Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

11 gru 2007, 11:17

HEJKA :ico_oczko:
Nocka przespana, ja nawet dokimałam sobie od 6 jak wypuściłam chłopaków do 8, aż mały się nie obudził :-) Jesteśmy już po śniadanku,pobawiliśmy się i teraz odlatuje przy cycusiu :ico_brawa_01: Pogoda u nas iście barowa...

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

11 gru 2007, 11:33

witajcie
u nas nocka ok ja psozlam spac o 22 i spalam az do dzis do 8 obudzilo mnie gadanie Macka, ale juz po kaszce i deserku i Macius wlasnie zasnal a ja pije kawke zrobic komus??? :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: niewiem czy nie za duzo zrobilam bo nas tu jakos malo, a powiem Wam ze dzis rano weszlam na tt i przez przypadel weszlam na pierwsze strony jeny jak tam szybk oszlo i kazdy temat i tyle dziewczyn normalnie szok :) a teraz ida swieta niektore pracuja a niektore czekaja na mezow :) hmmmm ale nic to mam nadzieje ze zadko bo zadko ale ebdzie nas watek sie ciagnal :)
u nas pogoda do d... jakos nie mrawo ma padac, mialam isc na bazarek ale chyba nie pojde, pojade pozniej jak mezus przyjedzie z pracy sie zbiore i pojade carem hihi
kobitki prezenty juz macie???? bo wczesenij mnie olalyscie i nie odpisalyscie :(

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

11 gru 2007, 12:08

czesc

u nas nocka cała do kitu podobnie jak u gozdzikowej
karolka ja nie mam nic jeszcze ,męzu przyjedzie bedziemy razem robić zakupy

no to ja spadam do roboty bo jetem w polu,a trza posprzatac , pewnie jeszcze zajze potem M ma byc 15-16...narazie

Awatar użytkownika
nana

11 gru 2007, 12:13

Jejku ja właśnie juz zaczynam panikować,bo nic jeszcze nie mamy,a tu swieta coraz blizej :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_olaboga: :ico_olaboga: W marketach szał ciał,bohe nie wiem kiedy zrobimy prezenty :ico_noniewiem: Tym bardziej, że mój R pracuje od rana do wieczora tzn. do 18,zanim zje obid(obiado-kolacje)to mija i co póxniej to juz dzieciaki trzeba szykowac do spania,ach...Jedynie co mam zamówiona choinkę :521: :521: :521: Nawet nie mam przystrojonej chatki,a juz co roku o tej porze miałam :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2007, 13:43

nana, nic się nie martw napewno wszystko na czas zrobisz
u nas tez pogoda beznadziejna -pada myslałam ze wybiore sie z Julą do fotografa zeby oddać płytke ze zdjęciami do wywołania chcemy prababcia Julki zrobic takie duze zdjecia 30x40 i oprawic je w ramki mam nadzieje ze im prezęt sie spodoba noi miałam kupić teściowi prezęt na urodziny bo jutro idziemy do niego a tu masz pada i jej wstretnie ...Jula spi ale już raz sie przebudziła ale da lałam jej cycusi i ululała sie dalej
a ja właśnie skończyłam prasować teraz jem sniadańko i zaraz ide dalej sprzatac

Awatar użytkownika
Aniaaa
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

11 gru 2007, 14:25

Witam :-)
U nas wszystko dobrze. W nocy jedna pobudka koło 3,a później spanko do 9 :-D
Ja teraz zajadam śniadanko :): a malutka bawi się skarpetką na łóżku :-)
Kurcze u nas też pogoda beznadziejna, pada,pada i jeszcze raz pada i zimno i wogóle do d*** :ico_olaboga:

Wczoraj zrobiłam parę zdjęć Karolince to może coś wkleję, przynajmniej będzie długi post :ico_haha_01:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2007, 14:30

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale uroczo Karolinka wyglada w wanience
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: hihi pocałuj zabke w łapke a może sie w królewicza zamieni :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

