Asikk super piesek

a wiesz mysle ze pies to takie zwierze ze przyzwyczaja sie do czlowieka a tymbardziej kiedy to niemowle pamietam jak urodzilam Julcie i nasz "Cwaniak" ja zobaczyl to nie wiedzial jak sie na poczatku zachowac a pozniej ja pozadnie obwachal i polizał po raczce

teraz jak gdzies Julcia leci to Cwaniak za nia,choc osobiscie duzo tez zalezy od wychowania czworonoga bo to w sumie piesek tesciow,no ale ze mieszkamy nad nimi wiec wiecie......Tesciowa jak to staruszka tak go rozpiescila

ze wystarczy na niego reke podniesc albo krzyknac i potrafi sie rzucic do gryzienia

za to jakos nie przepadam za tym psem no ale.......Np pies moich rodzicow od poczatku bardzo uwaza na Julcie i nawet jakby ja chroni ona moze mu robic wszystko a on nawet na nia nie warknie,wiec tak jak mowie wszystko zalezy od wychowania

.....
Iwonko masz racje ja tez jak tu zaczelam pisac to nie pamietam na ktorej stronie bylo ale jakos wczesnie a tu juz tyle stron

i dobrze bo bynajmniej mam z kim pogadac o wszystkim i o niczym

...ciesze sie ze was mam

...Ja tez wam wkleje fotki mezusia i troszke jakis tam moich tylko musze czekac na brata zeby zgrac fotki z koma

buzka
[ Dodano: 2007-10-12, 16:47 ]
No kochane nie zgrałam fotek z koma
ale znalazłam jakies starsze foteczki na kompie u mamusi wiec wklejam
MOJA JULCIA W PIŻAMCE

[/img]
JULCIA W BASENIKU

[/img]
JA Z JULECZKĄ

[/img]
NASZ KOCHANY PIESEK(MAX)rodziców

[/img]