dziękianiawlkp86, zdjecia super, musze tez swoje uaktualnic bo to jakies sprzed 4-5 m-cy
swoje faktycznie pokaż jakieś świeżynki
patrycja_g, wigilia u teściów dziwna,też bym nie chciała tam być a jak robisz kapustę z grochem bo ja nigdy nie jadłam
wow jaka przecena co za butki?W efekcie końcowym kupiłam sobie tylko jedne buty przecenione z 340zł na 69zł
mamusia przy nim różne pozy to co się dziwić,że chłopak się ucieszyłW drodze powrotnej zrobił kupę i akurat nie było gdzie go przebrać, więc w samochodzie się nagimnastykowałam a mały miał straszną radochę
a nie skaczą na choinkę albo bombki??koty jakie zdziwione były tym przemeblowaniem, pierwszego dnia odnaleźć się biedne nie mogły
pokaż jakie maszPrzyszło krzesełko do karmienia Krzysia, strasznie się młodemu w nim podoba
dziękisuper fotki
tak jak mya w kolejne dni trochę u teściów, trochę u mojej mamy, więc nic już nie szykujemy więcej
Oczywiście z niekapkaWczoraj musiałam mu na noc dać MM bo się wyginał przy cycuszku i wypił 180
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość