Cześć dziewczyny
Kurcze w ogóle czasu nie mam na kompa
Zazdroszczę Wam,że Wasze maluszki tak ładnie śpią po jedzonku i przerwy między jedzeniem po 3-4 godziny mają
Martynka jak w zegarku co godzinę przy cycu i zanim ją odbiję, uśpię (jeśli się uda) to lecę biegiem coś zrobić w domu i ledwo coś zacznę to pora następnego karmienia i tak w kółko,a czasem pół dnia ją noszę,bo nie może usnąć i okropnie trze oczka i popłakuje,a na rękach obserwuje sobie wszystko i usypia po jakiś 20 minutach to ją tak nosze,żeby chociaż troszkę snu miała w dzień,bo potrafi w ogóle nie spać. Nie wiem w czym jest problem ale nie może w taki mocny sen zapaść i co jej się oczka przymykają to nawet jak głośniej weźmie oddech to zaraz oczy szeroko otwarte
Jak po usg okaże się,że wszystko dobrze z bioderkami to kupujemy koniecznie nosidełko to będę mogła coś porobić nawet ze starszą córą, a Martynka skorzysta i pośpi (mam nadzieję)
Na szczęście na noc usypia najpóźniej 22 i ten pierwszy sen ma długi,bo tak 3-4 godzinki, a później co 2 godziny zaczyna się kokosić i ją biorę do karmienia,żeby się nie rozbudziła, zje i śpi dalej
Przeważnie jak Karolinka wstaje między 8-10 to Martynka też się budzi i zaczyna się problem ze spaniem
Mam nadzieję,że jakoś jej się to unormuje i będzie miała jakieś drzemki w dzień.
Nawet na spacerkach nie śpi, chyba, że smoka złapie to czasem uśnie ale nie zawsze
Brakuje mi już pomysłów jak ją usypiać
U nas z kolei nie wchodzi w grę dokarmianie,bo mała ma odruch wymiotny jak jej daje smoka z butelki
Muszę wszędzie ją zabierać jak chce gdzieś wyjść,bo przecież głodomorra zaraz woła o cyca
NowaSejana dziewczyny ślicznoty
Super,że ze stópkami już lepiej
Ale zamieszanie w tych urzędach
Wielkie brawa za 1 miesiąc Marcelinki
Pisałyście o wadze to powiem Wam,że w szoku jestem,że tak schudłam. Wszystkie ubrania są za luźne,a największy problem mam ze spodniami,bo mi lecą z tyłka nawet jak mocno pasek zacisnę. A skóra na brzuchu jeszcze troszkę została, tzn. taka piłeczka na około pępka została ale mam nadzieję,że jak zacznę ćwiczyć to to zniknie.
tabogucka te plamy na czółku Szymusia to może przez hormony albo od słoneczka. Czym mu buźkę smarujesz ?
patrycjaaa jak tam nonono małej ??
Martynka miała taką strasznie czerwoną jak jej smarowałam sudocremem i zmieniłam na bepanthen i zeszło wszystko prawie od razu
Dobrusia pogody zazdroszczę,bo u nas zimno, wieje i pada