Witam Was kochane, dawno nic nie nadawałam ale jestem
Małgorzatko gratuluję zdania egzaimnku Jesteś dzielna Wiem co to stresiorki egzaminacyjne, jestem świeżo po skończonych studiach no i egzamiie magisterskim. Oj przez te 5 lat nalatałam się po egzaminach
asiam - co do karmienia Twojej dzidzi to sprobuj jak pisały Ci dziewczyny by zmienić smoka lub nawet butelkę. Ja już całkowicie zrezygnowałam z piersi bo mała się nie najadała. Myślałam też że modyfikowane jej nie odpowiada ale okazało sie że to przez smoka. Kupilam jakiś byle jaki a ona go nie chciała ssać a że w domu mam 2 takie same butle które lubi to w jednej po prostu powiększyłam otwor by kaszka z kleikiem przeszła i mała wypija 4 butle X 180ml na dobę no i zauważyłam że pięknie przybiera na wadze, choć w nocy około 3ciej też się budzi do karmienia.
Musszę się pochwalić że już sama siedzi bez podtrzymywania Coraz lepiej też jej idzie przemieszczanie sie i dłużej utrzymuje ciężar ciała już na zgiętych kolankach, ćwiczy jak najęta
No i sama próbuje pić z butelki tzn. jak jej dam do łapek i jak czuje że nic nie leci to sobie tak zgrabnie podwyższy do góry hihihi.