Witam dzis
A czemu nowe? Właśnie najlepiej taki już ubranko, które leżało dłużej w domu i się kolonizowało kulturami bakterii.
Body krotki rękawek (jak zimno to długi), kaftanik (sweterek zapinany z przodu najlepiej) długi rękawek, na to w zależności od aury polarek ala kombinezon i /lub kocyk (gruby/cienki to zobaczycie).
Zawsze zamiast kombinezonu na śpiochy można spodenki założyć. Wiadomo- czapeczka do tego.
nowe bo jakos tak lepiej zeby bylo nowe ubranko ale ja je wczesniej i tak upiore wiec ono jeszcze zdarzy polezec w szafce i zlapac te bakterie
no wlasnie ja mam termin na maj wiec nie wiem czy bedzie cieplo juz czy zimno i ehhh musz esie teraz na wszystko przygotowac. ale mysle ze jak kupie jakies body i do tego kaftanik i spiochy i potem przykryje kocykiem to wystarczy no chyba ze bedzie zimno to wtedy jeszcze jakis sweterek zarzuce na malego i wystarczy. ja jedynie przygotuje ubranko a maz jak bedzie po mnie jechac to je wezmie ze soba i przywiezie. no i oczywiscie czapeczka musowo musi byc na glowce
to cos do psikania do OCTANISEPT.
no wlasnie nam polozna o tym cos wspomniala na dniach otwartych porodowki co bylismy z mezem i chyba to sobie zakupie skoro jest dobre bo od fioletu to juz chyba sie odchodzi od uzywania. a spirytu to mi sie wydaje ze za bardzo mocny i moze za bardzo piec maluszka. wiec ja chyba ten OCTANISEPT kupie.
malgorzatka cudny maluszek
anza u nas dzieci tez leza w szpitalnych ciuszkach po porodzie ja nawet nie musze swoich brac z domu zadnych bo potem moga sie pomieszac ze szpitalnymi i moge ich juz nie odzyskac. ale jak sie juz wychodzi do domu z dzieckiem to trzeba miec swoje i kazdy mowi ze najlepiej miec jakies nowe ladne zeby to dziecko jakos wygladalo jak wychodzi ze szpitala.
anade ja tez zrobilam sobie wczesniej liste i co jakis czas cos z niej kupowalam i tak wczoraj kupilam to co mi brakowalo. bo szczerze to najlepiej taka liste zrobic zeby potem nie kupic wiele rzeczy niepotrzebnych. Ja pieluchy kupilam pierwsze z Pampersa 1 rozmiar ale mam zamiar dokupic jeszcze w rossmannie babydream bo ponoc nie sa zle i o wiele tansze. chusteczki nawilzone to ja kupilam z huggisa bo trafilam na promocje. ja to ogolnie teraz patrze gdzie jest jakas promocja i wtedy kupuje bo po co przeplacac . recznik to mi tesciowa kupila taki z kapturkiem na glowke specjalny dla niemowlaka ale mam tez taki w domu bialy duzy gruby nowy zwykly wiec bede go uzywac tez dla malego na zmiane i przeznacze wlasnie tylko do wycierania dziecka. u nas ogolnie kazdy ma swoj recznik i dziecko tez bedzie miec swoje

z czasem to pewnie kupie tez jakis taki duzy kapielowy recznik z disneya bo sa ladne
a termometr tez planuje kupic jakis zwykly wiem ze sa z taka gietka koncowka i mysle ze taki wystarczy.
jenny 
za 14 tydz.
Ja dzis sie kolejny dzien wybieram na zakupy z moja mama idziemy bo maz znowu na 2 zmiane jedzie.pojdziemy do pepco zobaczyc co tam ciekawego mozna kupic

i pewnie zachacze o rossmanna jeszcze i jakis sklep spozywczy moze kaufland bo jest obok pepco

musze dokupic jeszcze troche pieluch tetrowych i mysle nad kupnem ubranka do wybrania.