justynat.
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

12 paź 2007, 11:43

Iw rybka fajne zdjęcia, kombinezon tez mi sie podoba.
Żeby Cyprian tak kiedys sam zasnął...

[ Dodano: 2007-10-12, 11:44 ]
acha a chłopaki z kapielą sobie poradzili?? :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

12 paź 2007, 11:53

justynat., to jeden z nieliczych razow kiedy sam zasnal :ico_brawa_01:

Tatus wprawiony,bo codziennie kapie malego - chyba,ze jest w pracy i sprawilo mu nielada frajde popisywanie sie przed kolega,ktory byl zielony :ico_oczko: Spawili sie swietnie,tylko musialam ich popedzic,bo mi sie dzidzius pomarszczyl od czasu spedzonego w wodzie :-D

Awatar użytkownika
Blanka26
Trzy tysiące lat minęło...

12 paź 2007, 12:02

aj za dużo piszecie nie mogę nic zapamiętać. :-D A może ja mam pustą głowę??? :ico_szoking: u nas pogoda też do bani. chciałam iść do baby fanta obejrzeć kombinezoniki, ale ziąb kurcze.
co do wyjazdu. Ja bym chciała podobnie jak Rybka, najpierw żeby pojechał mąż na zwiady i ściągnął nas. jednak boję się o niego. Natomiast w trójkę???hmmm z Olą chyba nie mogłabym podjąć pracy. Wiem, że myślałabym o małej non stop. chociaż z moją mamą czułą by się najbezpieczniej. no ale to tylko takie moje przemyślenia. jeśli uda mi się znaleźć pracę w lublinie, to nigdzie się nie ruszam.
kolka, nie martw się ułożysz sama i będzie ładnie. Właśnie dlatego ja nie chodzę do fryzjera, tylko obcinam się sama. Jak sobie schrzanię, to będę miała pretensje do siebie. No a poza tym to jakaś oszczędność. Bo usługi pełnię sobie gratisowo :-D
Gabrysiu odnośnie mleka koziego. wiesz są zwolennicy i przeciwnicy. Ja na twoim miejscu zapytałabym pediatry co o tym sądzi. Ty mieszasz bebiko z bebilonem a wyobraź sobie, że moja mała pije sam nutramigen, który jeszcze bardziej śmierdzi niż bebilon.
Rybciu, kochany Andrzejek, oby szybko mu pomogły te inhalacje i żebyś nie musiała mu już tego zakładać.
justynat ale strzelił. Cyprianek dołeczki ma przeurocze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie mogę się na niego napatrzeć!!!!!
nie no coś tam zapamiętałam :-D nie jest ze mną aż tak źle :-D

Awatar użytkownika
Kolka

12 paź 2007, 12:22

delicja, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D
Rybcia- brawa dla Andrzejka i Łukaszka (dobrze pamiętam? :ico_noniewiem: ) Obaj są bardzo dzielni. Woda już stygnie :ico_placzek: :ico_placzek: czekałam a Ciebie jak nie było tak nie ma :ico_placzek:
A ja teraz całkiem sama. Moja kochana Ania wzięła Julcię z całym ekwipunkiem do siebie a ja mam się wylegiwać.. No to zrobię sobie herbatkę z malinami i siup do łóżeczka :-)

Awatar użytkownika
Blanka26

12 paź 2007, 14:00

kolka wracaj szybko do zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2007-10-12, 14:00 ]
napij się mleka z miodkiem i masłem. bardzo dobre przy przeziębieniu

kamelek1
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

12 paź 2007, 14:32

hmmm dzieki za komplement w strone mego meza :ico_haha_02:

co za kicha ta pogoda łepetyna mi pęka :ico_szoking: młoda nic nie daje zrobic w domu burdel na kółkach :ico_szoking: :ico_wstydzioch: pomocy

[ Dodano: 2007-10-12, 14:33 ]
rybciu ędrula to wykapana mamusia :ico_brawa_01:
kolka zdrówka kuruj sie kochana ale zawsze masz wymówke na niedzilny obiad u tesciów :ico_brawa_01: jestes chora i juz

Awatar użytkownika
Blanka26

12 paź 2007, 14:49

aj podjęłam się dyskusji na majówkach o wierze, ale to tak jak z polityką, każdy ma inne poglądy. lepiej pójdę robić obiad. smażę naleśniki, ma któraś ochotę??? :-D
a tak apropo myślałyście dziewczyny o Sylwestrze??? :-D

kamelek1
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

12 paź 2007, 15:01

ja mysle co wieczór jak moja córka zasypia o 19-20 i ma dwie trzy przerwy do 12 i czasami jest tak ze nie jest w stanie nic uspokpoic oprocz cyca i wez tu idz czlowieku na jakies balety

Awatar użytkownika
agi
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

12 paź 2007, 15:07

iw_rybka, Andrzejek tak slicznie smieje sie na kazdym zdjeciu, ze nie moge sie na niego napatrzec, nawet inhalacje mu nie straszne(oby szybko pomogly).Kombinezon superowy, widac ze rzeczywiscie Andrzejkowi podoba sie tez!
Gabrysia, dzielna z Ciebie kobitka.Podziwiam za super organizacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Kolka, jesli mala jest pod dobra opieka, to korzystaj i kuruj sie. Zdrowka zycze!!!!
Kasi.k, nie obwiniaj sie :ico_pocieszyciel: . Niestety tylko metoda prob i bledow mozna wybadac czy dzieciaczki moga wcinac inne jedzonko poza mleczkiem.
Mroweczka, Twoje dylematy zwiazane z zamieszkaniem sa mi baardzo bliskie :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-10-12, 15:11 ]
...i zycze Wam wszystkim duuuzo slonka!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2007-10-12, 15:14 ]
sorki wiecej nie pamietam :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: , bo kapusta - glowa pusta

[ Dodano: 2007-10-12, 15:19 ]
Kurcze, do konca roku tylko 2 miesiace z okladem :ico_szoking: . My pewnie pojdziemy z Maya....na biala sale :-D

caro

12 paź 2007, 15:28

czesc kochane, ja znowu pisze z małym na kolanie :-D :-D

u nas pogoda tez do bani, ale i tak poszlismy na spacer, bo młody jak nie wyjdzie to strasznie marudzi

Kolka kuruj sie i korzystaj ze ktos sie dzieckiem zajmie, odpoczywaj

Gabrysiu witaj, dobrze ze córcia miała juz ostatnie szczepienie, nie martw sie ze nie odpisujesz na nasze posty, jestes teraz matka pracujaca, wiec ci wybaczamy :-D

Justynat. nie przejmuj sie tesciem, sam pewnie do sasiada podobny

Rybciu synus jest taki radosny, super chłopczyk, w kombinezoniku wyglada rewelacyjnie

a ja jednak kupiłam chodzik, oskar jest wniebowziety,staje na nogach jezdzi po calym mieszkaniu,w tył, w przód, na boki, zaliczył juz guza o kant stołu :ico_wstydzioch: , tak sie cieszy jak w nim siedzi ze szok, pózniej wkleje zdjecia

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”