my nocka suuuper . w nocy wstawal maz do synka a nad ranem przeniosl sie z nim do salonu a ja spalam cala noc az do 11 bez ani jednogo wstawania

u nas sloneczko za chmurkami,ale od czasu do czasu wychodzi, za to jak spojrzalam na termometr to

ja niestety nie wejde uda mi nie pozwalajawiecie co??
dziś zapięłam się w swoje jeansowe spodnienic ni schudłam a udało mi się w nie zapiąć
wiem czemu??
, ale się cieszę
![]()
u nas dobrze, tylko głowa mnie coś rozbolałaa jak tam u Was dzionek płynie??
w każdym związku są ciężkie dni, oby tylko szybko mijały, ja zresztą nie umiem się długo gniewać i zawsze się godzę tego samego dniamam ciężkie dni z chłopem...
a dzisiaj normalnie 27 stopni![]()
![]()
![]()
wiesz, co, no my jakos sztywno nie mamy, ale Alek wpadł juz w rytm (i staram się tego pilnować) spać idzie po kąpieli między 19.30 a 20.30.. śpi do 3 czasami 5 nad ranem, a potem prawie równo co 3 godz jada... rano i przed kąpielą ma "gadane", no tak mu się włącza gadulec, że szoktak sobie mysle ze wy wszystkie macie ustalone juz pory karmienia a ja nie...od dzisiaj zaczynam zapisywac godzinki i jutro postaram sie go karmic w tych samych godzinach![]()
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość