Mariola,
ja nie moge otworzyc tego linku!
[ Dodano: 2008-07-14, 16:13 ]
Ok, teraz działa! zaraz poogladam ...
[ Dodano: 2008-07-14, 16:15 ]
no ladny wozeczek!!
Musisz wysłać 5 nakrętek ze słoiczków bobovity, tu masz linka do strony: http://www.bobovita.com.pl/kolory/ Ja też już wysłałam, mam nadzieję, że coś wygramjustyna a jaki konkurs? do kiedy on jest?
Dobrze, że czuje się już lepiej teraz chce się popieścić ciągle chory się czuje.Arturek już od wczoraj lepiej, zeszła mu gorączka ale na rękach cały czas by chciał oczywiście
zdaje się, że glicerynowe, ale nie daje się całego czopka, tylko troszkę... a propos kupki Gabriel już 2-gi dzień z rzędu zrobił taką...hmm, zwykłą kupę-jak dorosły człowiek tylko mniejszą oczywiście, ale i wczoraj i dziś robił na przewijaku jak mu pupkę zaczęłam smarować linomagiem, na konic mu troszkę pomogłam, no widziałam, że ciśnie strasznie a tu nic... i nie wiem czy to dobrze-to pewnie dlatego, że bardzo regularnie już je nowe rzeczy, ale powinien chyba móc zrobić kupkę sam w pieluszkęna kupkę jakie czopki się kupuje?
Fajne zdjęcia zamieszczasz, jak Gabik się ładnie podpiera...
dziękuję bardzo, a właśnie na tym górnym zdjęciu Gabcioch się ciągle wspinał na kolanka, ale rączki mu się uginały-nie udało mi się uchwycić chwili, bo On jak widzi aparat to "rzuca wszystko" i zaczyna się uśmiechaćJustyna zdjecia super.
super, Gratulacje dla Uleńkimoje dziecko opanowało obroty na brzuszek
No właśnie, Ula też robi taką "dorosłą" kupkę i ciśnie mocno i długo i zaczyna płakać, więc podejrzewam, że ją coś tam boli i nie może zrobić tej kupki. Jak zaglądam do pieluszki, to jedna bobka... i tak dzisiaj cały dzień, a przy tym marudzi i nagle zaczyna płakać.... bidulka, chyba jej kupię tego czopka.no widziałam, że ciśnie strasznie a tu nic... i nie wiem czy to dobrze-to pewnie dlatego, że bardzo regularnie już je nowe rzeczy
Bo my mamy zawsze tak będziemy reagować, na każdy upadek, choć wiemy, że nie da się wszystkich uniknąć, ale dzidziołaczek zawsze będzie wiedział, że mama utuli i pogłaszcze i pocałuje i wtedy mniej bolitak czy inaczej serducho pęka jak tak dzidziol krzyczy strasznie...
Moda na śluby, teraz to już nawet soboty wszystkie pozajmowane i śluby w tygodniu i wesela sa organizowane, tak moja koleżanka miała wesele w piągtek, a mój kolega w czwartek robi. My też 3 śluby w tym roku mamyw ogóle to jakiś sezon ślubny
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość