Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!

15 gru 2007, 19:42

Wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Amelki za ogromne postępy. Mela bije wszystkie marcowe dzieciaczki na głowę.

Maja zaczęła chodzić trzymając się za rączki, ale jeszcze tydzień temu nie kumała, że trzeba przestawiać nogi, żeby iść do przodu. Teraz idzie jej to już bardzo szybko. Trudno nadążyć za tymi dzieciaczkami :ico_olaboga:

Aga26 ja używam szczoteczki silikonowej i bez pasty.

No u nas w domku jakieś świąteczne postępy widać. Okna umyte, firanki czyste wiszą . Jutro będę piekła z Mikołajem pierniczki. A choinkę to będziemy stroić dopiero w następną sobotę. W tym roku niestety choineczka będzie mała, bo nie ma gdzie postawić dużej. W miejscu choinki stoi łóżeczko :-D

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

15 gru 2007, 19:59

urmajo, :ico_brawa_01: dla Majeczki. Widać że też robi postępy. Oby tak dalej :-)

A moja Emi dalej nic. Tzn jak ją postawię w łóżeczku to stoi ale sama jeszcze nie potrafi wstać.
Co do raczkowania to zrobi kilka kroczków powoli a później kładzie się na brzuchu i pełza bo tak jest szybciej :-) Miałam nadzieję że może uda się jej raczkować na święta ale póki co nie ma widoków.

Ale co tam i na moją Emilkę przyjdzie czas :-D

[ Dodano: 2007-12-15, 19:52 ]
No a gdzie Wy wszystkie jesteście :569:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 gru 2007, 21:48

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: WIELKIE BRAWA DLA AMELKI :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Aga26, moja JUleczka tez nie wstaje sama ani nie raczkuje ale powiem Ci ze była u mnie kolezanka z synkiem Kubusiem ma tyle co Juleczka ale po dzisiejszym dniu to sie nawet ciesze ze Jula jeszcze nie wstaje i nie raczkuje bo tego szkraba wszedzie było pełno normalnie urwanie kapelusza na wszystko sie wspinał wszedzie wchodził
Ostatnio zmieniony 15 gru 2007, 21:53 przez gozdzik, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
urmajo

15 gru 2007, 21:52

na tt widać weekend i to przedświąteczny :ico_placzek:

Maja już śpi, ale ciekawe jak długo :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: ostatnio nie najlepiej śpi. Nie dość , że się budzi to jeszcze ma problemy z zasypianiem w nocy po jedzeniu.

No qrcze dziewczyny nie macie pomysłów na to przebranie za pastuszka ???

[ Dodano: 15-12-2007, 20:57 ]
Aga26 gozdzik ma rację. Ciesz się póki możesz względnym spokojem.

Mój Miki też bardzo późno zaczął wstawać, siadać i można powiedzieć, że w ogóle nie raczkował. To było złote dziecko. Spokojnie siedział w łóżeczku i bawił się zabawakami, a z Majką normalnie :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: nie usiedzi w miejscu ani chwili.

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 gru 2007, 22:00

Jula tez spi dzis padła zaraz po myciu :ico_brawa_01: Kubuś ja tak wymeczyła ale była bardzo grzeczna jestem z niej dzis bardzo dumna :-D
urmajo, no właśnie nic nie przychodzi mi do głowy :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
__DOMI__
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

15 gru 2007, 22:23

Mój Krzyś śmiga strasznie szybko nienadązam za nim i wstaje gdzie tylko może, a usiadł niedawno dopiero :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
na każde dziecko przyjdzie pora

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 gru 2007, 22:27

__DOMI__, masz racje kazde dziecko rozwija sie w swoim tepie

[ Dodano: 2007-12-15, 22:01 ]
no nic widze ze ja tu sama jestem wiec ide sie myjać i do łózeczka
Dobranoc -spokojnej nocki

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

16 gru 2007, 00:11

witajcie z wieczora kurde blaszka ja dzis zaganiana troche z wieczora, bo wlasnie dopiero skonczylam pakowac prezenty jutro wioze do mojej mamci bo na swieta nie ebde z moja rodizna tylko z P rodzina wiec musze jakso prezenty dostarczyc :) chocinka hmmm ja chciala kupic tak metrowa ale stwierdzilismy ze musi byc mala w tym roku a wiec mamy taka
Obrazek
jest mala ale mi sie podoba oczywiscie zywa :) taka juz zrobiona przez kogos :)
a tak wygladal Macius jak dorwal koraliki na choinke :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
szkoda ze nie widzialyscie jak on oszalal jak zobaczyl je o jacie
Aga jak zobaczysz ta zabawke to mi ja kup rozliczymy sie jakos ok ???

[ Dodano: 2007-12-15, 23:13 ]
jutro jedizemy do mojej mamy na obiad taki rodzinny mamy takie co dwa tygodnie a pozatym jak ja wyjezdzam to chcialam z nimi chociaz zjesc obiad i w ten weeknd robie ja i moja siostra a ja nic nie mam jutro rano bede muslala ugotowac malemu zupke i zrobic obiadek i salatke wsyztsko do 10 ja niewiem jak ja to zrobie

[ Dodano: 2007-12-15, 23:22 ]
dobra zmykam juz spac bo padam a jutro mezus jedzie rtano o 5 na gielde po felgi do moejgo samochodziku a potem na obadek a ja nic nie mam ani obiadku dla nas ani na Maciunia :( dobrej nocki papap

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 gru 2007, 09:00

Witajcie :-D karolina24, ale masz sliczną choineczka a jak musi pieknie pachnieć :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
hihi a jak Macius wyglada wystrzałowo w tych koralach :ico_haha_01: boki zrywac fajne zdjecia
U nas nocka do bani Jula z tysiac razy sie budziła na cyca :ico_olaboga: az szkoda gadać
ciekawe jestem czy kiedyś przespie chos pół nocki :ico_noniewiem:
no nic narazie zmykam przebrać Julke hihi zreszta ja tez jeszcze smigam w pidzamce :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

16 gru 2007, 11:18

DZIEń DOBEREK :-)
Wczoraj juz zabrakło czasu i sił na tt!Więc wczoraj bylismy u mojej mamy na obiadku i byłam pomuc w poządkach,okna,firanki i dekoracje!Niestety tylko w markecie nie bylismy bo mężuś jak przyjechał z pracy to wygladał i czuł się jak zdepniety kalosz :ico_haha_01: i po obiedzie zawiazał sobie sadełko,Maks z reszta też po znów miał :ico_chory: jego org.walczy z choroba,po godzinie miał juz 37,3(dobre nie).Zdążyłam polatać po sklepach z moją przyjaciółką i nawet kupić pare pretentów :ico_brawa_01: dla męża,Maksa(ale to od babci)i chrzesniaków reszta zaś :ico_noniewiem: A sobie też kupiłam sweterek,hi,hi
Późniejpochodzilismy sobie po starym rynku,bo jak co roku już rzeźbili z lodu-rewelacja mówię wam(może widzieliście w wiadomościach) i był Makłowicz gotował jakieś tam dania/fajnie,udany dzień :064:
Karola-piękna choinka naprawdę,ale wam się udało ją znaleść :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: A Maciejko w tych koralach,ale zabawnie wygląda jak cyganka-rewelka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
gozdzik, cieszę sie, że zamówiłaś sobie puzle,ale Julka bedzie ci wdzięczna :ico_oczko: To teraz jak sie rozbryka to żebyś czasami nie chowała tych puzli,hi,hi żartuje!
__DOMI__, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Krzysia, ze juz tak smiga!
No i witamy naszą zgubę BETI :-D :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Amelki za puszczanie się(coś szybko zaczyna,hi,hi)A co mówilismy że na swieta będzie chodzić-suuuuppppeeerrrrr. Ami tak uzdolniona-ciekawe za kim??? :ico_smiechbig:
Urmajo- :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Majki za duże postępy.A widze ze nikt ci niechce podpowiedzieć co do przebrania Mikołaja,wiec ja bedę pierwsza!
Moja propozyjcia,to białe,spodnie(poszarpane na nogawkach), biała bluza(poszarpane rekawy na pasie obwiazane sznurkiem do tego jakis kapelusz no i obawiazkowo kij(najlepiej obrany z kory,taki goły jasny) do tego jakieś byle jakie buty i GOTOWE!!!
Myślę, że w jakiś sposób pomogłam :ico_haha_02: :ico_haha_02: Możesz też dać mu jakieś za małe spodnie troche je poszarb,bluza też byle jaka zażucić mu na ramiona jakiś stary koc i snurkiem przewiazać w pasie jakis kapelusz i heja!!!

[ Dodano: 2007-12-16, 12:05 ]
I mam dla Was cosik ekstra :-D fotki i filmik z festiwalu rzeźb lodowych w naszym mieście :-D

fotki:
http://www.radiomerkury.pl/index.php?art=24513

filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=8kx3_9K7wio

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”