No to zakładam bunt przeciw zaprzestaniu seksowania na forumOj przestancie juz tak sexowac bo ja niestety nie moge ze wzgledu rozwarcia:)))
Zakładam bunt przeciw nie padaniu na pysk!!!że poetm człowiek na pysk pada to już innasprawa
ja tezOooo, witam miłośniczkę zwariowanego doktorka, ubóstwiam go![]()
no i w tym jest sek, ze oni "nie widza przeciwskazan"Tylko Twój poród to już raczej na pewno nie siłami natury powinien się odbyć...
eeeee tam, poczekaj do 36 tc i wtedy jak kroliczki - nadrabiajcie stracony czasOj przestancie juz tak sexowac bo ja niestety nie moge ze wzgledu rozwarcia:)
hihihii, ale za to jakie poczucie spelnieniainnym razem mam powera którego warto wykorzystać- a że poetm człowiek na pysk pada to już innasprawa
Problemy ze wzrokiem nie są brakiem przeciwwskazań... To poważny problem..."nie widza przeciwskazan"
A mój dzisiaj śpi po wczorajszych wygibasach... Da znać o sobie tu i ówdzie, ale ogólnie kochany dziś jest... Taaaa, jak znam życie, wystarczy, że się położę i cofnę sobie do gęby te słodkości o nimja z mlodszym wojuje, a raczej on ze mna
no i co kobieto że się Tobie chce- możesz jedynie sobie nóżką potupać i czekać dalej cierpliwieMnie się chce i basta!!!
Karolinko kochana, przykro mi to pisać ale jako jedyna masz powazny problem, bo męzuś dalko. Reszta z nas, na upartego, przycisnęłaby chłopa i krócej czy dłużej pobaraszkowałoby się. No i biedna Madzia może się dołączyć do klubu co chcą a nie można.Mnie się chce i basta!!!
Po głowie drania...mąż sie boi że krzywdę maleństwu zrobi i szlaban a mi chormony szaleja
Ty? Przeciwko mnie? Dobra jest, znajdę momencik odpowiedni i się odwdzięczę, gałganieno i co kobieto że się Tobie chce- możesz jedynie sobie nóżką potupać i czekać dalej cierpliwie
Jaka nieatrakcyjna??? Jaka zaniedbana??? Kobieto, mężuś Twój rację ma!!! Chylę czoła przed nimCzasami poprostu czuję się mało atrakcyjna i jakaś zaniedbana, chociaż mój kochany mąz absolutnie, nigdy nie daje mi powodów do tego abym się tak czuła. Wręcz przeciwnie.
no i dołączyła kolejna do znęcania się nad moim podniebieniemMam ochotę na lody bakaliowe![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość