no alez sie rozpisalyscie dzisiaj!!
Ja niedlugo uciekam do domku, do mojego Synusia i spedze z nim caly weekend ))) Jutro przyjedzie do mnie siostra wiec pewnie bede zajeta!
Zajrze jeszcze wieczorkiem!!
Sabi pogadajcie, nie warto się kłócićKurcze, ja nadal skłócona z Maćkiem Nawet buziaka nie było na dowidzenia Ale my to takie dwie zawzięte cholery , ciekawe kto pierwszy odpuści...
no wreszcie ....Ja niedlugo uciekam do domku, do mojego Synusia i spedze z nim caly weekend
No właśnie, też jestem ciekawa....Goonia, a jak robiłas ta zupkę???
A co to?Ja dzisiaj dałam małej Misiowy ogród,
miało byc Misiowy ogródek z Nestle, przysłali mi próbki z nestle i wypróbowałam.Ten był z marchewką i groszkiem.madziarka81 napisał/a:
Ja dzisiaj dałam małej Misiowy ogród,
A co to?
więc... wzięłam tak troszkę piersi z kurczaka (3 małe kawałeczki), nie potrafię powiedzieć ile to gramów , mały ziemniak, mała marchewka, obrałam zielony groszek, tak żeby było proporcjonalnie do poprzednich składników. Zalałam niecałą szklanką wody, tak zeby mi to wszystko przykryło. Zagotowałam do miękości, zmiksowałam na papkę w blenderze. Potem dodałam łyżeczkę kleiku ryżowego i tak na czubeczku łyżeczki masło roślinne. Wymieszałam , zagotowałam i gotowemadziarka81 napisał/a:
Goonia, a jak robiłas ta zupkę???
No właśnie, też jestem ciekawa....
ja mam sterylizator parowy i nadal wszystkie butelki i smoczki sterylizuję. Jestem leniuch i gotować mi się nie chce, poza tym wkurza mnie osad jaki się robi na butelkach po gotowaniu.Pytanie do butelkowych mam: czy gotujecie jeszcze butelki i smoczki czy tylko wyparzacie? Bo ja jeszcze gotuję, tak na wszelki wypadek, ale gdzieś wyczytałam, że gotować to tak do 6 miesięcy trzeba, a potem wystarczy wyparzać
ja miałam ta druga paczuszka jest fajniejsza, warto ją odebrać.Ostatnio przysłali mi w ogóle z hippa paczkę, mam w rosmanie druga do odebrania i jakis kupony rabatowe na produkty dla dzidzi. Miałyscie coś takiego???
o jaki dobry tatuś fajnie, że masz w Jarku oparciedzisiaj tatuś kąpał i ubierał i karmił później kaszką... dumna jestem z Niego, świetnie sobie poradził, a ja mogłam sałatkę grecką zrobić.
Renia współczuję bardzo. Ja się boję strasznie co będzie jak Karol w końcu zachoruje. Jak się dziś Arturek czuje? Renia a może ta gorączka jest od ząbków? Może być taka wysoka A może to trzydniówka? Bo to chyba łapie dzieciaczki od pół roku tak mniej więcej... Trzymaj się kochana, niech Ci Misio szybko zdrowieje. papa!!!Noc dzisiejsza była pełna grozy bo złapał gorączkę 39,2 ale zeszła po Panadolu i chyba go gardło boli bo nic nie jadł przez noc i rano.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość