Tagar, ja z natury nie lubie uzywac balsamow do ciala, w wyjatkowych okazjach smaruje sie, jesli skora jest faktycznie bardzo sucha, ale mysle, ze to nie zaszkodzi dzidzi, przeciez w takim balsamie nie ma chyba jakichs szkodliwych substancji, tak mi sie wydaje.
Dziewczyny, ja mam ogromny problem z wlosami, strasznie mi wypadaja, nie dosc ze stanely w miejscu i nie rosna, to sa liche i brzydkie i do tego odrosty!!!! Wczesniej robilam sobie balejaz, ale teraz jak jestem w ciazy czekalam do konca 3 m-ca, zeby go zrobic, 3 m-c minal a ja sie zastanawiam, czy po prostu wlosow nie obciac na krotko, bo niedlugo ich nie bede miala, tak wypadaja, balejazu jeszcze tez nie zrobilam, bo sama nie wiem, czy w takiej sytuacji robic:(
Czy wy tez tak wstajecie wczesnie rano? ja najpierw nie moge usnac, a potem budze sie rano o 7:)a w nocy mam straszne sny, ale ponoc to naturalne u ciezarnych:)
Brzuch mam juz naprawde duzy, nie chce myslec, co bedzie dalej, wczoraj wieczorem wygldalam jak conajmniej w 7 m-cu
w nic nie wchodze, ostaly mi sie juz tylko ciuchy ciazowe, trzeba sie wybrac na zakupy. To wszystko przez moje zamilowanie do fast foodow. Ja juz sama nie wiem, co jesc i ile, nie lubie gotowac i nie mam pomyslow na posilki.
Powiedzcie, ile razy dziennie jecie i jak duzo i co??? ja bede mega wieloryb, jak tak dalej pojdzie
Kotka, jak twoje staranka, mocno zaciskam kciukasy