Hej witam z
Znowu kolejny dzien pochmurnej pogody
Pinko dzieki własnie sciagnełam ten program. Martynka zrobiła rano kupke i od razu lepszy humorek
oooo, widzisz podsunęłaś mi pomysł na następny obiadek, też mu kupię, bo nie wiedziałam co oprócz marchewki i ziemniaka mogę jeszcze podać Dziękidzisiaj wypada, że też powinnam Gabrielowi ugotować coś sama, może pójdę do sklepu po cukinię... dzięki niej obiadek nie jest taki gęsty.
też przez to przechodzę, Jarek ostatnio zabrał się rano do przewijania Uli i jak tylko zobaczył i poczuł co ma w pieluszce, wymiękł, błagał żebym przyszła i zrobiła to za niego, bo nie da rady... heheheh ten mój kochany facet, taki wrażliwyA Gabriel ostatnio robi kupki codziennie (tfu tfu) a takie za przeproszeniem śmierdzące że aż łzy w oczach stają
pewnie racja ja sypię szczyptę do wody przy gotowaniu, ale spróbuję raz bez-może nie będzie aż tak strasznie jak w słoiczkuSól obciąża za bardzo takie małe nereczki,
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość