Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

23 wrz 2008, 11:20

kurde,Zborra...no dopiero na 20-ego??a nie da sie chwilowo czyms tego zastapic?pewnie nie,tez glupia sie pytam.......a inna firma nie sprowadzi szybciej czy oni maja wylacznosc?no steres niemaly :ico_olaboga: ....Hanka pojdzie spac to Ty dzialaj!!!

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 wrz 2008, 11:20

GLIZDUNIA, ja myślę, że to Twoje myślenie o chorobach to z samotności, to znaczy z siedzenia samej w domu, mam nadzieję, że koleżanka faktycznie wniesie trochę radości i nie będziesz myśleć.

Karol do tej pory to tylko zapalenie jamy ustnej i jelitówkę miał, antybiotyków nie brał jeszcze wcale. A z lekarzami to u nas też cudów nie ma, chcę to mogę do innego, ale ja nie chcę, nie ufam tym innym, już parę razy z Kacprem wylądowałam u innego i efekt taki, że po kilku dniach z jeszcze bardziej chorym dzieckiem lądowałam u swojej Pani doktor. W sumie to jeszcze mi się nie zdażyło, żeby mnie nie przyjęła więc myślę że i dziś się uda, tylko godziny nie mamy wyznaczonej.

Karol narazie śpi, Kacper wraca o 12.35 ze szkoły i dopiero wtedy mogę wybrać się do lekarza.

[ Dodano: 2008-09-23, 11:23 ]
zbora kurcze, próbuj, kombinuj, czaruj uśmiechem pięknym, może się uda coś wskórać. I nie mów mi tu, że nie masz siły, jak nie Ty to kto ją ma. Karolino jesteś Wielka!!!!!

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 wrz 2008, 11:24

zborra, spokojnie. Musisz przemyśleć czy ten wapozon i stoliki akurat te są Ci tak bardzo potrzebne na otwarcie czy możesz poczekać te 3 tygodnie i skombinować stoliki np. inne i działać bez wapozonu. A co do Hani to nie mogłabyś pojechać załatwić spraw z nią? Ja zawsze z Krystkiem wszędzie jadę.

[ Dodano: 2008-09-23, 11:27 ]
GLIZDUNIA, mi się pojawiła taka opcja jak weszłam na jej stronkę.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

23 wrz 2008, 11:29

kurde,Zborra Pati ma racje...Hania sie poplacze ,zrobi im tam cyrk...no chyba matce z dzieckiem ryczacym na reku nie odmowiom nie? :ico_oczko: ...chyba ze gdzies daleko to nie da rady....ale tam,dzwon,wydzwaniaj...moze na odczepne chociaz przyspiesza dostawe :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 wrz 2008, 11:48

Mam chwilkę, to zgrałam ostatnie fotki, pokażę więc Karola w chorobie.

Tu z Kacprem i z łezką w oku i glutkiem pod nosem :-)
Obrazek

Tu przytula się do kochanego tatusia
Obrazek

A tu widać już żółtego guza po upadku z wersalki.
Obrazek

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

23 wrz 2008, 11:58

Sikorka, fajniutki ten mój zięć. Jak tylko Alicja sie obudzi to zaraz jej pokażę.

No Ala właśnie poszła na pierwszą drzemkę. Ja zbieram sie z sprzątanie i pranie trzeba wstawić i jakiś obiadek zrobić.

Ja Alicję wożę ze sobą wszędzie, bo fizycznie nie mam jej z kim zostawić. Byłyśmy razem w MOPSie, w urzędzie miasta i na rozmowie kwalifikacyjnej. Nie mówię już o egzaminiach i wizytach w dziekanacie. Wszędzie jeździmy tramwajem albo autobusem

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

23 wrz 2008, 12:22

ja wlasnie obiad wstawilam,musi sie dlugo robic bo dzis bedzie bogracz albo wg Ewcika zupa gulaszowa....tylko jeszcze ziemniaki na kluseczki obiore i bede miala czas dla siebie....bo Maya na drzemce....

