Awatar użytkownika
Koroneczka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 gru 2011, 23:16

markotka, witajcie w domu! Oby Krzyś wyzdrowiał szybko :ico_sorki: :ico_sorki: się bidulko nadenerwowałaś, ta nasza służba zdrowia pozostawia wiele do życzenia, ale jak widać i lekarze z powołania się zdarzają :ico_sorki:
Zdołowana w tym szpitalu strasznie byłam, bo w sobotę zmarła 9-cio miesięczna dziewczynka :(
To straszne!!!! Ja bym chyba tego nie przeżyła...... a co się tej dziewczynce stało??? To straszne kiedy takie maleństwa odchodzą [*]

Murchinson
Trzy tysiące lat minęło...

13 gru 2011, 00:05

Markotka, witajcie w domu. Tu szybciej dojdziecie do siebie. Zdrówka dla Krzysia i męża.
w sobotę zmarła 9-cio miesięczna dziewczynka :(
[*][*] :ico_placzek: A wiesz co było przyczyną?

Koroneczka czekamy na pozostałe zdjęcia. Jaki kolor lacobelu wybrałaś ostatecznie? Chyba bardzo wysokie macie mieszkanie-tak przynajmniej mi się wydaje na tych zdjęciach. Maksio znalazł sobie fajny kojec do zabawy :ico_oczko:

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 gru 2011, 10:10

czesc

Koroneczka, sliczny domek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: czekamy na kolejne zdjecia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

markotka, super, ze jestescie w domku, jak dzis Krzys sie czuje?
straszne z ta dziewczynka :ico_placzek:
:ico_placzek: :ico_placzek:

my idziemy o 12 do lekarza, bo Tosia ma brzydki kaszel i katar zielonkawy :ico_noniewiem:
zle spala :ico_noniewiem:

ja juz naprawde powoli mam wszystkiego dosyc, przerasta mnie wszystko :ico_noniewiem:

milego dnia

[ Dodano: 13-12-2011, 09:16 ]
dziewczyny co kupujecie mezom i dzieciakom pod choinke?

Murchinson

13 gru 2011, 10:18

Cześć,
my idziemy o 12 do lekarza, bo Tosia ma brzydki kaszel i katar zielonkawy :ico_noniewiem:
zle spala :ico_noniewiem:
Pewnie przez katar.Zdrówka.Daj znać po wizycie.
ja juz naprawde powoli mam wszystkiego dosyc, przerasta mnie wszystko :ico_noniewiem:
:ico_pocieszyciel: Mnie to już chyba przerosło wszystko.
Nie mam siły na pisanie.
Miłego dnia.

Awatar użytkownika
Koroneczka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 gru 2011, 10:23

Hejka!

Maksio właśnie zasnął, a ja się zabieram za sprzątanie :-)
Jaki kolor lacobelu wybrałaś ostatecznie?
Będzie zielony, ale nie limonka, coś trochę jaśniejszego od zieleni butelkowej- jestem ciekawa jak to wyjdzie na całości. :-)
Chyba bardzo wysokie macie mieszkanie-tak przynajmniej mi się wydaje na tych zdjęciach.
Tak :-) nad salonem i kuchnią nie mamy stropu, w najwyższym punkcie jest jakieś 5 m :-) jak będzie zrobiona góra, będzie można zza balustrady patrzeć co się dzieje w salonie :-)
Maksio znalazł sobie fajny kojec do zabawy :ico_oczko:
Kupiliśmy mu w ikei na zabawki tą skrzynkę, a on ma kupę radochy jak samego go tam włożymy :-) Teraz kiedy już sam siedzi ma więcej możliwości do zabawy :-)
Koroneczka, sliczny domek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dziękuję :-)
Taki okres na choroby niestety, głowa do góry, wszystko się ułoży. Musisz być silna i uśmiechnięta dla dzieciaczków!!!
dziewczyny co kupujecie mezom i dzieciakom pod choinke?
Kurcze właśnie nie wiem :ico_noniewiem: Maksiowi chcemy kupić stoliczek edukacyjny. A mojemu K na pewno kupię piżamę, no ale coś jeszcze muszę :ico_noniewiem: a rodzicom co kupię to już kompletnie nie wiem

Awatar użytkownika
Mariola_Larose
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

13 gru 2011, 13:54

Witam się

Koroneczka dom śliczny... taki jak sobie zawsze marzyłam ale musimy się wstrzymać :-)

Emilia jak idzie o prezenty to małemu coś dopiero wybiorę mojemu K nie mam pojęcia co kupić :-D chyba myszkę do laptopa taką specjalistyczną bo mu się popsuła a reszcie to nie wiem z teściami będzie problem największy

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 gru 2011, 15:25

jestesmy po wizycie
mowil ze w oskrzelach slychac zalegajaca wydzieline, dostala deflegmin i elofen
Mnie to już chyba przerosło wszystko.
:ico_pocieszyciel: moze Ci bedzie latwiej jak napiszesz co sie stalo :ico_noniewiem:
a on ma kupę radochy jak samego go tam włożymy
Tosia tez tak lubi :ico_oczko: nasz pojemnik jest na kolkach i mlody ja ciaga :ico_oczko:

Koroneczka, sliczny nowy Maksio w podpisie :ico_brawa_01: juz duzy chlopczyk i jakie ma bystre oczka :ico_brawa_01: chyba podobny do mamusi

dziewczyny prosze o aktualne zdjecia dzieciaczkow, ja tez zaraz cos wkleje :ico_oczko:

[ Dodano: 13-12-2011, 14:29 ]
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Murchinson

13 gru 2011, 17:48

jestesmy po wizycie
mowil ze w oskrzelach slychac zalegajaca wydzieline, dostala deflegmin i elofen
Zdrówka. Uważaj przy elofenie/eurespalu bo czasami niektóre maluchy mają drgawki.
Słodka ta Twoja Tosia :-) Je już obiadki czy nadal tylko owoce?
Koroneczak, Mateusz też jak siedzi w wanience to zjada zabawki.
Ostatnio zmieniony 13 gru 2011, 19:04 przez Murchinson, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
NOWA

13 gru 2011, 17:50

hej

napisałam długiego posta i nie wylogowało :ico_zly:

markotka ale mieliście przejścia :ico_olaboga: , dobrze, ze już w domku jesteście, zdrówka dla Krzysia i męża.

koroneczka sliczne zdjęcia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , czekamy na fotki reszty :ico_oczko: , a Maksio śpi juz we własnym pokoiku?

emilia duzo zdrówka dla Tosi, dzieciaczki śliczne, po kim mają jasne wloski?

mariola dla ciebie też zdrówka duzo :ico_sorki:

murchinson oby się szybko problemy rozwiązały :ico_pocieszyciel:

U nas póki co dziewczyny zdrowe i oby tak jak najdłużej zostało :ico_sorki:

Widzę, że Wasze dzieciaczki ładnie sobie same siedzą, Liwia nie za bardzo chce, ona uwielbia na brzuszku leżeć, lubi tez bardzo turlać się, non stop w ruchu jest, nie za bardzo chce siedzieć w leżaczku, bo unieruchomiona jest i denerwuje się.

Murchinson

13 gru 2011, 19:03

:ico_pocieszyciel: moze Ci bedzie latwiej jak napiszesz co sie stalo :ico_noniewiem:
murchinson oby się szybko problemy rozwiązały :ico_pocieszyciel:
Dzięki dziewczyny, to problem nie problem, chyba za długo siedzę w domu i mam za dużo wolnego czasu i różne głupoty przychodzą mi do głowy.
Liwia nie za bardzo chce, ona uwielbia na brzuszku leżeć
Za to Mateuszowi się odwidziało, leżenie na plecach czy brzuchu-to nie dla niego, chyba że śpi lub jest bez pieluszki. Uwielbia siedzieć, a jak tylko go bierzemy na kolana to albo chce konika albo próbuje prostować nóżki i stawać.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”