Awatar użytkownika
eVe80
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

30 sty 2008, 11:49

asika82 pisze:Eve ja nie opowiadam jak na zajęciach mi soię podoba bo na nie nie chodze. Z Magda ustaliłyśmy, ze mi to nie potrzebne bo jak zajmować się maluchem wiem doskonale bo mam wprawe po Kamili. A oglądanie porodówki też przerobiłam po porodzie Magdy wiec stwierdziłam , że nie zapisuje się. Marek jest jeszcze i cały czas czeka aż szefowa go wezwie. Nudzi mi się tu strasznie i już najchętniej by jechał ale nie od niego to zależy.

a no faktycznie niepotrzebna Ci szkoła, obcykana jesteś i wiesz duzo.
Biedny M., fakt jak chlop nie pracuje to mu sie nudzi, ale powienien się cieszyć, że z synkiem i z Tobą tyle czasu spędzi bo potem to nie wiadomo kiedy.

mamamonia pisze:A nie wiem czy już pisałam że wczoraj kupiłam na allegro misie Fisher Price (tą wypaśną karuzelę) za super cenę 115 pln

co to za karuzela, pokaż na zdjęciu.

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

30 sty 2008, 11:57

eVe80 pisze:
mamamonia pisze:A nie wiem czy już pisałam że wczoraj kupiłam na allegro misie Fisher Price (tą wypaśną karuzelę) za super cenę 115 pln

co to za karuzela, pokaż na zdjęciu.

Proszę bardzo:

Obrazek

Niestety dziś rano dowiedziałam sie że prędko jej chyba nie dostanę, bo babka która zajmowała się finalizowaniem sprzedaży urodziła właśnie wcześniaka i mąż nie umie się tym zająć. Muszę więc czekać do niewiadomo kiedy :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Magda Sz.
Zrobiłem Magistra z forum!

30 sty 2008, 14:14

mamamonia pisze:Magda to może jeszcze jakąś córeczkę sobie spraw :-D

hmmmm,maz mowi ze jakby mial pewnosc ze za trzecim podejsciem bylaby corcia to by sie skusil bo dwoch synciow mu starczy,a mowi ze pewnie bylby chlopaczek bo u niego same chlopy-sam ma dwoch braci :-) a ja za jakis czas chetnie bym jeszcze sie zajela bobaskiem nawet jesli bylby to chlopczyk bo ja kocham straszliwie dzieci :ico_haha_01: rodzinka stwierdzila ostatnio ze sie z powolaniem minelam :-D

Awatar użytkownika
słoneczko4
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

30 sty 2008, 14:22

mamamonia, karuzela super :-)
Magda Sz., no to jeszcze troszke i próbujcie a nóż się uda i córcia wyjdzie :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
eVe80
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

30 sty 2008, 14:27

mamamonia karuzela śliczna, ja się zastanawiam nad którąś z tych i nie umiem wybrać http://allegro.pl/item299343919_karuzel ... _12h_.html
lub http://allegro.pl/item301384808_chicco_ ... wieku.html.
Zastanawiam się czy nie kupię (ale to nie teraz, tylko jak mały będzie starszy) czegoś takiego: http://allegro.pl/item301665436_fisher_ ... ek_ss.html

[ Dodano: 2008-01-30, 13:30 ]
hmm cosik mi ta druga karuzela nie weszła, oto ona http://allegro.pl/item301384808_chicco_ ... wieku.html

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

30 sty 2008, 16:05

magda nie ma chyba reguły... u mojej koleżanki i jej męża też sami faceci byli, ona jedna dziewczyna się urodziła w rodzinie, a w marcu będą mieli pierwszego dzidziusia... dziewczynkę :-D

eve mi się podoba ta Fisher Price z rybkami :ico_brawa_01: Fajnie że też ma takie światełka jak moja. Podobno dają niesamowity efekt :-D A skoro już zeszłaś na temat leżaczków itp to ja poluje na ten:

http://allegro.pl/item298768490_fisher_ ... ssvip.html

Strasznie mi się podoba, moja koleżanka teraz ma taki i bardzo sobie chwali. Jego zaletą jest to że jest do 18 kg i używa się go aż do pozycji fotelika/krzesełka dla większego dziecka :-D