Ewcik ,ja mysle ze masz bardzo grzeczne dziecko i kupe szczescia ze Ci sie takie trafilo :-) ...bo np. z moja Maya mialabys nielada problem zeby isc do jakiegos biura :ico_olaboga: ...ona wpada w szal i niesamowity placz czesto konczacy sie zanoszeniem na widok pan w urzedach,nawet w obuwniczym przeciez byly cyrki bo ona kojarzy wsztystkie takie umundurowane sluzby ze szczepionką...juz nie raz sie o tym przekonalismy :ico_olaboga: ....a juz nie mowie o tym zeby ja zabrac np. do banku :ico_olaboga: ...musze isc sama bo by mnie chyba wyprosili :ico_noniewiem: ...ja licze ze ona zapomni o tym szczepieniu i z tego wyrosnie :ico_noniewiem: :ico_sorki:

Sikorko,Karolek coprawda usmarkany ale i tak uroczy!!!a po mik takie krecone wloski mu sie robia?chyba po Tobie co? :-)

[ Dodano: 2008-09-23, 12:46 ]
kurka,bogracz na ostro ma byc a ja ostrej papryki nie mam w domu,ani slodkiej smietany :ico_noniewiem: ....a tak wieje ze spacer sobie dzis darujemy chyba.....a jak tatus wstanie to skoczy nam do sklepu a potem do miasta po obiedzie pojedziemy-taki mam plan dnia :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

23 wrz 2008, 12:47

GLIZDUNIA, na brak grzeczności nie mogę u Alicji narzekać :-) do lekarza też się Alicja chodzić nie boi. Wczoraj byłam na bezpłatnej konsultacji pediatrycznej. Ala grzecznie dała sie rozebrać, zbadać i zważyć (9200) nawet wzięła sobie patyczek do buzi i ładnie powiedziała aaaaaaaaaa i pozwoliła obejrzeć sobie ząbki (a raczej dziąsełka)

Ja już pozmywałam i wstawiłam pranie. Ciasto piecze sie w piekarniku. Obiadek robie dziś z zamrażalnika. Naleśniki z serem będą.

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2008, 12:49

My już byliśmy u 2,5 letniej przyjaciólki Wiktora i jej mamy na kawusi :ico_haha_01: a teraz mały poszedł spać :ico_brawa_01: Tylko, że rozbijają mi asfalt pod oknem więc nie wiem ile pośpi :ico_placzek: :ico_olaboga: Uroki mieszkania w blokach :ico_zly:

zborra kurcze kombinuj coś, może jednak obejdziesz się bez tych sprzętów do tego 20-tego ???

Glizdunia wrzuć na luz :ico_sorki: :ico_sorki: Szkoda, że nie masz jakiś koleżanek które odciągnęłyby twoje myśli od zamartwiania się :ico_noniewiem:

I Karolek oczywiście uroczy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2008, 12:52

Dziewczyny...no problem jest taki...że ta firma z Wrocławia jest...i ja to wszystko na telefon załatwiam...z tego co na razie wiem, to tylko oni to sprowadzają...szukam czegoś innego...za wapozon wydam z 100-150zł więcej, wiec bez tragedii...ale stoliki były po 200zł,a teraz będę musiała kupić taki za 400!!! ale chyba kupię 1, a najwyżej później zamówię taki za 200zł...zobaczę, przemyślę....

Niestety z Hanią bym nie dała rady gdziekolwiek pójść...bo by zdemolowała wszystko jak tylko bym spuściła z niej wzrok na sekundę!
Karolek śliczny mimo glutków...a siniaka już prawie nie widać!

moja poszła spać dopiero..i już znów jestem zła..przed @, no i ona z problemami zjadła obiad a mleka wcale nei chciała...więc ja już mam dość na dziś i najchętniej bym rozwaliła wszystko wokół...
idę se dla relaksu obejrzeć Pati zdjęcia i zjeść jakieś ciastko bo zwariuję!!! i jak mam nie tyć? jak ja od razu w takiej sytuacji pochłaniam jedzenie wzrokiem!!!

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”