Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2007, 21:16

Urmajo strasznie nam wczoraj Ciebie brakowało to dobrze ze Majeczce przeszła temperaturka oby szybko przeszedł jej kaszelek i katarek
bardzo mnie to cieszy ze fajnie ci sie pracuje nie ma to jak robic to co sie lubi wtedy tak jak piszesz
W pracy fajnie. Czas leci szybko.
:-D :-D :-D
my jednak poszlismy dzis do babci i pstryknelismy kilka zdjec :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
potem wam cos wkleje
nana, hihi fajnie jak zobaczyłam taki kalendarz to od razu mi sie bardzo spodobał bardzo orginalny prezet :ico_haha_01: dziatka powinien sie podobac

[ Dodano: 2007-12-07, 20:35 ]
a oto kilka fotek
Obrazek[/URL
[URL=www.fotosik.pl]Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
hihi ale was zasypałam ale skoro nikt tu nie pisze dzis to choc zdjecia rozwesela

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!

07 gru 2007, 22:19

gozdzik świetne foteczki, a pomysł z kalendarzem pierwsza klasa.

Gdzie Wy dziewczyny jesteście?

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

07 gru 2007, 22:39

No ja juz odłożyłam małego,ja pierdziele jak sie pszyssał,wy też tak macie on czasami potrafi przy cycku chyba z godzine spędzić :ico_noniewiem: cały czas pijąc.Chciałabym już powoli przestać,zamieżam do 10miesiąca karmić,ale będzie zajebiście trudno,bo on butli nie tyka :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: masakra!!!Maks z racji, że piatek jeszcze nie śpi tylko ma dyskusje z tatą :ico_haha_01: :ico_haha_01:
gozdzik, pewnie że prezent będzie sie podobał,jakby było inaczej(tym bardziej z kochaną wnusią) :ico_brawa_01:
Urmajo-bardzo sie cieszę,że z Majką nie jest tak źle,aczkolwiek ten kaszel :ico_noniewiem: Pewnie teraz po tygodniu pracy padasz?Do tego dzieci i to dwójka,jest co nadrabiać,no i jeszcze tt??? :-D

[ Dodano: 2007-12-07, 21:40 ]
urmajo, dzis tak cały dzień smutno :ico_placzek: ,wiesz święta...

Awatar użytkownika
urmajo

07 gru 2007, 23:15

no dobra dziewczynki idę do łazienki, myju myju i do łóżeczka się pakuję, bo padam z nóg.

Dzieci już smacznie śpią. Miki zasnął w ciągu 2 minut, a Maja dopiero za drugim podejściem do cycania. A co do tego długiego wiszenia na cycku to Majka też tak ma , ale tylko wieczorem po kąpieli. Czasem się zastanawiam gdzie ona to całe mleko mieści, bo potrafi normalnie przez pół godziny ssać i cały czas połyka mleko :ico_olaboga:

nana a czy wspominałam, że moim nowym pracodawcą jest wyższa uczelnia z Poznania, która ma u nas w Gdyni wydział zamiejscowy? Być może będę 13 grudnia w Poznaniu, ale niestety służbowo w towarzystwie szefostwa :-/

Dobranoc wszystkie nieobecne :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

07 gru 2007, 23:32

urmajo jak sie ciesze ,że cie widze :509: :523: :523: to fajnie ,że ci sie podoba w nowej pracusi oby zawsze tak bywało super ,że Majuni juz lepiej :ico_brawa_01: a wszystkim chorubskom :569: mówimy zdecydowanie nieeeeeeeeeeeeeeee!!! akyszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz............
my tez dzis bylismy u babci ale nie miałam ze soba aparatu ,a mela uwielbia jezdzic na koniku u dziadka jak sobie śpiewa jaki miny robi ,że hoho taka dumna :-)
panienka zasneła 20 min temu ale chciałąm ja przykryc patrze :ico_szoking: (tzn wącham ) coś wania uuuuuuuuuuu............... kupa mysle sobie :ico_noniewiem: kiedy ona ją zrobiła?????? przeciez cały czas byłam z nią , no na chwilke wyskoczyłam do sklepu po browarka bo mi jakos tak smutno ,a tu weekend za pasem i jakaś melancholia mnie ogarneła czuje już święta :ico_brawa_01: no niestety zdazyła zansnąc musiałam jąprzebrac bo nie bedzie z kupą spac bóg wie ile ,a moze i cała noc (oby) troszke sie przebudziła ,ale jak ja odlozyłam zasneła znowu uffffff

no a ja teraz se sącze piwerko no to zdrówko dziewczęta :564: oby do wtorku :-D wtedy se z mezusiem zasiądziemy przy pogawędzce i wypijemy spokojnie,ale bedzie laba cały miesiac razem kumacie to ? :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-12-07, 22:35 ]
gozdzikowa zajebioza te fotencje z dziadkami :ico_brawa_01: ,a staruszkowie jacy dumni ho ho :-) o Juleczce nie wspomne :-)

