Cześć dziewczyny
wczoraj napisałam takiego długiego posta i mi się net zawiesił i już nie miałam nerwów pisać od nowa...
Gosiu Karolek to śliczny chłopiec-taki cukiereczek do wycałowania
Arturek ślicznie stoi... dziewczyny powiedzcie mi co to jest ta trzydniówka, bo pierwsze słysze???
jakby mi Gabriel nagle dostał ponad 39 stopni gorączki to chyba bym jak wariatka do szpitala jechała przerażona
Wczoraj poszliśmy do lekarza, Gabcioch waży 7780-czyli więcej niż sądziłam, ale nie został zaszczepiony, bo Pani któa asystuje lekarce kazała mi przyjść za wcześnie-Gabik jeszcze pół roczku nie skończył-kazały mi przyjść w następny piątek...
Ja teraz przenoszę swoje ważne rzeczy na laptop Kuby służbowy, bo czeka mnie to formatowanie nieszczęsne...
A wczoraj byliśmy na zakupach, pojechaliśmy do hurtowni artykułów dla dzieci, kupiliśmy kilka zabawek i takie tam pierdółki. W tej hurtowni sprzedawali te ciuszki, które ja mam taniej od znajomej i byłam w szoku-ceny hurtowe, a śpioszek za który ja płacę 7zł tam kosztował 16
aż mi szkoda, że szyją tylko do rozmiaru 86
i Kuba mi tak podpowiedział, że może
Pinko skoro jesteś z Wrocławia, to pomyśl, może jakbyś chciała jakieś nie strojne ciuszki, czyli te podstawowe-śpiochy, body itp. to byś się skusiła na jakiś komplet i Kuba by Ci podrzucił, bo są solidne, mają śliczne aplikacje i kolory-miej to po prostu na uwadze jak będziesz chciała kupić śpioszki w sklepie
Gratulacje dla
Majki za pierwszego ząbka
Mariola spacerówka super, my też się właśnie za jakąś rozglądamy
[ Dodano: 2008-07-12, 22:10 ]
a właśnie-
Pinko i Mariola pytam Was, bo Wasze dziewczynki już mają spore ząbki-myjecie je już? Bo kupiłam taką szczoteczkę gumową na palca, ale nie wiem czy to już konieczne???
I kupiliśmy też wczoraj huggiesy kąpielowe, chcieliśmy idąc za pomysłem Pinko jechać do aqaparku, ale moje piersi się nie mieszcze w kostium z zeszłego roku i nagle się miałam okzaję przekonać, że nie będzie łatwo kupić nowy... potrzebuję miskę 75F i figi s/m znalazłam jeden taki kostium-kosztował 289zł
nawet jakbym miała bardzo dużo pieniędzy to nie dałabym tyle za trzy kawałki szmatki
ale będę szukała dalej
[ Dodano: 2008-07-12, 22:13 ]
Kuba pojechał kumpli z klubu zawieźć na miasto do jakiejś knajpy i miał wracać do domu, bo rzadko się zdarza, żebyśmy mogli razem spędzić wieczór-no i oczywiście Go jeszcze nie ma, idę się zaraz myć, przecież nie będę czekała na niego, a z komputerem i tak bym się dzisiaj nie wyrobiła...