Ale tu dzisiaj ponuro... Musze chyba cos z tym zrobic!!!
Ja wstalam o godzinie 5 jak Krzysiek szedl do pracy i potem nie moglam zasnac do 7, ale zasnelam i wlasnie zwloklam sie z lozeczka. Wstawilam wlasnie sobie wode na pierozki wiec mam czas zeby cos tam poklikac :)
Krzysiek wbil sobie wczoraj w reke gwozdzia i nie wiem czy rzeczywiscie go bardzo boli (czy po prostu chodzi o fakt ze jest facetem) bo narzeka niesamowicie, no reka jest opuchnieta, ale rana niewielka... No juz sama nie wiem... Krzysiek mojego ciala wogole nie komentuje, bo ja zawsze mialam bzika na tym punkcie :) Musze miec bardzo dobry humor, bo inaczej wszystko potrafie przekrecic :)
Wczoraj kupilam lezaczek dla Malego (kurcze chyba sama go skrece, tylko musze znalezc srubokret, swoja droga to srubokrety chyba maja rozne rozmiary?? Ale moze znajde wlasciwy), kilka ubranek, sobie jakis podkoszulek na wyprzedazy, i jestem mega zadowolona :)
Mamo Zuzi jezeli chodzi o opuchniete podworko to ja tez mialam takie wrazenie, szczegolnie gdy infekcja bardzo mi dokuczala, ale odkad masuje to wydaje sie mi ze jest jakby lepiej, najbardziej to mialam opuchniete wargi sromowe. Dzis obejrze dokladnie co i jak.
Ulamisiula masz bombowy wozeczek!
Lalka sesja super, w koncu sie nam ujawnilas :)
Kocura co to za dolowanie?? Glowa do gory bedzie lepiej niz przedtem!
eSKa, Agnieszka to Wy ciagle tutaj?? No nie wiem

Eve, Ewasiek cos od waszego rozdwojenia to u nas cisza, moze jakies fluidki przeslecie albo co??
[ Dodano: 2007-09-12, 12:31 ]
i wogole zapomnialam napisac, ze postanowilam dzis znowu byc kobieta! Po wykonaniu kobiecych czynnosci, jak pranie, prasowanie, sprzatanie i gotowanie, mam zamiar urzadzic wieczorek dla siebie, zapalic swieczuszki, wlaczyc super muzyczke, goraca herbatka, nozki w miske, potem jakis "manikir i pedikir", golenie, dlugasny prysznic ze wszystkimi bajerami i moze zaczne przypominac czlowieka :)