Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 mar 2009, 23:01

, a Ty w Mińsku rodzisz, u Zydlewskiego, tak? Pamiętam jak kiedys pisałaś, że napewno chcesz znieczulenie, nadal przy tym obstajesz??
tak :-D nie wyobrazam sobie jajbym dala rade bez :ico_olaboga: :ico_olaboga:
wiesz Ania ja to nawet nie boje sie tyle samego porodu tylko tego co bedzie po :ico_olaboga: :ico_olaboga:
bedzie dobrze :ico_brawa_01: spotkamy sie u Asiku 16 maja i bede sie smiac ze tak panikowalam :-D
a tak przy okazji to Bartus sliczny chlopczyk :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
aniafs
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 mar 2009, 23:33

Adka, własnie...miło będzie się zobaczyć na zywo u Asiki na slubie :ico_brawa_01: my wybieramy się z Bartkiem :-D
nie wyobrazam sobie jajbym dala rade bez
dałabyś radę napewno, ból działa mobilizująco...ale fakt, do przyjemności to nie należy, więc oszczedzisz sobie cierpienia :ico_olaboga:
nie boje sie tyle samego porodu tylko tego co bedzie po
bedzie dobrze
nooo ja tez się bałam czy dam radę już jak mały będzie ze mną...później zarzekałam się, że już nie chcę więcej dzieci no a teraz to już bym mogła następne rodzić
grunt to pozytywne myslenie "nikt za mnie nie urodzi, a im bardziej się postaram tym szybciej się te katusze skończą" to była moja myśl przewodnia gdy jechałam na porodówkę :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 mar 2009, 01:45

ja tez się bałam czy dam radę już jak mały będzie ze mną
zawsze mowilam ze najlepiej miec dzieci wczesnie, ja moze stara nie jestem :-D ale prawie 30 mam na karku i za duzo mysle :-D zamiast cieszcyc sie tym co mnie czeka , ja mysle i zastanawiam sie :ico_nienie: :ico_nienie: im czlowiek mlodszy tym mniej sie zastanawiatylkobirze to o jest mu dane , a ja tak nie umiem zaraz doszukuje sie problemow i takich tam :ico_olaboga:
ale dobra konoec tematu , bedzie dobrze :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

jest juz 1 w nocy a ja dalej spac nie moge :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
a jutro o 6 napewno wstane :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 mar 2009, 08:51

dzien dobry, ale sie dziewczyny rozpisałyści,aniafs, śliczny synuś :) ja to sie Ci dziwie, że jak byłaś w ciąży to chciałąś jak najdłużej chodzić z brzuszkiem, ja mam jeszcze miesiąc i chyba przed porodem jeszcze trafie do wariatkowa bo psychika mi siada, o instynkt swój sie nie martwie, mnie to już mój synuś złapał za serduszko w 6 tyg ciąży i jak o nim mysle to płacze ze szczęścia więc chyba z tym problemu nie bede miałą, tylko kiedy to będzie matko święta bo ja już wysiadam.

Awatar użytkownika
Fioletowa Ania
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

28 mar 2009, 10:08

Witam!
ale sie dziewczyny rozpisałyści,aniafs, śliczny synuś :) j
popieram rozkręciłyście trochę watek :-D a synuś uroczy :ico_brawa_01:

Mi też bycie w ciąży już doskwiera fizycznie i psychicznie. Tak do 36 tc było ok ale potem to już za bardzo się dłuży i te różne dolegliwości wydają się wiecznością :ico_sorki:

Ja dziś miałam spokojną noc oczywiście wstawałam kilka razy do wc i bolały mnie biodra ale tak to nawet ok było.
Idę teraz zjeść śniadanie wpadnę potem ;)

Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 mar 2009, 10:13

dzien dobry :-D
a ja dzisiaj w dosc dobrym nastroju bo uadalo mi spac do 8 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: fakt ze poszlam spac o 1 a zasnelam nie wiem o ktorej :-D :-D

ejustysia, nie martw sie tym wariatkowem ja tez juz mowie ze nie daje rady ze strachu sama nie wiem dlaczego ale tak jest,

jade zaraz na ciuchy :-D :-D :-D dzisiaj wszytko po 0.5 zł za sztuke :-D :-D wiec duzo nie wydam :-D :-D a jak wroce to wielkie porzadki i wkoncu ubire lozeczko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
oczywiscie sie pochwale :-D
a Wy jakie macie plany na dzisiaj?

macie moze wiesci od Dory ? co tam z Zosia?

[ Dodano: 2009-03-28, 09:15 ]
aha stawiam :ico_tort: :ico_zdrowko: bo zaczyna 39 tydz :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_szoking: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 mar 2009, 11:10

adka gratuluje 39 tyg.

Z zosieńką już dużo lepiej, wczoraj wcinała ładnie pokarm mamusi, pewnie na dniach wrócą do domku, dorotka jest już szczęsliwa bo widzi, ze malutkiej lepiej.

Mnie dziś strasznie sutki polą i jakaś woda leci z nich, męża wysłaąłm do apteki po Bepanthen bo musze chodzić toples po domu - dobrze, że sami jesteśmy, bo nie jestem w stanie z bólu nawet koszulki założyć

misiunia_29
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

28 mar 2009, 11:25

Justynko ten płyn to siara. A ja melduję się w dwupaku

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 mar 2009, 12:06

ten płyn to siara
A ja myślałam, że jak siara to od siarki i będzie jakiś żółty ten płyn, a on jak woda przezroczysty i śmierdzi mlekiem, i czy musi tak boleć :ico_placzek: :ico_placzek: normalnie jak tylko dotkne piersi to już leci

Awatar użytkownika
Fioletowa Ania
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

28 mar 2009, 12:12

adka ja też Gratuluje :ico_brawa_01:

ejustysia
mam nadzieję, że maść pomoże :ico_sorki: ja od jakiegoś czasu mam na brodawkach ślady mleka ale takie delikatne i nie cieknie jak dotykam ;)

Mnie dziś prawe biodro bardzo bolało dokąd wstałam więc postanowiłam trochę poćwiczyć sobie z płytą DVD która mam ze szkoły rodzenia i juz mi lepiej fizycznie i psychicznie :-D

U nas słoneczko śliczne wyszło może zaraz zrobię jakieś pranie :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”