A ja chciałam wam wkleic linka z przepisami dla naszych szkrabów
http://www.gotowanie.wkl.pl/grp_przep.php?grp_prz=77
pewnie że się dostosujemy, ja mam najbliżej. Miałyście już takie spotkanie? pytam wszystkie dziewczyny? czy były jakieś spotkania tego typu?podaj na priva godzinke ktora by ci pasowala bo ja i Gosia chyba tez dostosujemy sie
no koniecznie, takie babskie imprezy są fajne. Można się odstresować i zapomnieć o codzienności. Zazdroszczę ci, bo ja od dawna nie byłam na imprezach. Nie mam gdzie ozstawić Leny na tak długo. Na godzinkę czy trzy, to nie ma problemu ale na dłużej to już jest problem.bedziemy w pokoju 4-osobowym i juz myslimy jaki zapas drinkow sobie zakupic..
no wiesz dla chcącego nic trudnego.... trzeba by było wybrać miasto i tam byśmy się spotkały, tylko że Domiknika i Kasia miałyby daleko, ale czasami też przyjeżdżają do polski. Wiem że to ciężkie do wykonania, ale nie niemożliwe:)super,szkoda ze wszystkie nie możemy sie spotkać
współczuje ci ulamisiula, bo remont, przy małym dziecku nie jest łatwy. Ja naszczęscie weszłam na gotowe, więc miałam to szczęście, ale inne trudności miałam i też ciągle sama z dzieckiem, dzień i noc. Jak ktoś przyjdzie to chętnie daję dziecko do bawienia, bo sobie troche wtedy odpocznę. A jak mi jest naprawdę ciężko to modlę się do Boga, aby dał mi siły i zawsze mnie wysłucha.moge cokolwiek robić dopiero jak mały zaśnie.
Olo na moich kolanach trzęsie się do komputera
NO MOJE GRATULACJE!!!!!!!24 kwietnia mija nasza rocznica.8 lat ze sobą
Dominika idź, do lekarza, nie czekaj. Ja jak to czytam to mi sie przypomina Lenka, też miała takie rozpalone, gorące, czerwone policzka i strasznie się drapała, zakładałam jej łapki niedrapki, zresztą widać je na zdjęciu, tym co była w czapce mikołajowej. Ale była to wtedy zima i ona mała, to sobie ich nie zdejmowała. No z tego co piszesz, to to jest AZS (azotopowe zapalenie skóry), myślę ze spowodowane skazą, ale nie martw się, z tym można normalnie żyć, i trzeba zareagować, aby mały mógł się z tego wyleczyć. Skaza to alergia na białko mleka krowiego, a NAN to sproszkowane mleko krowie plus jakies witaminy. Wcześniej go karmiłaś piersią więc nie było problemu, ja lenke karmiłam tylko 2 tyg wiec ta skaza pojawiła się u niej szybciej. Spytaj się o Nutramigen? Powodzenia.papaa policzki ma takie czerwone i rozpalone ze szok
Gosiaperełka super to pianinko, ty to dopiero zamówiłaś czy już masz w domu, bo ciekawa jestem czy te wszystkie guziczki wydają dzwięki?? albo po nacisnieciu tego u góry zmieniają sie dzwieki na klawiaturze?dlatego kupiłam mojej lence coś co przypomina klawiaturę a nią nie jest.
pozniej musze dokladniej przejrzec te przepisikiA ja chciałam wam wkleic linka z przepisami dla naszych szkrabów
http://www.gotowanie.wkl.....php?grp_prz=77
wszystkie razem sie nie spotykałysmyMiałyście już takie spotkanie? pytam wszystkie dziewczyny? czy były jakieś spotkania tego typu?
fajnie wyglada, daj znac jak sie sprawuje jak juz bedziesz miala w domkudopiero zamówiłam, ale myślę że będą fajne
mysle ze coraz lepiej, ale wyjdzie w praniu jak juz bede musiala cos zalatwiacEve, jak tam twój angielski???
to widze ze intensywny dzionek Cie czeka, super ja takie lubieDobra zmykam powiesić pranie, sprzątnąc co nieco i czekam bo o 11.00 koleżanka ma przyjechać na pogaduchy, a potem o 13.30 umówiłam się z inną na spacer, na szczęscie pogoda cudna
a ja wygrzebałam taka super wiatrowke dla Szymcia co mu moja siostra z Anglii przywiozla, dobrze ze nie kupowalam bo juz sie w sklepach rozgladalam za czyms cienkim na spacerek...No i przydałaby sie też taka wiatrówka jak pisała MamaZuzi.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość