witajcie
kilolekwow

wspolczuje ci tego weekendu ciekawe od czego tak sie stalo

ale najwazniejsze ze mleczko juz wrocilo i teraz Michas zadowolony jejku koszmar dla dziecka normalnie ale dla matki jaki stres
nerowercia widze ze i u ciebie cos sie dzieje z mleczkiem

oj niedobrze kurka tyle sie tez nameczylas a tu znowu cos mam nadzieje ze wszystko dojdzie do siebie i jaka decyzje podejmiesz taka bedzie sluszna nikt niebedzie cie obwiniac bo wiadomo zrobilas co moglas ale skoro malutka sie nienajada
ja tez dzis przezylam koszmar
az na sama mysl niedobrze mi sie robi
poszlismy z dziewczynkami na kontrol do pediatry bo Zuzia mocno kaszle az sie duzi biedulka
no i pani doktor slyszy ze ma mocno na oskrzelach duzo wydzielinki i ja sie pytam czy moze zrobic przeswietlenie klatki bo nigdy nic niewaidomo ona ze no spoko a jak uslyszala jak Zuzia kaszle to od razu mowi ze niema co czekac ze podejrzany ten kaszel i wyslala nas do szpitala
no i tam nas przyjeli lekarka zbadala i mowi ze mocno ma w sokrzelach i ze na rtg wyslala no i mowi ze jesli wynik bedzie nietak to zostejemy
jejku ja cala spocona dwojka dzieci jedno ubrac rozebrac Wiki byla jeszcze nieznosna biegala bo sie nudzila to glodna byla nagle pic jej sie chcialo

masakra
no i poszlismy na te rtg malutka zaplakana ja prawie tez potem nakarmilam ja i bylo oki i czekalismy na wynik jak na wyrok masakra
no i dostalismy wkoncu poszlismy znow do tej lekarki i ona czyta ze niema zmian na plucach

jejku kamien z serca i ze niezostaje Zuzia w szpitalu
tylko nadal antybiotyk i w piatek wizyta u pediatry i pewnei kolejny antybiotyk
ale wazne ze niemusialalysmy zostac wtym szpitalu
bo niewiem jak by to bylo a co z Wiki>?
maz musial by wziasc urlop ale jak trzeba bylo to bym zostala
ale nie to mnie martwi lekarka ja zwazyla i moja Zuzia wazy tylko 5500
przytyla w miesiac tylko 200gr
boje sie ze bede tez musiala skonczyc z karmieniem bo ona niemoze tak malo przybierac jest taka drobniutka
ale pewnei jak pojde do swojej lekarki to pewnie trzeba bedzie ja dokarmiac sztucznym albo wogle odstawic
no zobaczymy
takze znow mam szpital
Wiki nadal ma wydzieline i niechce jej zejsc
ponoc duzo dzieci teraz tak ma ze ten kaszel sie dlugo utrzymuje
ach nic mi sie niechce
musze sobie kawe sparzyc bo chyba wysiade z tego wszystkiego