A nie słyszałam o nim ale dziś jesteśmy na nartach net mamy za darmo i nieograniczony transfer (w domu niestety ograniczony )więc może pooglądamy wieczorem.a w ogole na nude polecam wpisac sobie na youtube Niekryty Krytyk.przy niektorych odcinkach to myślałam ze sie posikam![]()
To rozumiemy się.No i ja chętnie bym Maćka już wyeksmitowała z sypialni, z tego powodu co Ty Lilcię![]()
ihihi żeby nie okazało się że w ciążę grupowo zajdziemyhehe patrze wszystkie prawie poszalałyhehe my dzisiaj też przed pracą P zaszaleliśmy;) Tak mnie jakoś naszła ochota
Mnie jazda samej nie sprawia mi frajdy.Lubie jeździć z mężem a w tej sytuacji nie jest to możliwe.szkieletorek udanego wyjazdu. Szkoda, że nie będziesz mogła pojeździć z mężem. Ja bym nie wyrobiła chyba gdyby mąż jeździł a ja nie
no jak byliśmy u moich rodziców to też Alanek wiercił się strasznie w nocy, bo mu za gorąco było. Oby Lilka ładnie spałaMoja już przebrana ,nakarmiona i widać że spać się chce ale tu taki gorąc że kiepsko to widzę
a jednak ... ja już nagrałam się w ciągu lat szkolnych i teraz mnie nie ciągnie tak bardzo. Jak mam czas to zagram w jakiegoś tysiąca, szachy czy warcaby - ale to według mnie takie bardziej dorosłe już gry
My z Ł.też lubimy grać, z tego się chyba nie wyrasta
mi też! Mój mąż powiedział dzisiaj, że jakby nam się trafiło drugie to od razu wyjeżdżamy za granicę, żeby mieć dwa obywatelstwa...proszę Cię nie kracz!!Mi jedno na razie wystarczy
tak ja. Tylko mi chodziło bardziej o jakąś firmę? Bo my mamy tu w Polsce przynajmniej z tego co widziałam albo kaszę manną taką dla starszaków na zwykłym mleku, albo taką do której trzeba dokupić modyfikowane mleko. I właśnie zastanawiam się, której wy używacie i jakby co to jakiej firmy?nina chyba ty o kasżę manna pytałaś?
ja mam kaszkę manną z Bobovity, bez gotowania. Daję ociupinkę do zupki, mieszam i podgrzewam słoik.I właśnie zastanawiam się, której wy używacie i jakby co to jakiej firmy?
ja tez caly czas robie, prywatnie, ale za darmo - bo tu karte mam do konca lipca na refundowanego dentysteno ja ostatnio zrobiłam 10 zębów. Aż boję się myśleć ile wydałam.
no to super, odpoczywaj poki Lilka grzecznaJa pije herbatkę z cytrynką i oglądam tv.Życ nie umierać.Mamy nie ma , nie wpieprza mi się ahhh życie
o bosh, o nie nie nie!szkieletorek napisał/a:
ihihi żeby nie okazało się że w ciążę grupowo zajdziemy
proszę Cię nie kracz!!Mi jedno na razie wystarczy
to bede musiala sobie obejrzec, a gdzie to na youtube?Matura to bzdura - śmieję sie zama z siebie, bo maturę mam a wielu rzeczy nie wiem niestety.
w UE chyba juz nie dostanie nigdzie obywatelstwa, jedynie spoza Uniimi też! Mój mąż powiedział dzisiaj, że jakby nam się trafiło drugie to od razu wyjeżdżamy za granicę, żeby mieć dwa obywatelstwa...
my tak samo, lozeczko mamy 2 cm od naszych glow, ale staramy sie byc cichutko, a jak sie Maly nieraz zacznie wiercic to trzeba 'zamrzec' bo inaczej moze sie obudzicnina0226, no my też bar bara w sypialni jak na razie. Dziwnie by mi było przy Maćku, bo sypialnia mała, mamy spore łóżko i łóżeczko Maćka na wyciągnięcie ręki.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość