Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

30 wrz 2007, 22:12

caro ale ja mu daje jogurciki-ale u nas sa takie specjalne danona od 4 miesiaca- takich zwyklych mu niedaje!!! bo te zwykle to z kroiwego mleka sa!!!

A co do plynu do naczyn to zalezy jakiego sie uzywa!!! :-)

[ Dodano: 2007-09-30, 22:19 ]
kasik tluscioszek ta Twoja Vikula!!! :-D

Awatar użytkownika
Kolka
Trzy tysiące lat minęło...

30 wrz 2007, 23:11

Hey! To znów ja :-)
Kasik- ale fajna jest Viki :ico_brawa_01: Prawdziwy bobasek- tu dotknąć, tam spojrzeć, w międzyczasie nóżki.... :ico_brawa_01: No i za kichnięcie to powiedz jej 100 lat! A jak się nazywa ta zabawka na łóżku? Muszę i ja Julci taką sprawić- uwielbia mrugające, hałaśliwe no i z samoobsługą :-) Ma taka podobną kaczkę, ale muszę ja jej włączać bo sama jeszcze nie potrafi.
Caro
- Oskarek jest już coraz bardziej męski :ico_brawa_01: Fajny kawaler z niego rośnie. :ico_brawa_01: tak obiektywnie to stwierdzam co musicie docenić, bo normalnie przy moim zięciu to każdy wypada blado. :-D Ale kwietniowi chłopcy to prawdziwi macho :ico_brawa_01:
Co do butelek to ja też raz na jakiś czas myję płynem, zwłaszcza po bobofrutach, bo ten sok z marchwi się osadza i trochę niechlujnie to wygląda. Czasem jeszcze wyparzam.

Jeśli zaś chodzi o danonki to przyznam ze wstydem, że byłam taką kretynką, że dawałam, ale już mam nauczkę. szkoda tylko, że za moją głupotę cierpiało dziecko a nie ja :ico_puknij: Teraz już uważnie będę czytała etykiety a danonki za rok. Ale gdyby były takie od 4 miesiąca to bym dała.

No i jednak byliśmy u teściów- zapraszali nas na obiad a okazało się, że dla nas żarcie zbrakło- no tak to jest jak się gotuje co do głowy a nie daj boziu ktoś ma większy apetyt :ico_olaboga: Z teściową było prawie spoko- nie odzywa się do mnie :ico_sorki: :ico_sorki: Tylko służbowo. W sumie to i lepiej jak ma pierdzielić głupstwa. Dowiedziałam sie tylko, że chleba dziecku ukroić nie umiem no i "to wstyd i hańba, żeby dziecko bawiło się jak pies na podłodze" Normalka. Powiedziałam R co myślę na ten temat i dostałam oficjalne pozwolenie na opierdol przy następnej okazji :ico_szoking: skorzystam z chęcią :-D Wspomniałam tylko, że gdybym miała nosić Julkę non-stop tak jak oni uważają to w dzień nic bym nie jadła, nie sikała, brudem zarastała itp. Julka do dziś nie umiałaby przekręcać się na brzuszek a pierwsze kroczki to nie wiem kiedy by zrobiła. Chyba w pierwszej klasie na przerwie :ico_puknij:

Idę do łóżeczka. Aaa- dziś mieliśmy "milutki" wieczór z R.... tak dla odmiany :-D

caro

01 paź 2007, 09:18

Dla dzieciaczków, które kończą dziś 6 miesięcy OLA , MARTYNKA , JAGODA , ZUZA

oraz

dla dzieciaczków, które kończą dziś 5 miesięcy OLA , KRYSTIAN

dużo zdrówka, miłości, radości, uśmiechu i abyście były zawsze szczęśliwe życzy ciotka Karolina z Oskarkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mróweczka ja nie wiedziałam że są takie od 4 miesiąca, no to pewnie że można dawać, ja chyba jakaś tępa jestem :ico_noniewiem:

No i jednak byliśmy u teściów- zapraszali nas na obiad a okazało się, że dla nas żarcie zbrakło
no to to już szczyt bezczelności, nienawidzę, jak ktoś jest chytry na jedzenie
dostałam oficjalne pozwolenie na opierdol przy następnej okazji
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla męża

Aaa- dziś mieliśmy "milutki" wieczór z R.... tak dla odmiany
uuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaallllllllllllllaaaaaaaaaaa

Awatar użytkownika
Kolka

01 paź 2007, 10:57

Kochani mali jubilaci i jubilatki:
Życzę Wam dzisiaj wszystkiego na Ziemi,
co Twoje życie w sen piękny się zmieni,
co Ci pozwoli uśmiechać się zawsze,
śnij sny przepiękne i najciekawsze
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
uuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaallllllllllllllaaaaaaaaaaa
Nio :-D Ja też tak pomyślałam :-D

Idę ogarnąć mieszkanko mimo potwornego bólu brzucha

Awatar użytkownika
Blanka26

01 paź 2007, 11:40

dzięki dziewczyny za życzenia, i również życzę jubilatom wszystkiego najlepszego.
U nas dziś poważny kryzys. Oli krostki z brzuszka zniknęły ale pojawiły się nowe, inne czerwone plamki,nie mam pojęcia od czego :ico_placzek: normalnie jestem załamana płakać mi się chce, już rozkładam rece. :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: może ona uczuliła się na nutramigen nie wiem :ico_placzek: a może to od oliwki którą jej brzuszek smaruję od wczoraj. podaję jej też debridat, który jak się właśnie dowiedzialam (bo gdzieś zapodziałam tę pieprzoną ulotkę) wywołuje reakcje alergiczne :ico_placzek: nie wiem na prawdę nie wiem. Ma tak teraz wrażliwą skórkę, szyjka w krostkach, odparzenia prawie znikły smaruję bepanthenem, pupka też odparzona, skąd te odparzenia, aj nic mi się nie chce :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

01 paź 2007, 12:23

Dla solenizantow dzisiejszego dnia-tym juz polroczniakom :ico_szoking: OLI, MARTYNCE,JAGODCE jak i 5 miesieczniakom OLI,MAYECZCE I KRYSTIANKOWI zycze samego sloneczka, radosci i zawsze usmiechnietej buzki.
:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
Sluchajcie, mam czas Was tylko podczytywac, ale nic nie mam czasu na tworczosc wlasna.mezulo ma dzis imieniny i przyjda tescie(wczoraj tez byli :ico_zly: )Pa, msze sprzatac.
Delicja-szkoda mi Twojej Olenki z tymi wysypkami-ale kochana za pare dni bedziesz u alergologa i zycze, zeby szybko sie wyjasnilo skad sie to swinstwo bierze.

[ Dodano: 2007-10-01, 12:25 ]
delicja, odparzona pupa moze tez byc po jakims jedzeniu, np jak mama karmiaca zje kiwi to prawie na bank dzieciak bedzie mial czerwona pupe-moze dalas jakis owoc malutkiej :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-10-01, 12:26 ]
Na taka pupe najlepsza maka kartoflana-Kolka tez maka wyleczyla Oli pupe

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

01 paź 2007, 13:22

OD NAS ŻYCZONKA DLA OLI ZUZKI JAGÓDKI ZA SKOŃCZENIE 6 MIESIĘCY I OLI KRYSTIANKOWI I MAI ZA SKOŃCZENIE 5 MIESIĄCZKA STO LAT

A MY STAWIAMY :ico_tort: I :ico_kawa:
dziękujemy za życzenia buziaczki

caro

01 paź 2007, 13:25

Delicja tak mi szkoda twojej małej, cholera jasna że też znowu musiało się coś przypałętać!!!!!!!!!!!!! że faktycznie od tej oliwki, jak dopiero od wczoraj ją stosujesz chociaż sama nie wiem :ico_olaboga: :ico_olaboga: , a na pupę to fakt najlepsza mąka ziemniaczana!!!!!!!!!!!

Katrin to nie zazdroszczę tych odwiedzin!!!!!!!!!!!!!!!

syla75
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

01 paź 2007, 13:34

Delicja koniecznie maka ziemniaczana to najlepsze a pupa odparzona moze też byc przy ząbkowaniu także nie doszukuj wszedzie alergi najlepiej odstaw wszystko i po jednej rzeczy to wtedy bedziesz mniej więcej wiedziała od czego jeśli to uczulenie a poza tem alergolog ci powie co to wiec kochana nie denerwuj się wszystko bedzie dobrze

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

01 paź 2007, 14:43

wszystkiego najlepszego dla JAgódki :ico_buziaczki_big: , Martynki :ico_buziaczki_big: ,Oli :ico_buziaczki_big: ,Oli :ico_buziaczki_big: ,Krystianka :ico_prezent: i Majki :ico_buziaczki_big: a i dla Zuzi(tylko my niewiemy kto to?) :ico_buziaczki_big: za miesiecznice
ale tych solenizantow dzisiaj :ico_olaboga:
no to biba- wielka biba :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:

Delicja Kochana ja Ci nic niedoradze- posluchaj dziewczyn one lepiej wiedza niz ja- my niemielismy powodu aby to wiedziec :ico_nienie: - i niech tak zostanie- :ico_prezent: dla Oli zeby bylo lepiej!!!

Katrin sto lat dla meza!!! Jak tam prezent-dało rade??

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”