11 gru 2007, 14:35

Witajcie

Nie było mnie bo dostałam takiego postrzału że przez weekend z łóżka nie wychodziłam. Na szczęście powoli wracam do formy :-)

To to teraz po kolei (mam nadzieję że nic nie pominę)
beatris Twoja Mala to prawdziwy żywioł. A w "sukni" wygląda czadowo
aniaa :ico_brawa_01: dla Karolinki za pierwsze kroczki i kolejnego zębola. A co do zabawki to rewelacja. Sama czegoś takiego szukam :ico_oczko:
urmajo cieszę się że z Majeczką już lepiej i mam nadzieję że Miki też szybko wyzdrowieje
karolinka co do zakupów to ja też jeszcze w lesie jestem. Tzn wczoraj byliśmy na tej sesji zdjęciowej więc część prezentów mamy odfajkowaną, trzeba jeszcze tylko albumy i ramki kupić.
Dla męża i Emi jeszcze nic nie mam :ico_noniewiem:
gozdzik spóźnione ale szczere życzenia dla Juleczki z okazji ukończenia 9 miesiąca :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Mam nadzieję że o niczym nie zapomniałam :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

A teraz co u nas...

Emilka od piątku robi sobie tylko jedną drzemkę dziennie :ico_szoking: Budzi się rano koło 8, baraszkuje do 13 idzie spać, pośpi godzinę (przy dobrych wiatrach) i dalej wariuje do 19 czasem 20..
Poza tym wyszła nam wkońcu górna jedynka :-)
Emilka nauczyła się też siadać z pozycji leżącej no i wkońcu zrobiła kilka kroczków raczkując :-D

No i to chyba tyle....
Aaaa wrzucę Wam jeszcze kilka fotek :ico_haha_01:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

11 gru 2007, 14:40

hej ja juz uspilam maciula oczywiscie na balkonie :) kamerka podlaczona wiec jest na wizji hehe
a ja tymczasem ogarnelam zaraz se zrobie druga kawke bo jakas nie mrawa dzis jestem i chyba zabiore sie za :ico_prasowanko: jak nie ma nikogo na tt ani na gg :(
ja juz mam domek ustrojony swiatecznie niewie mczy Gosia to zauwazyla zauwazylas???? takze u nastylko brakuje choini w tym roku ebdziemy meic mala bombki juz sa w kartonie czekaja ze swiatelkami tylko drzewka brak zywego :)
a co do swiat dlatego ja zawsze robie wsyztsko wczesniej chodzi mi o prezenty tak jak pisze Nana widzisz co sie dzieje w marketach obled !! powodzonka Wam zycze
karolinka super zdjecia :) nie ma to jak moja imienniczka :) cudna dziewczynka :D

[ Dodano: 2007-12-11, 13:43 ]
Wielkie Gratulacje dla Emi za pierwsze kroczki w raczkowaniu i zebola na gorze :) my mamy dwa od razy nastepnego dnia wyszedl drugi hihi smiesznie wyglada bo juz widac
a co do zdjec to super :) jaka ksiezniczka w koronie fiu fiu :)

Awatar użytkownika
Aniaaa
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

11 gru 2007, 14:45

gozdzik, :-D :-D :-D
Żabkę zajadała i wycałowała,a później jak jej do wanny wleciała to zobaczyła mydełko i próbowała je wyłowić z wody. Raz jej się udało i do buzi wsadziła :-P

Gdzie wszystkie marcóweczki ?? tak nam ładnie szło ostatnio,a teraz puuuusto :ico_nienie:
Asiulki dawno nie było :ico_noniewiem: Ciekawe co u niej i Dominiczka i u Minowej i Michałka :569:

Mnie pewnie też nie będzie od przyszłego tygodnia, tzn. postaram się was poczytać. Michał będzie miał wolne to myślę,że wieczorami coś naskrobę ale zobaczymy jak będzie z czasem :-)

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”