Tak, lewa.dolna jedynka?
będę mu ciągle powtarzać,dzisiaj chyba nawet wieczorem go na rozmowę wezmęA swojemu A to chyba musisz codziennie tak gadać, żeby wziął to sobie do serca. Jak to mówili w szkole- materiał powtarzany na dłużej zapamiętany
ja odwrotnie,wolę rozpakowywać niż pakowaćJa pakowanie lubię hehe, ale rozpakowywanie jest rzeczywiście okropne.
taaaaKochanie, zapraszam na dywanik hihihi Tak ma być!
Tak oglądałam. Pamiętam, że w szpitalu mówiła o tym pediatra na obchodzie.oglądałyście dzisiaj DDTVN? mówili o kampanii w stanach przeciw spaniu dzieci z rodzicami że w zeszłym roku 25 % śmierci to zgon w łóżku rodziców
Terapia szokowa podobno najlepsza. Pytanie czy przeczytają ze zrozumieniem i zaczną stosować? Bo często pamięta się zdjęcie ale napisu pod nie.na plakatach jest małe spiące dziecko a koło niego tasak,dość drastyczna wizja,ale ja się z tym zgadzam
widziałam reklamę,ale my i tak bez kasyDziś i jutro nocna wyprzedaż zabawek w tesco (sporo fisher price).
na mnie by chyba podziałałaTerapia szokowa podobno najlepsza. Pytanie czy przeczytają ze zrozumieniem i zaczną stosować? Bo często pamięta się zdjęcie ale napisu pod nie.
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość