To straszne!!!! Ja bym chyba tego nie przeżyła...... a co się tej dziewczynce stało??? To straszne kiedy takie maleństwa odchodzą [*]Zdołowana w tym szpitalu strasznie byłam, bo w sobotę zmarła 9-cio miesięczna dziewczynka
To straszne!!!! Ja bym chyba tego nie przeżyła...... a co się tej dziewczynce stało??? To straszne kiedy takie maleństwa odchodzą [*]Zdołowana w tym szpitalu strasznie byłam, bo w sobotę zmarła 9-cio miesięczna dziewczynka
[*][*] A wiesz co było przyczyną?w sobotę zmarła 9-cio miesięczna dziewczynka
Będzie zielony, ale nie limonka, coś trochę jaśniejszego od zieleni butelkowej- jestem ciekawa jak to wyjdzie na całości.Jaki kolor lacobelu wybrałaś ostatecznie?
Tak nad salonem i kuchnią nie mamy stropu, w najwyższym punkcie jest jakieś 5 m jak będzie zrobiona góra, będzie można zza balustrady patrzeć co się dzieje w salonieChyba bardzo wysokie macie mieszkanie-tak przynajmniej mi się wydaje na tych zdjęciach.
Kupiliśmy mu w ikei na zabawki tą skrzynkę, a on ma kupę radochy jak samego go tam włożymy Teraz kiedy już sam siedzi ma więcej możliwości do zabawyMaksio znalazł sobie fajny kojec do zabawy
dziękujęKoroneczka, sliczny domek
Taki okres na choroby niestety, głowa do góry, wszystko się ułoży. Musisz być silna i uśmiechnięta dla dzieciaczków!!!ja juz naprawde powoli mam wszystkiego dosyc, przerasta mnie wszystko
Kurcze właśnie nie wiem Maksiowi chcemy kupić stoliczek edukacyjny. A mojemu K na pewno kupię piżamę, no ale coś jeszcze muszę a rodzicom co kupię to już kompletnie nie wiemdziewczyny co kupujecie mezom i dzieciakom pod choinke?
moze Ci bedzie latwiej jak napiszesz co sie staloMnie to już chyba przerosło wszystko.
Tosia tez tak lubi nasz pojemnik jest na kolkach i mlody ja ciagaa on ma kupę radochy jak samego go tam włożymy
Zdrówka. Uważaj przy elofenie/eurespalu bo czasami niektóre maluchy mają drgawki.jestesmy po wizycie
mowil ze w oskrzelach slychac zalegajaca wydzieline, dostala deflegmin i elofen
moze Ci bedzie latwiej jak napiszesz co sie stalo
Dzięki dziewczyny, to problem nie problem, chyba za długo siedzę w domu i mam za dużo wolnego czasu i różne głupoty przychodzą mi do głowy.murchinson oby się szybko problemy rozwiązały
Za to Mateuszowi się odwidziało, leżenie na plecach czy brzuchu-to nie dla niego, chyba że śpi lub jest bez pieluszki. Uwielbia siedzieć, a jak tylko go bierzemy na kolana to albo chce konika albo próbuje prostować nóżki i stawać.Liwia nie za bardzo chce, ona uwielbia na brzuszku leżeć
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość