Ugotowałam tak dosyc miekko i mu dałam do raczki, a on nawpychał tego pełno do buzi i zaczał sie krztusic, wiec mu to wyjełam i dałam znowu troszke, on nawet nie wiedzial zeby to troszke pozuc

Ale masakryczna burza wlasnie przeszła nad nami brrrrr
hehe trzeba próbować za każdym razem bedzie lepiejwyjełam i dałam znowu troszke, on nawet nie wiedzial zeby to troszke pozuc no nic nawet nie złapałam za aparat, ;bo tak szybko sie skonczylo.
Kacper też cos mi kaszle tak sucho ale to od kataru mu pewnie sie zaczyna na gardelko mu ściekaMoja nina ma suchy kaszel wlasnie pokasluje mi co kilka minut, bez goraczki, bez kataru, bez zalzawionych oczu i
kochana nie zniechecaj sie tak moze byc nawet pare razy ale w krotce napewno bedzie swietnie sobie radzil Werka tez czasem moze nie tyle co sie krztusi ale ma cofki i zdazy sie ze konczy sie to zwymiotowaniem ale dobrze jest coraz lepij jej wszystko idzieNo dobra jedzenie naszych brokułów nam nie wyszło za bardzo
U nas to samo dobrze ze zrezygnowalam z dalszego spaceru bo mialam taki zamiar a do domu wrocilysmy doslownie w ostatnim momecie My wchodzimy za drzwi iM mowi ze leje a ja co ty ze jeszcze nie i lece do okna a tam amsakryczna ulewa i grzmi jak szlakAle masakryczna burza wlasnie przeszła nad nami brrrrr
Moze przez te wszystkie pylace pierdoly dostala kaszelku Daj moze jej profilaktycznie dwa razy dziennie calcium w syropku i witaminke C w kropelkach po trzy kropelki rano i wieczorkim Ja tak jak Weronia cos tez tak zaczela pokaslywac to przez 5 dni dostawala i w zasadzie juz na drugi dzien nie miala kaszelku Moze pomoze a napewno nie zaszkodzi I bez obawy sama mozesz dziecku takie leki podawac bez konsultacji z lekarzemmam nadzieje, ze nic sie nie rozwinie do poniedzialku ehh nie moge jej dawac syropkot bo to na kaszel mokry, jedyne co to nawilzac pomieszczenie
no to bardzo dobrze ze mija a co dajesz malemu na ta sraczke ?sraczka mija dzis kupa dwa razy tylko
Dzieki kochana!!dana sliczna fotkano cudenko malenkie z weronisi
a jak slicznie stoi
I mniejmy nadzieje ze to taki powod u yoanny ale wapno i witaminke c nie zaszkodzi zapodacedyne co mi przychodzi to to jak czytalam obiawy zabkowania i pisalo kaszelbo slina sie dzieciaki i cos tam
U nas bylo identycznietaki kaszel i ona to robila bo ja na to zwracalam uwage jej mowilam kaszelek ych ychy a ta soe lala i zowu kaszlele
No to rzeczywiscie wspolczuje kochanaa dzis zdycham bylam bez samochodu i tyle sie nalazilamodwyklam
i mnie cale nogi bola
jak wyszlam o 11 tak w domu bylam o 17
Weronisia w poniedzialek chustala sie ze mna i tez bardzo jej sie spodobaloIga sie chustala na chustawcei sie jej bardzo podobalo
Ogromne brawa dla WeroniNARESZCIE!!!! jest pierwszy zebacz
mojemu nie minelo i się śmiejemy z Piotrem że ściemnia też przezemnie bo mówiłam o jejciu jejciu a ten sie smieje i kaszle znówkaszel i ona to robila bo ja na to zwracalam uwage jej mowilam kaszelek ych ychy a ta soe lala i zowu kaszlele no ale jej minelo-wiec
napewno nie ma nic z nogami moj tez nie stoi tzn. jak go trzymam pod paszki to tak, ale co tam on nawet sam nie siedzi jeszczekurde a dlaczego iga nie stoi moze tak jak Wam kiedys pisalam ma cos z nogami
no wlasnie nic mu nie dawalam sama przeszlano to bardzo dobrze ze mija a co dajesz malemu na ta sraczke ?
My mialysmy co prawda rozwolnienie delikatne od tych zebow i dawalam jej lakcid Tez bardzo fajny jest i dosc skuteczny