Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

08 gru 2007, 23:31

Becia żartowałam,wiesz przecież :-D :ico_zakochani:
gozdzik, no niestety takie zycie,my tez to przechodziłysmy :ico_oczko:
karolina24, niczym się nieprzejmuj ja tez dobrze nie wygladam,bo przedemna @ i tylko sie modlę żeby nie...
Oki ja juz spadam,bo jutro szeroka droga przed nami,obiecuję, że będziecie ogladać zdjęcia,ale juz to widzę :-D :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

09 gru 2007, 00:50

hehe karolka zajętabyłacały dzien przygotowaniami bo tacy goscie to nie byle kto hoho
gosia no wiem co sie glupio tłumaczysz bo cie plasne :-D

juz sie nie moge doczekac ,az je zobacze :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

09 gru 2007, 10:54

Beatris nie bylo zadnych przygotowan bo wczorajszy dzien spedzilam calkowicie z Maciusiem bo wczoraj rano ugotowalam zupke i zeczelismy sie bawic i nagle Macius mnie zlapal jedna raczka a druga siegal po zabawke no i wykrecil sobie nie mogl roszac raczka bardzo go bolalo od razu zauwazylam ze cos nie tak bo zaczal plakac bardzo nosilam go chyba z godizne czasu myslalam ze moze jakos sie przestawilo i zaraz wroci bo raczka wygladala normalnie ale plakal strasznie, zasnal mi na rekach ale potem jak sie obudzil to znowu zaczal plakac wiec zadzownilam po mojego meza bo byl w pracy i poejchalismy do szpitala, wyobrazcie sobie ze w weekend nigdzie nie ma chirurgow :) rewelacja niby warszawa taka wielka i wogole ekstra a chirurgow bral :( przykre, w koncu poejchalismy do szpitala gdzie byl sytrajk ale pani nas przyjela sprawdzila lewa raczke a prawa pociagnela przekrecila i kazala wyjsc zeby sie uspokoil i po 5min wrocic no i tak sie stalo a jak wrocilismy to moj P wzial Maciusia na rece a ja wyciagnelam rece do niego i wysoko wyciagnal rece co oznaczalo ze ejst wszytsko wporzadku i wrocilismy do domu bylam kolo 14 dalam zupke i uspilam Maciejke i wzielam sie za ogarniecie domu potem szykowalam obiad bo mezulek wracal z pracy a potem jak sie Macius obudzil pojechalismy do radzymina 20km od warszawy po zabawke dla mojego chrzesniaka spowrotem przjechalismy przez moja mame zeby zoabczyla maciusia i zeby sie supokoila ze juz jest wsystko wporzadku i wrocilismy na 20,20 do domu takze nie sprztalam i nei mialam na to glowy bedzie jak bedzie dla mnei wazniejsze jest dziecko a nie dom :) a mysle ze Gosia tez to zrozumie :)
Macius wlasnie zasnal a ja pije kawke i wciagam ptasie mleczko :) ide sie zaraz umyc a potem czekam na mezusia i idziemy na spacerek :)
mielgo dnia zycze

[ Dodano: 2007-12-09, 09:55 ]
a wogole to widze ze jestem pierwsza dzis hehehe :) ale widac po naszym watku ze jest weekend i ze ida swieta kazda z nas cos robi :) buziaki mikolajki :) ucalujcie dzieciatka :)

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

09 gru 2007, 12:19

witam :ico_spanko:

u nas nocka masakra wole sie nierozpisywac :ico_olaboga: , ale te zebole daja w kość....
karolinka :ico_olaboga: maciejka biedny,a nasza służba zdrowia to do nonono

Obrazek

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 gru 2007, 15:45

Witajcie :ico_szoking: ale tu dziś cisza....
U nas nocka z wieloma pobudkami nie wiem czy to spowodowane zebami czy czyms innym ale juz mineły te czasy jak były tylko dwie przerwy na cycolka
karolina24, ale mieliscie przygode jak to czytałam to sie niezle przejełam biedny Maciuś musiało go bardzo boleć ale dobrze ze wszystko skończyło sie dobrze

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

09 gru 2007, 20:29

no :ico_brawa_01: przez cały dzien tylko 3 posty

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

09 gru 2007, 20:40

witajcie.

no widzę, że nikogo nie ma :ico_placzek: . a szkoda.

pocieszające, że nie tylko u mnie takie koszmarne nocki. Majka przez pól nocy nie śpi, płacze, i nie daje się uspokoić. Mam nadzieję, że to zęby, bo ma bardzo napuchnięte dziąsła u góry, a nie coś gorszego. a do tego nie chce za bardzo jeść?

Ciekawe jak tam spotkanie naszych dziewczyn??

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

09 gru 2007, 21:18

no właśnie też jestem ciekawa spodkania ...myśle ,że dziewczyny opiszą swoje relacje nam na wątku ze spodkania :-) oraz musssss wkleją jak najwiecej fotek już sie nie moge doczekać jutra bo pewnie dzis juz marne szanse obydwie dziewczyny zmęczone ,a gosia to juz napewno

zauwazyłyście ,że od 2 dni nie ma tej wstretnej reklamy przy logowaniu? hihihi usuneli dobrze im tak nikomu sie niepodobała :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 gru 2007, 21:53

oj cieniutko dzis z postami...
Jula dzis bije rekord w zasypianiu juz robiłam cztery podejscia do jej uspienia a ta nic widac ze jest zmeczona ale zasnac nie moze własnie M poszedł ja ululać jak tak dalej bedzie to nauczy sie zasypiac bujając :ico_noniewiem: ech siedem swiatów ciekawe jaka dzis bedzie nocka
ja tez jestem ciekawa jak tam dziewczyny po wizycie napewno zadowolone az im zazdroszcze ze miały sposobnośc spotkania sie na zywo
faktycznie reklama juz sie nie pojawia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-12-10, 08:22 ]
:ico_szoking: co ja widze ja wczoraj koczyłam i dziś pierwsza ojjjj...cos nasz wątek usycha :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
U nas nocka spokojniejsza troszke sobie odespałam teraz Jula bawi sie na naszym łózku a ja zmykam :ico_duzepranko: nastawic noi czeka mnie góra :ico_prasowanko: a fe......

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

10 gru 2007, 10:56

Witajcie
Ah ten weekendzik sobota koszmar a niedziele lepiej chociaz rano mezulek pojechal na ryby i wrocil dopiero kolo 13, wiec zaczelismy ogarniac dom bo syfek maly a tu mi Gocha pisze o godzinie 14.30 ze juz do nas jada a ja w polu (znaczy nie tak jak wy na dworzu bo wy tak mowicie tylko ze w polu z robota ze ona jedzie a ja syf i nie psoprzatane ja nie umalowana i wogole) no i przyjechali troche ich prowadzilam bo tu miedzy blokami mozna zabladzic :) i patrze jedzie Agilla granatowa a w niej jakas nonono w bialym futerku sie cieszy hehehe przyjechali :)
przyszli na gorke wydalam obiadek (znaczy to nie byl obiadek bo mieli zjesc u kolegi a ja zrobilam przegryche a mieli u nas wypic tyko kawke) potem bylo ciacho i kawka :) dzieci sie pobawily generalnie byli u nas z 1.5 godiznki ale bylo bardzo fajnie sympatycznie i wogole bardzo sie cieszylam ze sie spotkalysmy :)
Maciek by zrobic krzywde Michowi bo Maciol troche wiekszy od Micha i oczywiscie cwaniak maly zabieral Michowi zabawki ale pewno jakbysmy byli u nich (czyli Gosi i jej R ) to Maciek tez by byl spokojny i nic nie robil no bo by nie byl na swoim a Maciek pokazal klase i swirowal jak zawsze :)
takze podsumowujac mi sie bardzo podobalo a oni i tak jak im sie nie podobalo to nie i tak nam pwoeidza ze bylo fajnie hehhe a sobe moga pogadac :)
a tu dwie fotki bo reszta jakas zamazana reszte wklei Gosia :)
Obrazek
Obrazek
a co do dzisiejszej nocki to ok macius wstal o 7 zjadl kaszke poszedl spac iwlasnie wstal wiec zmykam bede potem
aha widze ze nasz watek umiera co jest kobietki????????????????????

[ Dodano: 2007-12-10, 10:00 ]
a reszte niehc pwoie Gosia bo to my ich ugoscilismy wiec to ona ma wydac opinie eheheh ja sie staralam a jak wyszlo neich ona Wam powie :)

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”