DZIEń DOBEREK
Wczoraj juz zabrakło czasu i sił na tt!Więc wczoraj bylismy u mojej mamy na obiadku i byłam pomuc w poządkach,okna,firanki i dekoracje!Niestety tylko w markecie nie bylismy bo mężuś jak przyjechał z pracy to wygladał i czuł się jak zdepniety kalosz

i po obiedzie zawiazał sobie sadełko,Maks z reszta też po znów miał

jego org.walczy z choroba,po godzinie miał juz 37,3(dobre nie).Zdążyłam polatać po sklepach z moją przyjaciółką i nawet kupić pare pretentów

dla męża,Maksa(ale to od babci)i chrzesniaków reszta zaś

A sobie też kupiłam sweterek,hi,hi
Późniejpochodzilismy sobie po starym rynku,bo jak co roku już rzeźbili z lodu-rewelacja mówię wam(może widzieliście w wiadomościach) i był Makłowicz gotował jakieś tam dania/fajnie,udany dzień
Karola-piękna choinka naprawdę,ale wam się udało ją znaleść

A Maciejko w tych koralach,ale zabawnie wygląda jak cyganka-rewelka
gozdzik, cieszę sie, że zamówiłaś sobie puzle,ale Julka bedzie ci wdzięczna

To teraz jak sie rozbryka to żebyś czasami nie chowała tych puzli,hi,hi żartuje!
__DOMI__,

dla Krzysia, ze juz tak smiga!
No i witamy naszą zgubę
BETI

dla Amelki za puszczanie się(coś szybko zaczyna,hi,hi)A co mówilismy że na swieta będzie chodzić-suuuuppppeeerrrrr. Ami tak uzdolniona-ciekawe za kim???
Urmajo-

dla Majki za duże postępy.A widze ze nikt ci niechce podpowiedzieć co do przebrania Mikołaja,wiec ja bedę pierwsza!
Moja propozyjcia,to białe,spodnie(poszarpane na nogawkach), biała bluza(poszarpane rekawy na pasie obwiazane sznurkiem do tego jakis kapelusz no i obawiazkowo kij(najlepiej obrany z kory,taki goły jasny) do tego jakieś byle jakie buty i GOTOWE!!!
Myślę, że w jakiś sposób pomogłam

Możesz też dać mu jakieś za małe spodnie troche je poszarb,bluza też byle jaka zażucić mu na ramiona jakiś stary koc i snurkiem przewiazać w pasie jakis kapelusz i heja!!!
[ Dodano: 2007-12-16, 12:05 ]
I mam dla Was cosik ekstra

fotki i filmik z festiwalu rzeźb lodowych w naszym mieście
fotki:
http://www.radiomerkury.pl/index.php?art=24513
filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=8kx3_9K7wio