SANDRUSIAno to faktycznie tanio kupiłas wózeczek:), ja mam firmy polak jak ci pisałam i w sumie jest taki jak graco tylko ze ma jeszcze taka dopinke do budki jak to własnie widac na naszym zdjeciu ze jak wieje to mozesz dziecko całe zakryc a ze to zdjecie było robione jak Amelcia miał 2 tyg. i bylismy na pierwszym spacerze i strasznie wiało choc słonko swieciło to ja cała zakryłam ta budką hi hi ;), no i w tej półeczce do góry nie mamy zegarka tylko taki schowek zamykany. Acha i tez mam hmulce w kształcie stópek hi hi smieszne to co nie?
QUNICK wiesz co Amelka ma juz katar drugi tydzien i kurcze zaczyna mnie to martwic bo wczorj na wieczór świszczało w niej strasznie i sie przeraziłam, w poniedzialek polece do pediatry zeby ją osłuchała, bo ten katar to ma taki zielonkawy juz i gesciejszy ale jej da sie wyciagnąć gruszką go tylko ona tak potwornie sie przy tym drze ale trudno sciagam jej i tyle dzis podałam syropek na kaszel taki mi pediatra apisała na wszelki wypadek homeopatyczny drosetux czy jakos tak i dałm jej 2,5ml.dzisiaj i bede oklepywac zobaczymy mam nadzieje ze ten katar jej nie schodzi na oskrzela bo bedzie antybiotyk jak nic a ja nie chce jej faszerowac buuuuuuu

, no i ona pogodna jest i cała noc spi na szczęscie i nie zakaszlneła ani razu tylko wczoraj na wieczór jak zasypiała to tak swiszczała a potem nie ale i tak bardzo mnie to martwi. To jest najgorsze ze te maluszki nie umieja same noskow porządnie wydmuchac i siedzi to w nich i potem schodzi nizej ach tak sie martwie

bo kurcze kiedy ona zgubi ten katar paskudny