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

30 sty 2008, 16:41

Witajcie Słoneczka,
u nas dziś piękna pogoda, kole12-13 na chwile powiało i teraz dalej ładnie :ico_brawa_01:
a ja od razu uśmiechnięta, lubię jak świeci słonko - dodaje mi to siły i chęci na wszystko :ico_oczko: , śmiałam się dziś do męża że ja niewymagająca jestem, mam jego, maluszka i słonko to już jestem szczęśliwa hehe :-D

ja mam karuzelę, tą co Monia i jestem z niej bardzo zadowolona, wygląda super, jest dobrze wykonana - no jak dla mnie rewelacja :-D
eVe80, taką huśtawkę ma moja kuzynka, jest z niej bardzo zadowolona, mi też się to podoba, ale nie wiem, czas pokaże - może ktoś kupi hehe (choc wątpię)
mamamonia, a taki leżaczek ma moja koleżanka, kupili Julci na mikołaja, bardzo go chwali, mówi, że jej ręce dzięki niemu odpoczywają, bo mała jest cycek i lubi byc z nimi to ją do niego ładują i już jest ok, albo jak pichci czy sprząta - to przydatne, bo ma małą na oku a mała ją i wszyscy zadowoleni :ico_brawa_01: :ico_haha_01:

ja narazie się za takimi rzeczami nie rozglądam, skupiłam się na tym co mi na chwilę obecną jeszcze trzeba podokupowac, a potem pewnie jeszcze znajdzie się czas i odpowiedni moment na szukanie takich rzeczy :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-01-30, 15:44 ]
Magda Sz., no to kochana, wiesz jak chęci są to nie ma co się zastanawiać hehe :ico_oczko: , a córcia jak będzie miała byc to będzie, a mąż pewnie chciałby córcie, bo córeczki to zawsze tatusiowe są :-D ale pewnie jakby i 3 chłopak był to by się cieszył :ico_haha_01:
a w ogóle ucałuj swoich synów od nas - póki jeszcze dają się obcałowywać :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Magda Sz.

31 sty 2008, 00:33

a w ogóle ucałuj swoich synów od nas - póki jeszcze dają się obcałowywać

dziekuje ucaluje moze nie uciekna Obrazek

a tutaj macie fajna stronke z emotikonami Obrazek

[ Dodano: 2008-01-30, 23:34 ]
http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=0&ziel=froehlich

Awatar użytkownika
meggi_24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 sty 2008, 13:19

Witajcie kochane!!!

Widze ze chyba wszystki sie objajdaja pączusiami :ico_haha_02: ja sama już zjadłam 2 :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-01-31, 12:21 ]
My wczoraj z meżem byliśmy na malych zakupkach, kupiliśm kołderke i podusie, piekna pościel z Drewexu i kilka par bodów :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

31 sty 2008, 14:45

Witajcie kochane,
u nas dziś dla odmiany, pogoda do dupki :(
i ja też, strasznie taka do niczego jestem jakby mi ktoś przywalił, i jeszcze trochę brzusio przez chwile pobolewał, w sumie nie mocno, ale dawał znac o sobie, ale pewnie przez te zmiany pogody :ico_noniewiem: ...
ja jeszcze nie zjadłam dziś ani jednego pączka, ale siostra widziałam ciasto zagniatała na paczki to pewnie jakiegoś schrupię :-D a wczoraj piekłyśmy oponki, to też może na jakąś się skusze :ico_haha_01:

Magda Sz. pisze:dziekuje ucaluje moze nie uciekna

to trzymaj ich mocno i całuj jak najwięcej dasz radę Obrazek

meggi_24 pisze:My wczoraj z meżem byliśmy na malych zakupkach, kupiliśm kołderke i podusie, piekna pościel z Drewexu i kilka par bodów :ico_haha_01:

super, że zakupki się robią to już chyba też Ci nie wiele zostało do kupienia :ico_oczko:

ja czekam na wypłatę i pojedziemy za koszulą - bo nie mam ani jednej i szlafrokiem dla mnie, żebym miała do szpitala i jeszcze te wszystkie inne potrzebne rzeczy; i muszę się rozglądnąć za czapeczką dla małego i mogę czekac na poród...
normalnie dziś mamy już 31 stycznia, kurcze tak to szybko leci, że nawet nie wiem kiedy :ico_szoking: !! ani się nie obejrzymy jak będziemy się sypac wszystkie po kolei!!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”