Cześć..
Kurcze.. super zdjęcia wstawiacie..
Pinko, Ulek się fajnie rozwala w tym wózku i chowa przed słońcem.. Norbert tak samo, a jak słońce go dorwie to rzuca się jak taki wampirek chowający się przed światłem
Magda, Martynka słodko wygląda z tymi kitkami a, że gumki innego koloru to jeszcze fajniej to wygląda
Tak wogóle to ma śmieszne te loczki. No a Patryk to rzeczywiście przystojny prawie przedszkolak - fajny chłopaczek z niego.
Justyna ma urocze te zdjęcie w podpisie
A Amelka jak laleczka w tym różu
Mi jakoś nie chce się bawić zdjęciami, a już dawno nic nie wklejałam
Może coś wstawię zaraz.
Jeśli chodzi o sukcesy to Rafał powiedział, że Norbert chyba niebawem zacznie sam siedzieć, bo zauważył dzisiaj jak Norbert trzymał sztywno plecki w pozycji siedzącej podpierają się jedną ręką. Później kilka razy sadzałam go tak na podłodze i parę sekund wytrzymywał po czym leciał zaraz na któryś bok
Wieczorem uciął sobie drzemkę bo w ciągu dnia mało spał.. usnął po 17 i spał do 19. Myślałam, że nie pójdzie mi szybko spać. Pobawiłam się z nim, do kąpieli poszliśmy przed 8.. Później przy mleczku usypiał, jak skończył to się wybudził, ale pokręcił się, popatrzył na karuzelkę grającą i usnął ładnie.
Jutro idziemy do koleżanki co urodziła pod koniec kwietnia. Bartka widziałam jak miał 9 dni i ciekawa jestem jak teraz wygląda. A ostatnio był w szpitalu na zabiegu bo miał przepuklinę
Teraz chyba wszystko ok.
W czwartek się przeprowadzamy więc pewnie do środy będę zaglądać a potem to jak już neta sobie założymy.
Uciekam bo mam furę prasowańska
a mam czas to zrobić jedynie jak Rafał w pracy a Norbert śpi. Kilka dni mi się to zbierało.