Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

11 wrz 2007, 21:22

ULAMISIULA :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: mi też się kiełbasi od czasu do czasu :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-09-11, 21:24 ]
normalnie śmiechu warte z tym tyłkiem :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 wrz 2007, 21:30

dzięki dziewczyny :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
agnieszka to super masz męża..mój leje ze mnie z tego jak chodzę,co chwile mówi o cyckach :ico_olaboga: że małe tzn nie dosłownie ale że większe powinnam mieć czy coś w tym rodzaju...przed ciążą miałam 75C a teraz 85D więc nie wiem co mu odbija..ale siary nie chce spróbować :-D :-D
jak wróci to nadrobię czytanie bo teraz zmuszę leżeć :ico_zly:
mamo_zuzi ja tez mam wrażenie że zaraz Hania wyleci a tak naciska na pęcherz że serio co 2-3 minuty chodze siku tzn strajkuje i nie chodzę :ico_zly:
miłej nocki kochane,które moga to wykorzystywac mężów :-D ja dopiero po połogu :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2007, 21:51

Ula- fajniutki wózeczek!
Ale mam humor do bani...
Agnieszka, to pędź jutro do doktorka i mimo wszystko spokojnej nocy. Jutro będzie lepszy dzień...

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

11 wrz 2007, 23:13

zyje... ale po zakupach, po wizycie gosci to normalnie umieram :) Ale w formie jestem jak najbardziej! Jutro Wam napisze co i jak i pochwale sie zakupami...

Kolorowych snow!!

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

12 wrz 2007, 07:33

ja już sie melduje...
synuś właśnie pojedzony leży spokojnie w łóżeczku...pewnie zaraz zaśnie :-)
a ja dziś umówiłam sie do lekarza ogólnego po recepte na szczepionke przeciwko żółtaczce, jutro mam wziąść dawke przypominającą bo mija rok od podania pierwszej dawki.
Czytałam w necie że ta szczepionka nie przedostaje sie do pokarmu matki więc jestem spokojna że moge ją wziąść :ico_haha_01:

ulamisiula
Trzy tysiące lat minęło...

12 wrz 2007, 08:28

Witam o poranku.U mnie dzis pogoda do d....Ciemno zimno i jeszcze jest straszna mgła.A ja ledwo na oczy patrzę.Wstałam i nie mogę sie w lustrze rozpoznać.Mam tak powieki zapuchnie.

Agnieszka idziesz dziś do doktorka?

Lalka mój z moich cycuszków tez sie śmieje, tylko że u mnie przed ciążą był rozmiar 75b a teraz 95c.Niezła zmiana.Wczoraj jak mu powiedziałam o tym masowaniu pleców do góry to tak to robił delikatnie i co chwila pytał ćzy przypadkiem nic sie nie zaczyna.CZasami jest śmieszny ale i wkurzyc tez potrafi-jak to chłop.

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

12 wrz 2007, 09:25

hej dziewczyny, ja tez jestem choc troszke niewyspana. mały szalał do 22.30 a pozniej pobudki na jedzonko. teraz powtórka z wieczora, nie chce moja gadzinka spac :-D patrzy tylko co do was pisze :ico_oczko:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 wrz 2007, 09:27

Hej, i ja juz wstalam. Zostawilam dzis Zuzie e domku bo ma ten wstretny katar a bardzo bym chciala aby byla zdrowa jak dzidzia sie urodzi. No i pogoda tez nie bardzo wiec nie chcialo mi sie z nia wylazic...

Nie wszystko boli i mam dosyc. Mam wrazenie ze sie rozsypie lada ruch na kawalki: najbardziej krocze, nie moge nogami ruszac, a po nocy to juz w oglole bo nie rozruszana jestem... :ico_olaboga: Chyba poloze sie do lozeczka, gazeta w lape i w nosie mam dzis wszystko. Meza w dalszym ciagu tez. :ico_zly:

Moj z moich piersi sie nie smieje, bo bym go zabila :ico_zly: Juz slicznota mi sie znalazla, a jego wystajacy brzuch to niby co? Piekny? Moj przynajmniej zahodowalam we wznioslejszym celu.... :-)

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

12 wrz 2007, 09:32

melduję sie już :-D
nocka minęła w miarę dobrze, tylko że cały czas się budzę, tak mi ciężko,julcia w przedszkolu, a ja właśnie zjadłam śniadanko :ico_brawa_01:
teraz troszkę ogarnę mieszkanko, bo u nas chociaż cały czas sprzątam to po nocy to jakby jakiś tajfun przeszedł, ja nie wiem :ico_olaboga:
LALKA i ja chodzę jak pingwin tak mały niziutko siedzi, a toaleta co 2 min :ico_noniewiem:
no i oczywiście muszę się przygotować do doktorka, ciekawe co mi powie i czy przypadkiem nie dostanie :wpale: jak wrócę to się zamelduję też :ico_ciezarowka:
PAULINKA no i gdzie spałaś?
MAMOZUZI a jak ty sie czujesz? nie sączyły się więcej te wody? jak mężulek? :ico_noniewiem:
ULA a jak ty się czujesz?

DZIEWCZYNY MELDOWAĆ SIĘ !!!!!!!!! :569:

[ Dodano: 2007-09-12, 10:59 ]
kurcze co wy wszystkie się rozdwajacie? :607:

eSKa
4000 - letni staruszek

12 wrz 2007, 11:00

Ale tu dzisiaj cisza :ico_spanko:
U mnie bez zmian, nadal z brzuszkiem, dziś w nocy męczyły mnie skurcze w podbrzuszu i rano znowu zeszła ze mnie ta "galareta" :ico_oczko: No mam nadzieje że do soboty to coś sie wydarzy :ico_sorki: :ico_sorki:

Tak się zastanawiam, czy Kicia nie miała się czasem dziś stawić w szpitalu??

[ Dodano: 2007-09-12, 11:01 ]
Agnieszka a ty na którą pędzisz do lekarza?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”