyscie postów, ledwo skończyłam je czytać :-D :-D :-D
Ja na spacer z michałkiem jeszcze nie wychodzę, bo pogoda do bani, no i moja mama powiedziała że najpierw trzeba małego przyzwyczaić do powietrza z dworku i najpierw ma lezec kilka dni przy oknie na 10-15 min a pozniej wyruszymy na spacerki, tylko zeby było ładnie.
Mały ma sie dobrze, je spi, sika i robi kupkę :-D czasami marudzi, ale to dlatego że chce sie do mnie przytulić :ico_oczko: Uwielbiam go :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Co do seksiku to mam ochote, ale wiem ze jeszcze nie moge.
zmykam bo mały sie obudzil i ma czkawke
pozdrawiamy

Awatar użytkownika
paulina1978
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

11 wrz 2007, 16:13

Lalka wlasnie obejrzalam twoja sesje z brzuszkiem!!! Jest przesliczna he he :ico_brawa_01: i ty jestes piekna!!! i pepek tez ci wywalilo na wierzch hi hi :-D

eSKa
4000 - letni staruszek

11 wrz 2007, 16:22

Dominisia no ty to jestes spostrzegawcza, bo ja dziś mam taki zakręt że już sama nie wiem co robię i nie wiem czemu wczesniej nie zauważyłam tego co napisałaś o moich suwaczkach, a dopiero teraz jak są poprawione. Boze ale namieszałam nei wiem czy wiesz o co mi chodzi ale to nic, dzis cięzko mnie zrozumieć :-D
Teraz troche się przespałam może pomoże :-D

[ Dodano: 2007-09-11, 16:25 ]
Ja też chcę zobaczyć twoją sesję Lalka :ico_placzek: , gdzie ją można znaleźć??

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 wrz 2007, 17:16

hej kochane
Paulinka dziękuję Ci pięknie za namiary na koleżankę,super sesja,ona świetna dziewczyna!!mam nadzieje że się spotkamy jak już nasze skarby sie urodzą :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
ja leżę a jutro rano jade do szpitala sprawdzić wody bo sie chyba sączą
mamo_zuzi przy wstawaniu tak cholernie boli a chodzę prawie w szpagacie :-D
męża nie ma więc siostra cioteczna przyjedzie na noc bo jakby co to szybciej będzie
nadrobię potem czytanko

[ Dodano: 2007-09-11, 17:17 ]
aha zmieńcie mi termin na 21.09 :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”