Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

12 wrz 2007, 12:27

Dzien doberek!
Ale tu dzisiaj ponuro... Musze chyba cos z tym zrobic!!!
Ja wstalam o godzinie 5 jak Krzysiek szedl do pracy i potem nie moglam zasnac do 7, ale zasnelam i wlasnie zwloklam sie z lozeczka. Wstawilam wlasnie sobie wode na pierozki wiec mam czas zeby cos tam poklikac :)
Krzysiek wbil sobie wczoraj w reke gwozdzia i nie wiem czy rzeczywiscie go bardzo boli (czy po prostu chodzi o fakt ze jest facetem) bo narzeka niesamowicie, no reka jest opuchnieta, ale rana niewielka... No juz sama nie wiem... Krzysiek mojego ciala wogole nie komentuje, bo ja zawsze mialam bzika na tym punkcie :) Musze miec bardzo dobry humor, bo inaczej wszystko potrafie przekrecic :)
Wczoraj kupilam lezaczek dla Malego (kurcze chyba sama go skrece, tylko musze znalezc srubokret, swoja droga to srubokrety chyba maja rozne rozmiary?? Ale moze znajde wlasciwy), kilka ubranek, sobie jakis podkoszulek na wyprzedazy, i jestem mega zadowolona :)
Mamo Zuzi jezeli chodzi o opuchniete podworko to ja tez mialam takie wrazenie, szczegolnie gdy infekcja bardzo mi dokuczala, ale odkad masuje to wydaje sie mi ze jest jakby lepiej, najbardziej to mialam opuchniete wargi sromowe. Dzis obejrze dokladnie co i jak.
Ulamisiula masz bombowy wozeczek!
Lalka sesja super, w koncu sie nam ujawnilas :)
Kocura co to za dolowanie?? Glowa do gory bedzie lepiej niz przedtem!
eSKa, Agnieszka to Wy ciagle tutaj?? No nie wiem :-D
Eve, Ewasiek cos od waszego rozdwojenia to u nas cisza, moze jakies fluidki przeslecie albo co??

[ Dodano: 2007-09-12, 12:31 ]
i wogole zapomnialam napisac, ze postanowilam dzis znowu byc kobieta! Po wykonaniu kobiecych czynnosci, jak pranie, prasowanie, sprzatanie i gotowanie, mam zamiar urzadzic wieczorek dla siebie, zapalic swieczuszki, wlaczyc super muzyczke, goraca herbatka, nozki w miske, potem jakis "manikir i pedikir", golenie, dlugasny prysznic ze wszystkimi bajerami i moze zaczne przypominac czlowieka :)

eSKa
4000 - letni staruszek

12 wrz 2007, 12:33

Dominisia no właśnie my ciągle tutaj, cóż zrobić :ico_haha_01:
Własnie oglądam na allegro kombinezony zimowe dla małego tylko zastanawiam się jaki to musiałby być rozmiar 62? a może już 68? Chyba lepiej większy żeby do konca zimy pasował co? Ja to się kompletnie na tym nie znam :ico_olaboga: Oj trzeba się podszkolić w tych rozmiarach.

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

12 wrz 2007, 12:34

oj MAMOZUZI co to za humorek? uszy do góry!!!! :-) wiesz co co do tego opuchniętego podwórka to ja tk miałam raz :ico_wstydzioch: ale jeszcze nie w ciąży chyba, jakieś zapalenie mi się wdało i nawet majtki mi drażniły, nie w ciąży już byłam, ale wtedy smarowałam sobie Cormatizolum maścią i chyba po 2 dniach przeszło, a fakt o seksie to nawet mowy nie było, bo ja sama dotknąć się tam nie mogłam, a co dopiero W. :ico_wstydzioch: także wydaje mi się że to może być coś podobnego, miałam też z zewnątrz wargi sromowe bardzo opuchnięte :ico_wstydzioch:
PAULINKA no to :ico_brawa_01: niech nie myśli że będzie łatwo :ico_nienie:
a ja idę do doktorka bo na 13.00 mam, jak najszybciej się zamelduję po, ale wiecie co ja to się od wczoraj czuję jakbym miała zaraz rodzić no i też hormonki mi szaleją :ico_olaboga:

eSKa
4000 - letni staruszek

12 wrz 2007, 12:35

Nasza zagubiona lista :ico_haha_02:

ewasiek (Ewa - 29 lat, Adamów, woj. mazowieckie) - 30.08; urodziła synka Michałka (3650g, 56cm)
gosiaperelka - 31.08; urodziła córeczkę Lenkę (3000g, 53cm)
eve81 (Ewa - 26 lat, Sławków, woj. śląskie) - 3.09; urodziła synka Szymonka (3040g, 53cm)
Plastelinka - 2.09 - czeka na Anie
eSKa (Sylwia - 26 lat, Mikołów, woj. śląskie) - 10.09 - czeka na Aleksandra
Kicia10 (Justyna - 23 lata, Żary woj. lubuskie) - 10.09 - czeka na Kacperka
agnieszka01.04 (Agnieszka - 24 lata, Słupsk, woj. pomorskie) - 12.09 - czeka na Dariuszka
Ulamisiula - 13.09 (Ula 27 lat, Białystok woj.podlaskie) - czeka na Benia
Dominisia (Dominika - 20 lat, Langhus, Norwegia) - 18.09 - czeka na Jasia
Kocura Bura (Agnieszka - 27 lat, Tarnów woj. małopolskie) - 20.09 - czeka na Zuzię
Justyna_Bochnia (Justyna - 21 lat, Bochnia, woj. małopolskie) - 20.09 - czeka na Marcelinkę
Lalka (Maja – 26 lat, woj. śląskie ) - 21.09 - czeka na Haneczkę
paulina1978 (Paulina - 28 lat, Bielsko-Biała, woj. śląskie) - 21.09 - czeka na Maję
zielona1989 - 28.09 - czeka na Kasię
mama_zuzi (Kasia - 27 lat, Goteborg, Szwecja) - 30.09 - czeka na Nelly[/quote]

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 wrz 2007, 12:44

i wogole zapomnialam napisac, ze postanowilam dzis znowu byc kobieta! Po wykonaniu kobiecych czynnosci, jak pranie, prasowanie, sprzatanie i gotowanie, mam zamiar urzadzic wieczorek dla siebie, zapalic swieczuszki, wlaczyc super muzyczke, goraca herbatka, nozki w miske, potem jakis "manikir i pedikir", golenie, dlugasny prysznic ze wszystkimi bajerami i moze zaczne przypominac czlowieka :)
No Kobieto ty mnie rozwalasz doslownie !!! :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: skad Ty na to energie bierzesz????? :ico_szoking:
wiesz co co do tego opuchniętego podwórka to ja tk miałam raz
Wiem, ja wlasnie keidys przed ciaza tak mialam przy zapaleniu. ALe teraz na 100 proc. nie ma zadnego zapalenia. Nic mnie nie swedzi, nie jest czerwone, tylko opuchniete... No nie wiem, jutro mam wizyte to zapytam....

eSKa
4000 - letni staruszek

12 wrz 2007, 12:44

Oj nie wiem co dzis z sobą zrobić, mieszkanko wysprzątane, obiadek się szybko zrobi , chyba skocze na ogródek po jablka a za godzinke zapraszam wszystkie na ciacho.

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 wrz 2007, 12:49

chyba skocze na ogródek po jablka a za godzinke zapraszam wszystkie na ciacho.
Nastepny Wulkan Energii, ja przy Was mam kompleksy normalnie... :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

12 wrz 2007, 13:17

Witam dziewczyny,nie zostałam w szpitalu,jutro mam sie stawić przed 8 juz na porodówce na próbę.Jestem zła bo nie dosyć że czekałam ponad 2 godziny na doktora i nawet w poniedziałek nic mi nie powiedział że będzie dziś przyjmować od 10 to jeszcze tak mnie zbadał że do tej pory mnie boli jak nie wiem :ico_placzek: :ico_placzek:
Kurcze jak wcześniej nie bałam sie porodu tak teraz myślałam że z nerwów urodzę i nie będzie potrzebna żadna kroplówka.Strasznie zaczęłam sie tam bać chyba najbardziej tego bólu i najgorsze jest że będę sama bo Łukasz nie chce ze mną rodzić :ico_placzek: :ico_placzek: gdyby on był to jakoś bym sie tak nie bała no ale co zrobić,jutro znów nerwy :ico_placzek:

Mamo Zuzi a to spuchnięte podwórko to może od tego olejku masz?Może jest to jakaś reakcja alergiczna albo po prostu jak tak bardzo rozchodzą Ci sie kości i spojenie to może po prostu od tego takie opuchnięte.
Agnieszka pisz co Tobie lekarz powiedział.
Widzę że wszystkie mają złe humorki chyba tylko oprócz Dominisi,widać to normalne na końcówce.
Ula wózeczek bardzo fajny,pierwszy raz taki widzę za tą cenę naprawdę się opłaca :ico_brawa_01:

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

12 wrz 2007, 13:30

przesyłam fluidy, ROZDWAJAJCIE SIE KOBITKI :-D

ulamisiula
Trzy tysiące lat minęło...

12 wrz 2007, 13:46

Właśnie wróciłam ze szkoly.DZisiaj cisnienie tez nie za cudowne bo 132/89.Ale juz jest lepiej.Położna znowu mnie dzis wymacała i stwierdziła ze niech sie lekarze odczepią ode mnie i dadza jeszcze pochodzić.Fajna babka.Strasznie smieszna.Zobaczymy co jutro powie mój doktorek.
Wyszło słoneczko i trochę sie humorek poprawił.
A co do podwórka to u mnie tez jest nieco zapuchnięte ale ja myslałam że to jeszcze przez tą infekcje.DZisiaj Misiek znowu będzie sie bawiła w stylistę :-D maszynka w ręke i na skina :ico_brawa_01: .Wkońcu muszę jutro jakoś wyglądać jak tam sie rozłożę.A nuz wieksza publicznosć bedzie niż tylko mój doktorek.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”