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2007, 10:49

Witajcie u nas nocka z wieloma pobudkami na cycola ale co tam bo dziś '
JULA KOŃCZY 9 MIESIECY
I DLA WSZYSTKICH PRZEPYSZNY TRUSKAWKOWY TORCIK Obrazek

Awatar użytkownika
urmajo

08 gru 2007, 12:14

Witajcie

Wszystkiego naj naj naj dla Juleczki na te 9 miesięcy :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:

U nas nocka tragedia. Po pierwsze Majka po pierwszej pobudce na cyca nie mogła zasnąć, prężyła się, płakała, tarła buźkę. Myślę, że to zęby jej dokuczały, ale posmarowałam jej żelem i nic nie dało. :ico_noniewiem: Potem jeszcze kilka pobudek :ico_olaboga: Do tego wszystkiego miałam jakieś magiczne sny i w rezultacie jestem niewyspana. :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Widzę, że na TT normalnie weekend pełną parą, nikogo nie ma :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
nana

08 gru 2007, 13:45

WITAJCIE :-)
DLA JULECZKI WSZYSTKIEGO NAJ,LEPSZEGO,NAJ PIęKNIEJSZEGO I JESZCZE CZEGOś NAJ...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

U mnie nocka masakra :ico_olaboga: Obudził się z kupą,jak wzięłam go żeby go przebrać,to rozbeczał się tak,że chyba s ąsiedzi go słyszeli i tak później też jak po cycolu odłożyłam go do łóżeczka :ico_olaboga: Ogólnie jestem wydojona, że aż rano mnie bolały brodawki :ico_placzek: niewyspana,aaa ogólnie wszystko do duszy...Jeszcze do tego Maks mnie wyprowadził z równowagi,bo była akcja obcinania paznokci u nóg :ico_noniewiem: czego on nienawidzi,kurna robi takie scenki,że to jest nieporozumienie :ico_zly: Urmajo twój Mikołaj też odpierdziela takie szopki???
Przaszam,że wam się wyżaliłam,zajęłam tylko miejsce na wątku :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-12-08, 12:51 ]
A i pod zdrówko Julki Obrazek
Urmajo-fajnie że będziesz w Poznaniu,może będziesz miała chwilkę dla siebie to mogłybyśmy się spotkać :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-12-08, 13:07 ]
DZIEWCZYNY NA KTóREJ STRONIE PUZLI SIEDZA WASZE POCIECHY,TZN. NA TEJ GłADKIEJ CZY W PRążKI???

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

08 gru 2007, 17:34

siemanko :-D

nocka znośna tylko 4 pobudki do 2 a potem juz luzzzzzzzzzz i kimono do 7.15 i jeszcze potem do 9 :-D

dzis szał zakupów sprzątania no weekend mamy wkoncu, no i ten nastrój ogarnia świąteczny :-)

WIELKIE BUZIACZKI
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
DLA JULECZKI NA TE 9 -MSCY
Obrazekgozdzikowa smaczniutki torcik :ico_brawa_01: no to do dna

Obrazek

gosia :ico_brawa_01: dla Micha za 1 zębola :526: :525: :528: :527: mam coś mocniejszego niz karmi :-D

ale za to jest PLATONEK :one: Obrazek lampek nie mam - łiiiiiiii tam pociągniemy z hejnała :ico_smiechbig: -pieniadze to nie wszystko :ico_nienie: jak zabraknie polecimy do GS-u i na zeszyt ,żeby było pod tego zębola :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
nana

08 gru 2007, 18:46

LASECJE :-DMAM REKąMPENSATE ZA DZISIEJSZA NOCKę
DOCZEKALIśMY SIE PIERWSZEGO ZęBOLA(LEWA DOLNA JEDYNKA) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :509: :509: :509: :509: :509:
Oczywiście znalazła mamcia-tatuś się spóźnił,ha,ha,ha No to trza dziś opić :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-12-08, 18:05 ]
NO TO POD TE ZęBOLE :ico_haha_01: I jULI MIESIęCZNICE :ico_brawa_01:
Obrazek
I COś NA ZAGRYCHE : :ico_haha_01: Obrazek :ico_haha_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”